- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
Insallah canim hepimize allah kucagina almayi nasip eder bebekleriniBastan stres yapiyorsun bak yapma bunu canim rabbim ol derse olur insallahh olacak iyi dusun iyi olsun allah yardimcin olsun insallah hayirli haberini duyariz burda
Rica ederim canım, sen inan olacak de ve gerçekten inan :) benimkide 5 inci gün embriyosu. İnşallah seninki de olacakCanim cok tesekkur ederim valla icime su serptin bide tek olunca nebilim tutmaz diye dusunuyorum bazen
Insallah canim ilk denemenmiydi 2.cimi dondurulmusmuydu seninki bide ne cok soru sordumRica ederim canım, sen inan olacak de ve gerçekten inan :) benimkide 5 inci gün embriyosu. İnşallah seninki de olacak
:) yok yok sorun deil ne istersen sor sen. İkinci denemem benim, ilkinde olmadı. Yılmadım devam ettim. İlkinde hic embriyomuz kalmadı. O yüzden ikincide tedaviye baştan başladıkInsallah canim ilk denemenmiydi 2.cimi dondurulmusmuydu seninki bide ne cok soru sordum
Canim cok sevindim tekrar tedaviye baslaman zor olmustur ama en azindan masallah sonucu guzel olmus rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah benimkide son olur:) yok yok sorun deil ne istersen sor sen. İkinci denemem benim, ilkinde olmadı. Yılmadım devam ettim. İlkinde hic embriyomuz kalmadı. O yüzden ikincide tedaviye baştan başladık
Diyorum ya inandım, Rabbimle çok başbaşa kaldım ve anladı halimden. İnşallah sanada yaşatır bu güzel duyguyuCanim cok sevindim tekrar tedaviye baslaman zor olmustur ama en azindan masallah sonucu guzel olmus rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah benimkide son olur
Gunaydin hayirlisi olsun insallah guzel sonucu alirsin ilk tedavinmi dondurulmusmu canimGünaydın kızlar benimde dün transferim gerçekleşti şükür.
Rabbim tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar benimde dün transferim gerçekleşti şükür.
Amin canım sağol cümlemizin.Rabbim tamamına erdirsin inşallah
benimde ilaçlarla birlikte8500 gittiİzmirde yaptırmayı düşünenler var ise İrenbe de ilaçlar dahil 5.500 lira gitti kızlar
aminnn aminnnAmin amin
Rabbim hayırlarla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Evlat isteyen herkesin kucağını doldursun Mevla'm
Nerede yaptırdın hayırlı olsunbenimde ilaçlarla birlikte8500 gitti
Ekstra durumlar mı cıktı acaba senin?benimde ilaçlarla birlikte8500 gitti
aminnInsallah bu defa kavusursun melegine canim duacinim ins.rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin
yok cnm bizim yaş sınırda ve evliligimiz uzu yıl oldugu için ilaçlar çok para tuttuEkstra durumlar mı cıktı acaba senin?
İNŞ. olumlu sonuçlanır cnmaminn
yok cnm bizim yaş sınırda ve evliligimiz uzu yıl oldugu için ilaçlar çok para tuttu
İNŞ. olumlu sonuçlanır cnm[/QUOTEinşallah canım.testin sonucu negatif çıktı ama daha adet olmadım.bir ümüt bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?