Canım hayırlı olsun inşallah mutlulukla ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağınızaBenim 3 embriyo idi birlikte dondurdular 3unu de e çözülünce hepsi çözüldü hal böyle olunca 2tane en iyisi transfer edildi biri çok iyi değilmiş diğerlerine göre bir de benim ilk tüpte de 2tane 3.gun embriyosu transfer edilmişti ikiz olsun çok istiyorum en azından bir daha bu işlere girişmem inşallah sizin embroyonuzda size sıkı sıkı tutunur
Esstroferm günde 3 defa crinone jel sabah akşam ve folik asitGün sayan arkadaşlar, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim
Canım hayırlı olsun inşallah mutlulukla ve sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağınıza
Hangi merkez canım? Doktorun kim?Merhaba bende bugün transfer oldum. orta kalitede 2 embriyo transfer edildi.rahmim yapisikliktan dolayi ameliyat olmusdum ameliyat sonrasi transferim yapildi. doktorum istedigim kalinlikda değil ama sansimizi deneyelim dedi.hayirlisi olsun insallah
İnşallah hayırlısı olurMerhaba bende bugün transfer oldum. orta kalitede 2 embriyo transfer edildi.rahmim yapisikliktan dolayi ameliyat olmusdum ameliyat sonrasi transferim yapildi. doktorum istedigim kalinlikda değil ama sansimizi deneyelim dedi.hayirlisi olsun insallah
amin insallah hepimiz içinİnşallah hayırlısı olur
Canım hayırlı olsun transferinKızlar merhaba, transferimin 2.günü bugün. Biraz tedirginim kabız olmuşum tuvalete çok zor çıktım sabah. Dün sabah avokado yedim. Acaba onun olumsuz etkisi olabilir mi? Aranızda doktoru avokado ye ya da yeme diyen var mı? Beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz? Ne yiyip ne yemiyorsunuz?
Erik kompostosu yaptım dün içtim ama bi faydası olmadi demek ki. Normalde kabız olmam şimdi ilaçlardan oldu herhalde. Avokado rahim için iyi diye biliyorum o yüzden dün yarım yedim. Ama kafama da takılıyor olumsuz bir etkisi olur mu diye. Çünkü Alanya dan fazlaca getirttim yerim bu süreçte diye. Doktorum da o şurubu önermişti de doğal yollardan çözeyim, bir de onu içmeyim o kadar ilaç kullanıyorum diye düşündüm. Cevabın için de çok teşekkür ederim. Inşallah bebeklerim tutunur, siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanım hayırlı olsun transferin
Ben de bi gün kabız bi gün ishal oldum ama çok şükür bebişim tutunmuş :)
Tavsiyem kabız olmamak için duphalak şurup kullan zaten doktorlarda tavsiye ediyor.
Bir de komposto tap bana iyi gelmişti
Sağol canımErik kompostosu yaptım dün içtim ama bi faydası olmadi demek ki. Normalde kabız olmam şimdi ilaçlardan oldu herhalde. Avokado rahim için iyi diye biliyorum o yüzden dün yarım yedim. Ama kafama da takılıyor olumsuz bir etkisi olur mu diye. Çünkü Alanya dan fazlaca getirttim yerim bu süreçte diye. Doktorum da o şurubu önermişti de doğal yollardan çözeyim, bir de onu içmeyim o kadar ilaç kullanıyorum diye düşündüm. Cevabın için de çok teşekkür ederim. Inşallah bebeklerim tutunur, siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İlaçlardan oluyor bence...Ben normal yaşamımda kabızlık gibi sorun yaşamazken transfer süreci içinde yaşadım...Ve doktor bana hiç şurup önermedi açıkçası. Burdan öğreniyorum çoğu şeyi...Sadece sıvı gıdalar tüketmeye çalış, bol su iç demişti..Ben de dediklerini yaptım ama nafile...Yine de işe yaramadı...Erik kompostosu yaptım dün içtim ama bi faydası olmadi demek ki. Normalde kabız olmam şimdi ilaçlardan oldu herhalde. Avokado rahim için iyi diye biliyorum o yüzden dün yarım yedim. Ama kafama da takılıyor olumsuz bir etkisi olur mu diye. Çünkü Alanya dan fazlaca getirttim yerim bu süreçte diye. Doktorum da o şurubu önermişti de doğal yollardan çözeyim, bir de onu içmeyim o kadar ilaç kullanıyorum diye düşündüm. Cevabın için de çok teşekkür ederim. Inşallah bebeklerim tutunur, siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar merhaba, transferimin 2.günü bugün. Biraz tedirginim kabız olmuşum tuvalete çok zor çıktım sabah. Dün sabah avokado yedim. Acaba onun olumsuz etkisi olabilir mi? Aranızda doktoru avokado ye ya da yeme diyen var mı? Beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz? Ne yiyip ne yemiyorsunuz?
Canım hiç beslenmeye takılma...Sağlıklı beslen tek yapacağın bu olsun bir de bol su iç...Zaten tutunacaksa tutunuyor...Öyle ananasla, avokado ile olacak şeyler değil...Bir ton ilaç kullanıyorsun...Progestan zaten hepsinden etkilidir...Ama sonuç olarak yersen zararı da olmaz, yiyebilirsin...En azından içinde kalmaz...Kızlar merhaba, transferimin 2.günü bugün. Biraz tedirginim kabız olmuşum tuvalete çok zor çıktım sabah. Dün sabah avokado yedim. Acaba onun olumsuz etkisi olabilir mi? Aranızda doktoru avokado ye ya da yeme diyen var mı? Beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz? Ne yiyip ne yemiyorsunuz?
Ben hiç dikkat etmedim o kadar fazla yediğime...Vakit bulabiliyor musunuz? Kahvaltı öğlen akşam yemeği arada da ilaçlar ve iki meyve derken vakit geçiyor...Zaten çoğu zaman uyuyordum ben...bir arkadaş burada yazmıştı...Her gün 3 kase paça çorbası içiyorum. Her gün ananas tüketiyorum sabah akşam demişti...Çok şaşırmıştım...Gerçi onunki tuttu, benim ki tutmadıCanım bildiğim kadarı ile avakado kabız yapmaz ben olmadım 3 tane yedim bu süreçte
Transferin 7. Günündeyim
Kefir içiyorum günlük meyve tuketiyorum incir mürdüm eriği gibi ve bu gun e kadar her gün en az 1 kere tuvalete çıktım
Bol su tuketiyorum ayrıca kabak çekirdeği bir avuç hergun
Bol sans
Inşallah hayırlısı olsunSağol canım
Avakadı konusunu ben hiç duymadım ananas iyi diyorlar ama ben ikisini de yemedim.
İnşaalh iyi sonuçlar alırsın
Kısmet tabiiki olmayınca olmuyor ne yapsak boş, ama işte sonradan pişman olmamak için insan tedirgin oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah en kısa zamanda siz de güzel haberler alırsınızİlaçlardan oluyor bence...Ben normal yaşamımda kabızlık gibi sorun yaşamazken transfer süreci içinde yaşadım...Ve doktor bana hiç şurup önermedi açıkçası. Burdan öğreniyorum çoğu şeyi...Sadece sıvı gıdalar tüketmeye çalış, bol su iç demişti..Ben de dediklerini yaptım ama nafile...Yine de işe yaramadı...
Teşekkür ederim, dediklerinizi yapıyorum. Meyve yiyorum, kabak çekirdeğine bugün başladım. Kefir konusunda biraz tedirginim ben. Normalde çok sağlıklı şeyler bu süreçte bi zararı dokunmasın diye tedirgin oluyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızCanım bildiğim kadarı ile avakado kabız yapmaz ben olmadım 3 tane yedim bu süreçte
Transferin 7. Günündeyim
Kefir içiyorum günlük meyve tuketiyorum incir mürdüm eriği gibi ve bu gun e kadar her gün en az 1 kere tuvalete çıktım
Bol su tuketiyorum ayrıca kabak çekirdeği bir avuç hergun
Bol sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?