Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Hoşgeldin arkadaşım. Benimde sağ kanal kapalı solda kısmi yapışıklık var. Ama ben hamile kaldım hemde ikiz. gerçi erken doğumla kaybettim. Bana da gittiğim hiç bi dr sıkıntı olacağını söylemedi. Hatta ben kanalları açsak dedim. Zaman kaybı gerek yok dedi. Sonrasındaki denemelerimde kimyasal oldu ama bilmiyorum.

inşallah oyledir canımzor bir süreç,beklemek yorucu...çevre baskısı da eklenince işin içine çok farklı,kendine yakıştıramadığı şeyler hissediyor insan.rabbim alnımızın akıyla fazla yıpranmadan ve isyana kaymadan geçirmeyi nasip etsin bu günleri inşallah...

Tüplerin kapalı olması engel değil canım. Benim tüplerden biri kapalı ve tüp bebkle 8 haftalık hamileyim

Tüplerin kapalı olması engel değil canım. Benim tüplerden biri kapalı ve tüp bebkle 8 haftalık hamileyim
hayırlı olsun.sağ salim kavuşun bebişinize inşallah
benim de ilk denemem.çevremde tüp bebek yaptıranlar hep üç-dört denemeden sonra olumlu sonuçlanmış tedavileri.bu sebeple tedirginim ben de.Allah'ın izniyle belli olmaz bu tabi de etkileniyorum ister istemez.
sizin kaçıncı denemenizdi acaba?

Offff nasil sebep soylesinler ! Ben buraya rasgele giriyorum canim sen benim konuya yaz :) :)

Ben ilk denememde kaldım çok şükür. 2 tane transfer yapılmıştı biri tuttu. senin son durum ne şuan?

ay cnm içime su serptin masallah Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et ins bende kalırım

anladım cnm dr gerek görmemişse önemli degildir ins sende sag Salim kavuşursun bu hasretimiz sona erer cok zor

hadi bakalım hayırlısıyla pozitif haberlerini paylaşırsın cnm ins. bende kafaya taktım dr sana dediyse o Zaman önemli bisey degildir benim dediğim

ins bende yoktur oyle bisey cnm bende tup demeyeceğim nasipse . ins hepimiz tadarız anneliği

ay cnm içime su serptin masallah Allah tamamına erdirsin benim içinde dua et ins bende kalırım
İnş. sende hamile kalırsın cnm. ayrıca doktorum tüplerin açılmasını bile tavsiye etmedi. çünkü boşu boşuna ameliyat olucaksın ve açsak bile zamanla tekrar kapanma ihtimali çok yüksek dedi. Dediğine göre tüplerini açtırıp normal yoldan hamile kalanların bile sayısı çok azmış.

Evet kesinlikle hamilesin, ve bugün 8 inci günün. İkiz genesin bence, hadi hayırlı olsun

Hamilesin canım bence hayrlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…