- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Sizin ilk denemedemi oldu neler yaptınız transferden sonra ve kime yaptirdiniz.benim bugün 5. Gunum transferden sonra[/QUOTE]post: 45989604, member: 737578"]Moralini yüksek tut, valla etkisi oluyor. Endişelenme ve tahlil gününü büyük bi hevesle bekle :)
Cok guzel insallah saglikla alirsin kucagina bende 2 embiryo transfer edildi 3.gun beklemek zor butun bloklari okudum iyi yada kotu hic bisey hissetmiyorum surekli yatmiyorum geziyorum dusunmemeye calisiyorum sen neler yaptin ,hangi hastane kac tane transfer ettiler offf ne cok sordumarkadaşlar bugün 10. Gunum idrar testi pozitif kanda baktimadim daha hakkımızda hayırlısı insallh dualarinizi bekliyorum
hayırlı olsun cnm benimde ilk denemem cuma günü olucak.inş.birlikte pozitif sonuçları alırızzMerhaba hanimlar benimde 16 nisanda transferim oldu 2 mayis test gunum bende sizlerle birlikte beklemedeyim umarım hepimiz o mutlu haberi pozitif sonucu aliriz artik. Benim ilk denemem ilk transferim ama drum ve embriyologum yatmam gerekmedigini normak gunluk yasama donebilecegimi soylediler bende agir olmayacak şekilde islerimi yavastan yapmaya bile basladim sadece her zamankinden biraz daha fazla dikkat ediyorum hareketlerime. Umarim herşey yolunda gider dualarim sizinle kizlar sizlerde benim icin dua ederseniz cok sevinirim ♡
Selennnn sen nerelerdesin yaaİnş. kızlar hayırlı haberlerinize kavuşursunuz.
O 12 gün geçmek bilmez çook iyi biliriz.
Sadece sürekli yatmayın doktorların hep söylediği bu, kan akışınız olsun. Sadece tek birşey kaldırmayın ağırınıza giden hiç birşey yapmayın.
Eğerki Rabbim nasip ettiyse olur. Her daim güzel umutlarınız olsun.
Selennnn sen nerelerdesin yaa
Kızlar benimde cumartesi olacak transfer dun yumurtalarim toplandi . biraz korkum var trasferden sizde nasil gecdi anlatirmisiniz
Tamam beni unutma ama, seni gördüğüme sevindim. Arada yaz banaBuralardayım canıım
Sitenin genelinde merak ettiğim bikaç arkadaş var onlarla genel olarak mesajlaşıyorum ay Bi seni unuttum ben çok özür dilerim. Seni kader arkadaşım gibi görüyorum yaa aynı gün hayırlı haberler aldık ya ne bilim
Ne varki transferde, yumurta toplama işleminden kolay. 5 dakika bile sürmüyor. Sadece idrara sıkışık git, bide dilinden duayı eksik etme yeterKızlar benimde cumartesi olacak transfer dun yumurtalarim toplandi . biraz korkum var trasferden sizde nasil gecdi anlatirmisiniz
İdrara sıkışmanin nedeni, mesaneyi yani rahim duvarıNı daha rahat görür doktor. Tabi her doktorun yöntemi farklıBenim dr idrara sıkısık olmayacaksın dedi hatta idrarimi yapip öyle transfere almıştı. Ama malesef ilk deneme olumsuz oldu. Şimdi ikinci denemeye başladık inşaAllah bu sefer olur. Herkese dua ediyorum. Gerçekten zor bi süreç Allah yardımcımız olsun.
Korkma canım bebek yerleşirkende o tür Bi ağrı oluyormerhaba hanımlar,
transfer sonrasi 6.gunum.normal takvime göre yarın adet olmam gerekiyor sabahtan adet ağrısına benzer ağrım vardı.acaba adet mi olacağım çok korkuyorum.tup bebek de ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?