Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar Selam... Yerimde duramıyorum Perşembe günü transferim oldu o günden beri sürekli hastayım önce sistim oldum sonrada grip oldum umarım bunlar bebişimin tutunmasına engel değildir. Heyecan içinde test gününü bekliyorum. Allah her isteyeni çocuk sahibi yapsın

Kendime benzettim bi an :) ama ben oblomov ciniyimdir biraz, çok düşünür az harekete geçerim. Yumurta toplamayı düşünmüştüm bakarken, hep düşündüm, erteledim. Gerçi bir aday da yoktu o zaman. Sonra dünya tatlısı bi adam girdi hayatıma aşık oldum, evlendim. Tüp bebeğe başladık hemen. İlk transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı. İkinci gelecek ay olacak. Geç evlendim ben de. Dondurulmuşlarım var. Onları deneyeceğiz. Olmazsa da ben de diyorum. Keyifli ve sevgi dolu bir yaşam için elimizden geleni yaparız. Bol bol gezeriz, birbirimizi daha çok severiz. Olmazsa da dünyanın sonu değil ya! Ama dilerim olur. Merakla bekliyorum sunucunuzu.

Canım senin idrar testin pozitif değilmiydi? Yanlış mı hatırlıyorum.

canım çok üzüldüm. kan testi mi? inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Ben seni hep pozitif çıkacak diye bekliyordum...belirtilerin vardı sanki...lütfen kendini fazla bırakma. ben de ilk iki gün çok kötüydüm sonra alistim sonuca. Şu an transfer önceki ruh halimdeyim...inşallah gelecek sefere bizlerinki pozitif olacak...

InsAllah mevlam nasip eder, benimde olumsuz, artik nezaman bidaha denerim bilmiyorum, 4. denemem insAllah bidakinde olumlu sonucu aliriz

Yok valla uzul uzul nereyw kadarrr agladim birazz agit yaktim :)) sonra gecti kocaman bi bosluk hissettimm si.di daha huzurluyum doping yaptim kendimde 12 gundue cay kahve icmiyordm simdi kendime bi kahve soyledim bol kopuklu bi orta ohhh misss napalimmm canim benim ..bundan sonra ki maclara bakicezzz artik

aynen ben de....o gün çay yaptım kendime bol bol içtim :)

Ayni biz Insallah hersey iyi olur

Ayni biz Insallah hersey iyi olur

Ben de zararli ne varsa yiyip iciorum hele de cola zero nasil ozlemisim var ya:)))
Ama vitaminleri aldim yarin duzenli besenme ve vitaminlere baslicam,belki gelecek ay yumurta toplariz die dikkat etmem lazim
ben adet oldum bugün itibariyle biraz huzursuzum, agrim da var...hemen başlanmaz degil mi yumurta geliştirici ilaçlara?

Kızlar biraz gülün diye yazıyorum
Dün transferim oldu bugün 1. Günüm yani ve annem dün yolda transfer dönüşü komşumuzun evlatlık aldığını söyledi
Bugün de aradı mide bulantin var mı dedi güleyim mi ağlayayım mi
Onun çok oluyormuş hey allahım insan deli oluyor ama bir taraftan da komik geliyor kadın hamileliği bulantı ile eleştirmiş şaka gibi ağzımi doldurdum anne 6 gün önce ilişkiye girdiğinde mide mi bulanır diyecektim ki sustum transfer sonrasi 7. Gün hamilelik hormonu salgılanır dedim

Kendisi 50 yasinda lise mezunu cahil biri değil ama patavatsiz sanırım :)

Anneye patavatsiz denmezzzz :))))
Onlar ne derse serbest,kadin ne bilsin transferi normal hamilelik saniyor iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…