Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

evet malesef, öyle

Bacak ağrısı bende de var onceki gece sol bacağım ve kasigim çok ağrıdı dün gece de sag kasigim ve bacağım çok şiddetli ve aynı çekiliyormuş gobi ağrıdı benim 7.gunum bugün 2tane 5.gun embriyosu transfer edildi acaba 5.gun embriyosunda tutunma ilk günler mı gerçekleşiyor yoksa hala devam mı ediyordur tutunma aklım çok karışık hiç leke falan da yaşamadım dondurulmus transferi oldu benimkisi transferden önce hiç agrım yoktu transferden hemen sonra başladı adet ağrısı gibi bir de ayaklarım çok üşüyor inşallah meleklerimiz bizimledir

Aslında benim çok daha farklı bir sorunum var inşallah olumlu olduğu içindir bu progestani fitil olarak kullandim hep ilk defa vajinada kalınlık hissediyorum resmen fitili zor gönderiyorum acaba bunu yaşayan oldu mu hiç

Burada çok güzel anlatmış :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ve-5-gunluk-embriyolarla-neler-oluyor.811818/

İnşallah sıkı sıkı tutunmaya çalışıyordurlar benimde 5. gün embriyosu ama ben tek isedim biraz kilom olduğu için ikiz olmasına cesaret edemedim şimdide sol tarafımda alta doğru bir baskı var sanırım kendimi faLa dinliyorum of of

evet erken yapmışsınız..o nedenle üzülme tutunma kanaması olabilir....ben de hiç leke olmadı ve negatif sonuç....
Bilmiyorum olsaydı çıkardı diye düşündüm o kadar fitil kullanıyoruz ona rağmen akıntı neden oluyor ve herkes ilaç kullanırken adet olunmaz ddi umarım dogrudur hayırlısı Rabbimden inş.

Benim 3 embriyo idi birlikte dondurdular 3unu de e çözülünce hepsi çözüldü hal böyle olunca 2tane en iyisi transfer edildi biri çok iyi değilmiş diğerlerine göre bir de benim ilk tüpte de 2tane 3.gun embriyosu transfer edilmişti ikiz olsun çok istiyorum en azından bir daha bu işlere girişmem inşallah sizin embroyonuzda size sıkı sıkı tutunur

Gün sayan arkadaşlar, inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…