- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Bugünkü değerin kaçArkadaşlar bugün 19 günüm farklı bir hastanede kan verdim değerlerin 0.70 düşmüş pazartesi 14 gün 400 küsür lardaydi kanama da yok doktorumu aradım doktorum da çok sasirdi
Allah Allah neden öyle oldu ki acaba? Bence ilk kan verdiğin merkezde ver bi kez daha kanını.Arkadaşlar bugün 19 günüm farklı bir hastanede kan verdim değerlerin 0.70 düşmüş pazartesi 14 gün 400 küsür lardaydi kanama da yok doktorumu aradım doktorum da çok sasirdi
Hayir canim cok erken ama uzulmiceksen yap tabi ! Etkilenirim diyosan hic yapma !6. Günüm ama dayanamiyorum idrar testi yapsammı acabaâa
Sakın haa! Ben 6. Gün yaptım negatif çıktı. Bir de belirti olmayınca tutmadı diye çok üzüldüm stres yaptım. 4 gün sonra kanda çıktı pozitif. Üzülürsün varsa da. Tut kendini.6. Günüm ama dayanamiyorum idrar testi yapsammı acabaâa
Hayırlı uğurlu olsun :)Kizlar 5.gun embriyosu 7.gun degerim 103, 9.gun degerim 298. Bi sonraki test doktorumun istedigi 15.gün♡ Allahim herkese nasip etsin insallah
Gözün aydın canım doktorun neden 15. Gün istedi? Kaç embriyo transfer edildi?Kizlar 5.gun embriyosu 7.gun degerim 103, 9.gun degerim 298. Bi sonraki test doktorumun istedigi 15.gün♡ Allahim herkese nasip etsin insallah
Tek 5.gun embriyosu transfer edildi, drum garantici biraz o yuzden 15.gun istiyor, diger hastalarina da boyle trh veriomus.Gözün aydın canım doktorun neden 15. Gün istedi? Kaç embriyo transfer edildi?
Ay ii bari canım büyük stres yaşamışınızdır. Kanama olmadan nası düşer değer? Peşini bırakmamak lazım ii etmişiniz şikayet etmekle.Arkadaşlar yine ben hamile olduğumu bildiğim halde 19 cu gün kan verdiğim solemistim kanama olmadığı halde istanbul anadolu yakası hast.DELTA HOSPITAL degerlerim o.78 çıkmıştı doktorum bende ihtimal vermedik farklı bir hastanede kan verdim cok sukur bin şükür bebeğim benimle değeri 3843 çıktı DELTA HOSPITAL hast.gidip eşinde bende kıyameti kopardık makinadan kaynaklandığını soldier kabul ettiler şimdi gerekli yerlere şikayette bulunduk
Malesef kanamam yoğun bişekilde devam ediyor. Dr um beklemekten başka yapacağımız bişey yok dedi. Bekliyorum. Tam azaldı diyorum ama yok artıyo. Böyle olan varmı? Varsa lütfen yazabilir mi sonucu ne oldu negatif yada pozitif olan oldu mu? Bu kanamayla gebe kalırsam çok şaşırıcam. Dün idrar tahlili yaptım negatif çıktı.Aminn canım inşallah sende yaşarsın bu duyguyu bı günler sabretmek biraz zor ama mümkün olduğu kadar dinlen.
Yerleşme kanaması olabilir çünkü adet kanaması bu kadar erken başlamaz. Kanama nasıl yoğun mu lekelenme mi? Ayakta çok kalma bence istirahat et canım.
Bugün kaçıncı günün? Benim kimyasal gebeliklerde günümde ya da 2-3 gün sonra grldi kanamam hiç önce olmadı. Önce olunca yerleşme kanamasıdır dedim ama dr unun da dediği gibi beklemekten başka çare yok. Umarım olumlu sonuç alırsın canım.Malesef kanamam yoğun bişekilde devam ediyor. Dr um beklemekten başka yapacağımız bişey yok dedi. Bekliyorum. Tam azaldı diyorum ama yok artıyo. Böyle olan varmı? Varsa lütfen yazabilir mi sonucu ne oldu negatif yada pozitif olan oldu mu? Bu kanamayla gebe kalırsam çok şaşırıcam. Dün idrar tahlili yaptım negatif çıktı.
Nasıl yıpratıyorlar insani yaa, neyse hayirli ugurlu olsun :)Arkadaşlar yine ben hamile olduğumu bildiğim halde 19 cu gün kan verdiğim solemistim kanama olmadığı halde istanbul anadolu yakası hast.DELTA HOSPITAL degerlerim o.78 çıkmıştı doktorum bende ihtimal vermedik farklı bir hastanede kan verdim cok sukur bin şükür bebeğim benimle değeri 3843 çıktı DELTA HOSPITAL hast.gidip eşinde bende kıyameti kopardık makinadan kaynaklandığını soldier kabul ettiler şimdi gerekli yerlere şikayette bulunduk
Transferden sonra 6. Günü başladı kanamam şuan 12. Günüm. Adet dönemimdi tam o gün kanamam olmaya başladı zaten inşaAllah olumlu olur ama zor gibi c tesi dayanamadım test yaptım negatif çıktı şimdi dr dediği 3 martı bekliyorum.Bugün kaçıncı günün? Benim kimyasal gebeliklerde günümde ya da 2-3 gün sonra grldi kanamam hiç önce olmadı. Önce olunca yerleşme kanamasıdır dedim ama dr unun da dediği gibi beklemekten başka çare yok. Umarım olumlu sonuç alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?