Hoşgeldin arkadaşım. Benimde sağ kanal kapalı solda kısmi yapışıklık var. Ama ben hamile kaldım hemde ikiz. gerçi erken doğumla kaybettim. Bana da gittiğim hiç bi dr sıkıntı olacağını söylemedi. Hatta ben kanalları açsak dedim. Zaman kaybı gerek yok dedi. Sonrasındaki denemelerimde kimyasal oldu ama bilmiyorum.kızlar hayırlı sabahlar dun aksam internette bişeye denk geldim moralim bozuldu .
aranızda tüpleri kapalı olup tup bebekle hamile kalan var mı?
şey yaziyordu eğer tupler kapalıysa tup Bebek her ne kadar basarili da olsa tüplerde biriken sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller
yanı ben tup Bebek yaptıracak olsam önce kanalları açtırmam gerekecek kafam karıştı
inşallah oyledir canımHep soylerim... yaptiklarimizin cezasini allah hemen verecek olsaydi.. ateistler allahi peygamberi inkar edenler yani..asssla cocuk sahibi olamazdi.....hem hirsiz bos eve girer mi hic... seytan da imansiz kalbe girmez... demek sen ne kadar allaha baglisin ki seytan senle ugrasmis...
Tüplerin kapalı olması engel değil canım. Benim tüplerden biri kapalı ve tüp bebkle 8 haftalık hamileyimkızlar hayırlı sabahlar dun aksam internette bişeye denk geldim moralim bozuldu .
aranızda tüpleri kapalı olup tup bebekle hamile kalan var mı?
şey yaziyordu eğer tupler kapalıysa tup Bebek her ne kadar basarili da olsa tüplerde biriken sıvı embriyonun rahme tutunmasını engeller
yanı ben tup Bebek yaptıracak olsam önce kanalları açtırmam gerekecek kafam karıştı
hayırlı olsun.sağ salim kavuşun bebişinize inşallahTüplerin kapalı olması engel değil canım. Benim tüplerden biri kapalı ve tüp bebkle 8 haftalık hamileyim
OffffEvet canim benim.. ben de hep yattim. Hakiki koy bali fistik findik beslendim5.gun embriyosu guya kesin diye umutlandik. Rahim de iyi oohh miss...Hatta kasiklardaki batma yi bebek buyuyor sandik isim bile koyduk... ama neden olmadi ...insallah somut bir sebep soylerler..yada allah bize mukemmel bir odül versin:)
Ben ilk denememde kaldım çok şükür. 2 tane transfer yapılmıştı biri tuttu. senin son durum ne şuan?hayırlı olsun.sağ salim kavuşun bebişinize inşallah
benim de ilk denemem.çevremde tüp bebek yaptıranlar hep üç-dört denemeden sonra olumlu sonuçlanmış tedavileri.bu sebeple tedirginim ben de.Allah'ın izniyle belli olmaz bu tabi de etkileniyorum ister istemez.
sizin kaçıncı denemenizdi acaba?
ay cnm içime su serptin masallah Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et ins bende kalırımTüplerin kapalı olması engel değil canım. Benim tüplerden biri kapalı ve tüp bebkle 8 haftalık hamileyim
anladım cnm dr gerek görmemişse önemli degildir ins sende sag Salim kavuşursun bu hasretimiz sona erer cok zorHoşgeldin arkadaşım. Benimde sağ kanal kapalı solda kısmi yapışıklık var. Ama ben hamile kaldım hemde ikiz. gerçi erken doğumla kaybettim. Bana da gittiğim hiç bi dr sıkıntı olacağını söylemedi. Hatta ben kanalları açsak dedim. Zaman kaybı gerek yok dedi. Sonrasındaki denemelerimde kimyasal oldu ama bilmiyorum.
hadi bakalım hayırlısıyla pozitif haberlerini paylaşırsın cnm ins. bende kafaya taktım dr sana dediyse o Zaman önemli bisey degildir benim dediğimben de bu durumdayım şu an.tüplerim kapalı ve doktor tüp bebekte bunun sorun olmayacağını söyledi bize de ona güvenmek düştü.ben de sonucu bekleyenlerdenim.haftasonu test için gidicez bakalım.beklemek çok yıprattı ama
inşallah hayırlısı olur...
ins bende yoktur oyle bisey cnm bende tup demeyeceğim nasipse . ins hepimiz tadarız anneliğiNormalde tup sorunu olan kadinlar zaten tup bebege basvuruyor.. o senin dedigin olay iltihapli sivinin embriyoyu engellemesi cok sık rastlanan birsey degil diye biliyorum. Cunku her tupu tikali olanda hidrosalfenks denilen sivi birikimi olmuyor.. internette kucuk ihtimaller bile anlatilir. Ama hicbir sorunun yoksa sadece bu ihtimal kaldiysa boyle bir tetkik dusunulebilir
Amiinn canım inşallah Rabbim hepimizinde kucağını evlatlarımızla doldursun.anladım cnm dr gerek görmemişse önemli degildir ins sende sag Salim kavuşursun bu hasretimiz sona erer cok zor
İnş. sende hamile kalırsın cnm. ayrıca doktorum tüplerin açılmasını bile tavsiye etmedi. çünkü boşu boşuna ameliyat olucaksın ve açsak bile zamanla tekrar kapanma ihtimali çok yüksek dedi. Dediğine göre tüplerini açtırıp normal yoldan hamile kalanların bile sayısı çok azmış.ay cnm içime su serptin masallah Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et ins bende kalırım
bence evet :) ilk deneme mi?Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. 8 gün önce 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İnanın çok heyecanlıyım. Az önce dayanamayıp test yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Yani hamile miyim?
Evet kesinlikle hamilesin, ve bugün 8 inci günün. İkiz genesin bence, hadi hayırlı olsunUzun bir aradan sonra herkese merhaba. 8 gün önce 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İnanın çok heyecanlıyım. Az önce dayanamayıp test yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Yani hamile miyim?
Yok canım 3. İlkinde iki transfer oldu ama üçüz gebelik oldu. 2.sinde tutmadı.bence evet :) ilk deneme mi?
Ucuz gebelikte maalesef 6ayda doğdu kaybettim bebeklerini ikincide tek transfer oldu oda tutmadiYok canım 3. İlkinde iki transfer oldu ama üçüz gebelik oldu. 2.sinde tutmadı.
Hamilesin canım bence hayrlı olsun.Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. 8 gün önce 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İnanın çok heyecanlıyım. Az önce dayanamayıp test yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Yani hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?