Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Canım hayırlı olsun inşallah mutlulukla ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağınıza

Crinone jel progesteron içeriyor sanırım. Progestan iğne kullanıyorum. Transferden sonra da kullanacakmışım o zaman crinone jel kullanmayacağım değil mi? Ikisini birden kullanan var mı?

Merhaba bende bugün transfer oldum. orta kalitede 2 embriyo transfer edildi.rahmim yapisikliktan dolayi ameliyat olmusdum ameliyat sonrasi transferim yapildi. doktorum istedigim kalinlikda değil ama sansimizi deneyelim dedi.hayirlisi olsun insallah

Hangi merkez canım? Doktorun kim?

İnşallah hayırlısı olur

Kızlar günaydın yarın test günüm yaklaştıkça bende heyecan arttı be uyuyamaz oldum allahım ne olur hepimizin yüzünü güldür. Sizde bekleyiş durumları nasıl

Kızlar merhaba, transferimin 2.günü bugün. Biraz tedirginim kabız olmuşum tuvalete çok zor çıktım sabah. Dün sabah avokado yedim. Acaba onun olumsuz etkisi olabilir mi? Aranızda doktoru avokado ye ya da yeme diyen var mı? Beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz? Ne yiyip ne yemiyorsunuz?

Canım hayırlı olsun transferin
Ben de bi gün kabız bi gün ishal oldum ama çok şükür bebişim tutunmuş :)
Tavsiyem kabız olmamak için duphalak şurup kullan zaten doktorlarda tavsiye ediyor.
Bir de komposto tap bana iyi gelmişti

Erik kompostosu yaptım dün içtim ama bi faydası olmadi demek ki. Normalde kabız olmam şimdi ilaçlardan oldu herhalde. Avokado rahim için iyi diye biliyorum o yüzden dün yarım yedim. Ama kafama da takılıyor olumsuz bir etkisi olur mu diye. Çünkü Alanya dan fazlaca getirttim yerim bu süreçte diye. Doktorum da o şurubu önermişti de doğal yollardan çözeyim, bir de onu içmeyim o kadar ilaç kullanıyorum diye düşündüm. Cevabın için de çok teşekkür ederim. Inşallah bebeklerim tutunur, siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Sağol canım
Avakadı konusunu ben hiç duymadım ananas iyi diyorlar ama ben ikisini de yemedim.
İnşaalh iyi sonuçlar alırsın

İlaçlardan oluyor bence...Ben normal yaşamımda kabızlık gibi sorun yaşamazken transfer süreci içinde yaşadım...Ve doktor bana hiç şurup önermedi açıkçası. Burdan öğreniyorum çoğu şeyi...Sadece sıvı gıdalar tüketmeye çalış, bol su iç demişti..Ben de dediklerini yaptım ama nafile...Yine de işe yaramadı...

Canım bildiğim kadarı ile avakado kabız yapmaz ben olmadım 3 tane yedim bu süreçte
Transferin 7. Günündeyim
Kefir içiyorum günlük meyve tuketiyorum incir mürdüm eriği gibi ve bu gun e kadar her gün en az 1 kere tuvalete çıktım
Bol su tuketiyorum ayrıca kabak çekirdeği bir avuç hergun
Bol sans

Canım hiç beslenmeye takılma...Sağlıklı beslen tek yapacağın bu olsun bir de bol su iç...Zaten tutunacaksa tutunuyor...Öyle ananasla, avokado ile olacak şeyler değil...Bir ton ilaç kullanıyorsun...Progestan zaten hepsinden etkilidir...Ama sonuç olarak yersen zararı da olmaz, yiyebilirsin...En azından içinde kalmaz...

Ben hiç dikkat etmedim o kadar fazla yediğime...Vakit bulabiliyor musunuz? Kahvaltı öğlen akşam yemeği arada da ilaçlar ve iki meyve derken vakit geçiyor...Zaten çoğu zaman uyuyordum ben...bir arkadaş burada yazmıştı...Her gün 3 kase paça çorbası içiyorum. Her gün ananas tüketiyorum sabah akşam demişti...Çok şaşırmıştım...Gerçi onunki tuttu, benim ki tutmadı

Sağol canım
Avakadı konusunu ben hiç duymadım ananas iyi diyorlar ama ben ikisini de yemedim.
İnşaalh iyi sonuçlar alırsın
Inşallah hayırlısı olsun

Kısmet tabiiki olmayınca olmuyor ne yapsak boş, ama işte sonradan pişman olmamak için insan tedirgin oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınız

Teşekkür ederim, dediklerinizi yapıyorum. Meyve yiyorum, kabak çekirdeğine bugün başladım. Kefir konusunda biraz tedirginim ben. Normalde çok sağlıklı şeyler bu süreçte bi zararı dokunmasın diye tedirgin oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…