çikolata kistim yok hiç kist sorunu yaşamadım.kimyasal gebelik sonrası böylemi acaba.dr değişiklikler olabilir dedi ama bilemedim.bi yerde okudum bazen prolaktin yükselebiliyomuş öylede olabilir.hiç sancı yok bende ve bugünde devam ediyo az az.seninki kanamalı ve sancılımı geçiyo?
Kızlar selam 2 gecedir bacaklarımın ağrısında uyuyamıyorum bu sabah da regl ağrısı gibi ağrım var umarım bu ağrıların sonucunda mutlu haberi alırım içimde bir ses var bebeğim içimde tutunmaya çalışıyor bizimle olacak onu hissediyorum kızlar dua edelim hepimiz mutlu olalım
Sonucunu öğrenirseniz bizimle paylaşır mısınız? İleriki durumlar için bizim de aklımızda olur. Benzer bir durumu biz de yaşayabiliriz...
Teşekkürler bilgilendirme için...demekki değerler düşük olunca yükselmiyorMaalesef sonucu 0 çıktı.
Yerleşme kanaması olabilir belki de. Ümitsiz olmayın.Arkadaslar kimsenin kahverengi akıntısı yok mu ? Benm kahverengi akintilarm var ümidim sıfır. 11. Gün
Burada çok güzel anlatmış :Bacak ağrısı bende de var onceki gece sol bacağım ve kasigim çok ağrıdı dün gece de sag kasigim ve bacağım çok şiddetli ve aynı çekiliyormuş gobi ağrıdı benim 7.gunum bugün 2tane 5.gun embriyosu transfer edildi acaba 5.gun embriyosunda tutunma ilk günler mı gerçekleşiyor yoksa hala devam mı ediyordur tutunma aklım çok karışık hiç leke falan da yaşamadım dondurulmus transferi oldu benimkisi transferden önce hiç agrım yoktu transferden hemen sonra başladı adet ağrısı gibi bir de ayaklarım çok üşüyor inşallah meleklerimiz bizimledir
Biraz ağrı biraz belirti olsaydı ümit ederdim. Ne yapayım takdiri ilahi.Yerleşme kanaması olabilir belki de. Ümitsiz olmayın.
Burada çok güzel anlatmış :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ve-5-gunluk-embriyolarla-neler-oluyor.811818/
idrar testi yapmadiniz mi hiçArkadaslar kimsenin kahverengi akıntısı yok mu ? Benm kahverengi akintilarm var ümidim sıfır. 11. Gün
Transfer sonrasi 9. Gündü sanırsam akşam yapmıştım negatifti kahverengi akıntı olunca korkup yaomstm. Yapmasaydm keşke baya ykldm.idrar testi yapmadiniz mi hiç
İnşallah sıkı sıkı tutunmaya çalışıyordurlar benimde 5. gün embriyosu ama ben tek isedim biraz kilom olduğu için ikiz olmasına cesaret edemedim şimdide sol tarafımda alta doğru bir baskı var sanırım kendimi faLa dinliyorum of ofBacak ağrısı bende de var onceki gece sol bacağım ve kasigim çok ağrıdı dün gece de sag kasigim ve bacağım çok şiddetli ve aynı çekiliyormuş gobi ağrıdı benim 7.gunum bugün 2tane 5.gun embriyosu transfer edildi acaba 5.gun embriyosunda tutunma ilk günler mı gerçekleşiyor yoksa hala devam mı ediyordur tutunma aklım çok karışık hiç leke falan da yaşamadım dondurulmus transferi oldu benimkisi transferden önce hiç agrım yoktu transferden hemen sonra başladı adet ağrısı gibi bir de ayaklarım çok üşüyor inşallah meleklerimiz bizimledir
evet erken yapmışsınız..o nedenle üzülme tutunma kanaması olabilir....ben de hiç leke olmadı ve negatif sonuç....Bir
Transfer sonrasi 9. Gündü sanırsam akşam yapmıştım negatifti kahverengi akıntı olunca korkup yaomstm. Yapmasaydm keşke baya ykldm.
Bilmiyorum olsaydı çıkardı diye düşündüm o kadar fitil kullanıyoruz ona rağmen akıntı neden oluyor ve herkes ilaç kullanırken adet olunmaz ddi umarım dogrudur hayırlısı Rabbimden inş.evet erken yapmışsınız..o nedenle üzülme tutunma kanaması olabilir....ben de hiç leke olmadı ve negatif sonuç....
yarın belli olacak sonucu paylaşır mısın?Bilmiyorum olsaydı çıkardı diye düşündüm o kadar fitil kullanıyoruz ona rağmen akıntı neden oluyor ve herkes ilaç kullanırken adet olunmaz ddi umarım dogrudur hayırlısı Rabbimden inş.
Bnm tarihim yarın değil cumartesi inş haber verirrmyarın belli olacak sonucu paylaşır mısın?
İnşallah sıkı sıkı tutunmaya çalışıyordurlar benimde 5. gün embriyosu ama ben tek isedim biraz kilom olduğu için ikiz olmasına cesaret edemedim şimdide sol tarafımda alta doğru bir baskı var sanırım kendimi faLa dinliyorum of of
İnşallah hayırlı haberler verirsin :)...Bnm tarihim yarın değil cumartesi inş haber verirrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?