Benim 10.günüm 2 gündür bende de lekelenme var doktorum erken gebelik belirtisi olarakLekelenme tarzında olursa kahverengi veya açık pembe şeklinde o zaman yerleşme kanamasımış.Fakat şimdi farkettim sizin gününüz çok erken daha. Test gününüzde yapın bence testi.Şimdiden negatif demek doğru olmaz.
İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın hangi hastane de yaptırdın bide sorun neydi ben Acıbadem Maslak ta yaptırdım eşimin sperm sorunu varBenim 10.günüm 2 gündür bende de lekelenme var doktorum erken gebelik belirtisi olarak
Benim 10.günüm 2 gündür bende de lekelenme var doktorum erken gebelik belirtisi yerleşme kanaması olabilir adet kanaması gibi bir pedi dolduracak kadar olmadığı takdirde endişelenme dedi.2 gündür idrarda 2.çizgiyi görüyorum ama test günümü bekliyorum. Evladım yok inşallah olur allah razı olsun. Hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Bizde sorun görünmüyor sebepsiz infertilite olarak geçiyor.Yani testlere göre herşey yolunda görünüyor ama olmadı doğal yolla. Mustafa Bahçeci benim doktorum. Bahçeci Fulya'da.İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın hangi hastane de yaptırdın bide sorun neydi ben Acıbadem Maslak ta yaptırdım eşimin sperm sorunu var
Ne kadar tuttu canm seninki benimki biraz fazla tuttu ilaçlarım sarstı beniBizde sorun görünmüyor sebepsiz infertilite olarak geçiyor.Yani testlere göre herşey yolunda görünüyor ama olmadı doğal yolla. Mustafa Bahçeci benim doktorum. Bahçeci Fulya'da.
Paket fiyatı 6750 TLNe kadar tuttu canm seninki benimki biraz fazla tuttu ilaçlarım sarstı beni
Bir de Mustafa hocanın muayene ücreti var tabi bir kereye mahsus.Paket fiyatı 6750 TL
Testleri izin büyük kısmı yakın zamanlı spermin gram vardı onları istemediler sadece kromozom tarama testi yaptırdım + ilaçlar ve sonrasında kalan embriyoyu dondurduk 10 bin civarı olmuştur eksiğini fazlasını pek bilemeyeceğim çünkü ilaçların toplam maliyetini tam kestiremiyorum parça parça aldığımız için.
Benim paket fiyat 6815 vitamin takviye ilaçlar tedavı de kullanılan hap ve iğneler 8000tuttu testtır muayene dir onlarda 2000 civarı Rabbim imkan versin inşallah herkesePaket fiyatı 6750 TL
Testleri izin büyük kısmı yakın zamanlı spermin gram vardı onları istemediler sadece kromozom tarama testi yaptırdım + ilaçlar ve sonrasında kalan embriyoyu dondurduk 10 bin civarı olmuştur eksiğini fazlasını pek bilemeyeceğim çünkü ilaçların toplam maliyetini tam kestiremiyorum parça parça aldığımız için.
Bizde dediğim gibi çoğu test vardı yakın zamanlı diye istemedi ama sanki 8000 ilaç ücreti fazla değil mi? Biz de kullandık tabi hatta hala hergün sabah 2 akşam 2 estrofem ve 2 doz progestan iğnem var ama o kadar tutmadı.Benim paket fiyat 6815 vitamin takviye ilaçlar tedavı de kullanılan hap ve iğneler 8000tuttu testtır muayene dir onlarda 2000 civarı Rabbim imkan versin inşallah herkese
Ama testleri unutuyorum tabi ben. Haklısın tutmuştur.Bizde dediğim gibi çoğu test vardı yakın zamanlı diye istemedi ama sanki 8000 ilaç ücreti fazla değil mi? Biz de kullandık tabi hatta hala hergün sabah 2 akşam 2 estrofem ve 2 doz progestan iğnem var ama o kadar tutmadı.
Soyle ben ilk ilaçları kullandım doktor vücudun ılaclara bekledıgımız tepkıyı veremiyor dedı yumurtalarım çok geç büyüdüler ve çatlatma iğnesi verecekler dıye gıttıgım hergün yeniden ilaç verdiler zor oldu kişiden kişiye farklılıklar olabılır tabikiBizde dediğim gibi çoğu test vardı yakın zamanlı diye istemedi ama sanki 8000 ilaç ücreti fazla değil mi? Biz de kullandık tabi hatta hala hergün sabah 2 akşam 2 estrofem ve 2 doz progestan iğnem var ama o kadar tutmadı.
hep derim bu bize yapılan normal insana yapılacak iş değil diye isyan anlamında değil ama psikolojik, fizyolojik ve maddi anlamda çok zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sen de test gününü bekle inşallah değerin yükselir. Gönlünü ferah tutmaya çalış. Hepimiz panik yapıyoruz muhakkak,hepimiz güzel haberi almak için uğraşıyoruz inşallah karşılığını alırız.Soyle ben ilk ilaçları kullandım doktor vücudun ılaclara bekledıgımız tepkıyı veremiyor dedı yumurtalarım çok geç büyüdüler ve çatlatma iğnesi verecekler dıye gıttıgım hergün yeniden ilaç verdiler zor oldu kişiden kişiye farklılıklar olabılır tabiki
Burada paylaştıkça rahatlıyoruz. Ben de sana teşekkür ederim sohbetin ve duaların için.Aynı şekilde ben de senin için dua edeceğim.İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.Çok yıpratıcı bır süreç katılıyorum he yönüyle madde manevi bedenen ruhen bı de çevre faktörü var o da ayrı bır konu Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah senin gibi benim gibi hayırlı haber bekleyen herkese tez zamanda hayırlı haberler almayı nasıp etsin belki de nasip olmayacak ve sınav Yen'i başlayacak hiç bilemeyiz herseye şükür diyeceğiz gönlümüzde de kıyametler kopacak elbet ama müslüman umutsuz olmaz Yen'i bir umuda sarılacağız senin hakkında en güzelini diliyorum herşeyin gece gece derdime ortak oldun inşallah güzel haberler alırsın Rabbim yardımcın olsun dualarıma senı de ekledım senden de dua beklerim sevgiyle...
çikolata kistin var mı? seninki kimyasal gebelikti değil mi? ondan olabilir mi? benimki de çok kanamalı...benim biraz değişik.siyah gibi rengi ve çok az.nerdeyse 1gün sürdü.normalmi ki acaba ya?şimdi regl olanları okudumda bende terslik var galiba
çikolata kistim yok hiç kist sorunu yaşamadım.kimyasal gebelik sonrası böylemi acaba.dr değişiklikler olabilir dedi ama bilemedim.bi yerde okudum bazen prolaktin yükselebiliyomuş öylede olabilir.hiç sancı yok bende ve bugünde devam ediyo az az.seninki kanamalı ve sancılımı geçiyo?çikolata kistin var mı? seninki kimyasal gebelikti değil mi? ondan olabilir mi? benimki de çok kanamalı...
bacak ağrısı bendede oluyodu.2gün boyunca sancı ve çekme gibi hissediyodum.regl sancısı herkeste oluyo bende yaşadım normal.tutunma belirtisi olabilir.inşlh tutunuyodur bebeğin herşey yolunda gider:))Kızlar selam 2 gecedir bacaklarımın ağrısında uyuyamıyorum bu sabah da regl ağrısı gibi ağrım var umarım bu ağrıların sonucunda mutlu haberi alırım içimde bir ses var bebeğim içimde tutunmaya çalışıyor bizimle olacak onu hissediyorum kızlar dua edelim hepimiz mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?