Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Yaaa ben dayanamadım 7. Günümde idrar testi yaptim sonuç tabikide negatif. Çok üzüldüm biliyorum çok erken davrandım ama dayanamadım . Tüm umutlarım yıkıldı. Olumsuz düşünmeye başladım artik

Ya ben 10 üncü gün yaptım çıkmadı 12 inci yaptım çıkmadı. O idrar tahlillerine hiçç güvenme ve boşuna moralini bozma

Ya ben 10 üncü gün yaptım çıkmadı 12 inci yaptım çıkmadı. O idrar tahlillerine hiçç güvenme ve boşuna moralini bozma
Aynen idrarda hemen çıkmaz zaten. kızlar çok merak ediyorsanız özel hastanelerde 60 lira gibi bi rakama 2 saatte çıkıyo sonucunuz. boşuna stres yaşamayın. benim 7.günde kanda çıkmıştı gebelik varsa 7.günde belli olur zaten az çok

gerçekten mi cnm peki ilk kan testi yaptırdığında değerin kac çıkmıştı çünkü bazıları idrara cok güveniyor

gerçekten mi cnm peki ilk kan testi yaptırdığında değerin kac çıkmıştı çünkü bazıları idrara cok güveniyor
12 inci gün yani kan tahliline gideceğim gün idrar testi yaptık sonuç negatifti. Aynı gün kan verdim, sonucun 584 çıktı canım :)

Selam kızlar yarın test günüm ama az önce kullandığım jel (crinone 08 ) ile birlikte koyu kahve leke dışarı çıkmış. Çok moralim bozuldu bilgisi olan varmı lütfen yazsın adetmi oluyorum acaba.belim ve kasık ağrılarımda var ne yapacağımı şaşırdım. Bu arada yarın 10. Günüm genelde 12. Gün test yapılıyormuş ama benim dr um yarın istedi testi.

Canım dr dinle ve testini yap. Umarım kanamanın devamı gelmez bende kanama oldu sonrasında iyice arttı sonucum malesef negatif. İnşaAllah canım senin ki pozitiftir haber verirsen sevinirim.

Kan testini verdim eve geldim. Arayıp haber vericeklermiş. Çok karmaşıgım anlatamam zaman durdu sanki. Dua etmekten başka yapacak bişey yok. Allah'ım hayırlısını versin...

Kan testini verdim eve geldim. Arayıp haber vericeklermiş. Çok karmaşıgım anlatamam zaman durdu sanki. Dua etmekten başka yapacak bişey yok. Allah'ım hayırlısını versin...
Hadi canım inşaAllah hayırlı haberleri bizede iletirsin sevinçe mutluluğuna bizde ortak oluruz dualarım seninle inşaAllah rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eder...

Hadi hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Canım naptın kan sonucun kaç çıktı? İnşallah hayrlı haberler verirsin.

Hayırlı olsun "Zehra er27, post: 45363966, member: 737578"]Ben fitiliNi kullanıyorum, sabah akşam[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm kime yaptırdımilk deneme mi.bende bu ay bBülenttirasa yyaptiricam ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilirmiyim

Hayırlı olsun "Zehra er27, post: 45363966, member: 737578"]Ben fitiliNi kullanıyorum, sabah akşam
Hayirli olsun cnm kime yaptırdımilk deneme mi.bende bu ay bBülenttirasa yyaptiricam ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alabilirmiyim[/QUOTE]
Teşekkür ederim, benim ikinci denemem. Rabbim çok şükür nasip etti, sanada etsin inşallah. Bahsettigin doktoru tanımıyorum, hangi il ve haStanede bu doktor?

İstanbul Maslak Acıbadem de canim..tesekkur ederim sen kimde yaptırdım sorununuz neydi acaba çok özel değilse.yanı ilkinin tutunmama sebebi varmiydi

İstanbul Maslak Acıbadem de canim..tesekkur ederim sen kimde yaptırdım sorununuz neydi acaba çok özel değilse.yanı ilkinin tutunmama sebebi varmiydi
Ben taniMiyorum valla o doktoru, ama şunu diym sana.kalbini refah tut. Bu arefede Rabbimle bol bol vakit geçir :) gerisini Allaha bırak. Doktorların hepsinin yöntemi aynı, adetin ikinci günü tedavi başlıyor. Yumurtaları büyütüp sonra onları catlatip topluyorlar ve spermle buluşturup anneye yerleştiriyorlar. 15 günlük bi istirahat sonrasındada hayırlı haberi alıyorsun :)

Iyi aksamlar arkadaslar herkese beni bilen yasadiklarimi okuyan belki vardir burda tekrar yazmicam ama cok zorlu sureclerden gectim herkes gibi bende mart sonu gibi adetle tedaviye baslicam 1 tane 5.gun dondurulmus embriyom var ama sayfaniza bir goz attim pek olumlu seyler yok ve oyuzden cok cok moralim bozuk zaman durdu sanki

Niye bozuyorsunki moralini canım, sen dua etsene 5.gün embriyon var. Ve 5.gün embriyosu tutma olasılığı ne kadar yüksek.

Bastan stres yapiyorsun bak yapma bunu canim rabbim ol derse olur insallahh olacak iyi dusun iyi olsun allah yardimcin olsun insallah hayirli haberini duyariz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…