Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

İnternetten aldım ben arkadaşım. Özelden mesaj atmak istedim sana ama atamadım. Eğriçayır marka. İnternetten aldım
Ben de Eğriçayır markasını öneririm. 1 kavanoz da ben ve eşim birlikte tükettik. Bi faydası oldu mu bilmiyorum ama markayı araştırıp güvenerek almıştım. Her yere güvenemiyoruz malum.

Ben de Eğriçayır markasını öneririm. 1 kavanoz da ben ve eşim birlikte tükettik. Bi faydası oldu mu bilmiyorum ama markayı araştırıp güvenerek almıştım. Her yere güvenemiyoruz malum.
Ben şahsen denedim ve bende işe yaradı. Eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım ben. Arı sütü de iyi geliyormu

Ben şahsen denedim ve bende işe yaradı. Eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım ben. Arı sütü de iyi geliyormu
Birçok şeye faydası var ben olur diye düşündüm kullandık 1 ay. Benden 10 yumurta toplandı 8 i döllendi ama 5. Güne 3 tane geldi donduruldu. Transfer olacağım şimdi onu bekliyorum. Bi katkısı oldu mu bilmiyorum. Ayrıca keçi boynuzu kürü de uygulamıştım.

Hanımlar aklım karışık. Bal polen karışımı iyi ama FSH yükseltir diye birşeyler okudum...Daha doğrusu topiğin birinde bir kk üyesi söyledi...Ona da Saraçoğlu söylemiş sizce ne yapmak mantıklı? Benim yumurta rezervim çook düşük...FSH yüksek zaten...

Ben yanlış yönlendirmek istemem. Benim de amh düşük diyebilirim. Kan tahlilinde normal değerler arasında cıktı ama her ay dr muayenesinde 3-4 yumurta bi tarafta 4-5 yumurta bi tarafta gözüküyor yaklaşık olarak. Doktorum rezervin azalmış dedi. Ama bu ari sutu bal polen karışımını kadın doğum dr ları da öneriyor diye biliyorum. Egricayir in instagram hesabında reçete fotoğrafları vardı diye hatırlıyorum. Ne kadar doğrudur bilemem. Ama her şeyi de birbirine karıştırmamak lazım bence. Doktorunuza danışabilirsiniz. Ya da güvendiğiniz inandığınız şeyleri uygulayın. Inşallah istediğiniz sonucu elde edersiniz.

Kızlar deneyimli olanlarınız yardımcı olursa sevinirim. Benim beta hcg 0-1 referans aralığına göre 10000 çıktı peki bu değer referans aralığı 0- 5 referans aralığına göre uygulanan testte kaça denk geliyordur.

KEsin olmuştur katkısı

Kızlar günaydın 6. Günümdeyim bir belirti yok gibi. Ilacın etkisi göğüsler şiş ve gaz içindeyim. Sizde neler oluyor yerlesme kanamasi hangi gün oldu.

Bu arada arı sütü kullandım 2 ay kadar yumurta3 sayisi değil ama kalitesini etkiliyor. Bilgimize propolis alerji yaptı bende saf arı sütü daha etkili

Yerleşme kanaması olması tuttuğunu mu gösteriyor? Kanama olmadan tutan yokmu?

Merhaba herkese bizde kasım gibi düşünüyoruz ikinci denemeyi bu arı sütünün markası ve sitesini bana özelden atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…