Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

post: 45989604, member: 737578"]Moralini yüksek tut, valla etkisi oluyor. Endişelenme ve tahlil gününü büyük bi hevesle bekle :)
Sizin ilk denemedemi oldu neler yaptınız transferden sonra ve kime yaptirdiniz.benim bugün 5. Gunum transferden sonra[/QUOTE]
Yok ikinci denemem, ilkinde tutmadi. Valla ben 12 gün boyunca yani test gününe kadar sadece wc ye kalktım. Yemeğimi bile yatarak yedim, her gün kur'an okudum. Hic ümitsizlik yasamadim, aklıma kötü şey getirmedim yani.

arkadaşlar bugün 10. Gunum idrar testi pozitif kanda baktimadim daha hakkımızda hayırlısı insallh dualarinizi bekliyorum

arkadaşlar bugün 10. Gunum idrar testi pozitif kanda baktimadim daha hakkımızda hayırlısı insallh dualarinizi bekliyorum
Cok guzel insallah saglikla alirsin kucagina bende 2 embiryo transfer edildi 3.gun beklemek zor butun bloklari okudum iyi yada kotu hic bisey hissetmiyorum surekli yatmiyorum geziyorum dusunmemeye calisiyorum sen neler yaptin ,hangi hastane kac tane transfer ettiler offf ne cok sordum

Merhaba hanimlar benimde 16 nisanda transferim oldu 2 mayis test gunum bende sizlerle birlikte beklemedeyim umarım hepimiz o mutlu haberi pozitif sonucu aliriz artik. Benim ilk denemem ilk transferim ama drum ve embriyologum yatmam gerekmedigini normak gunluk yasama donebilecegimi soylediler bende agir olmayacak şekilde islerimi yavastan yapmaya bile basladim sadece her zamankinden biraz daha fazla dikkat ediyorum hareketlerime. Umarim herşey yolunda gider dualarim sizinle kizlar sizlerde benim icin dua ederseniz cok sevinirim ♡

merhaba kızlar .benimde transferim cuma günü olucak inş.sizler ne kadar süre dinlendiniz ben çalışıyorum nasıl izin alıcam onu düşünüyorum.cuma-cumartesi-pazar dinlenirim ama pazartesi hemen işe gelsemmi bilemedim.

hayırlı olsun cnm benimde ilk denemem cuma günü olucak.inş.birlikte pozitif sonuçları alırızz

İnş. kızlar hayırlı haberlerinize kavuşursunuz.
O 12 gün geçmek bilmez çook iyi biliriz.
Sadece sürekli yatmayın doktorların hep söylediği bu, kan akışınız olsun. Sadece tek birşey kaldırmayın ağırınıza giden hiç birşey yapmayın.

Eğerki Rabbim nasip ettiyse olur. Her daim güzel umutlarınız olsun.

Merhaba arkadaşlar benimde 9.günüm çok heycanlıyım 23 nisan test günüm 4.denemem bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum zor günlerden geçtim zor şeyler geldi bu yolda başıma inşallah sonu güzel olur dualarınızı bekliyorum

Selennnn sen nerelerdesin yaa

Kızlar benimde cumartesi olacak transfer dun yumurtalarim toplandi . biraz korkum var trasferden sizde nasil gecdi anlatirmisiniz

Selennnn sen nerelerdesin yaa

Buralardayım canıım
Sitenin genelinde merak ettiğim bikaç arkadaş var onlarla genel olarak mesajlaşıyorum ay Bi seni unuttum ben çok özür dilerim. Seni kader arkadaşım gibi görüyorum yaa aynı gün hayırlı haberler aldık ya ne bilim

Kızlar benimde cumartesi olacak transfer dun yumurtalarim toplandi . biraz korkum var trasferden sizde nasil gecdi anlatirmisiniz

Transferden korkacak hiç birşey yok inanki. Hiç gerilme derim. Jinekolojik muayene olmuşsundur daha önce aynen onun gibi. Kendini kasarsan acı duyarsın yani kendine olur. Yumurta toplama süreci daha zor bence. Narkozdan toparlanmak insanı daha zorluyo çünkü
Olumlu düşün bu süreçte nasibinde varsa olacak inş. Bunca süreci gelmişsin en kolay ve en güzel süreci bence bu. Çünkü embriyolarının transferini görüyorsun.... Hani o embriyoları transfer ederkenki içimdeki o mutluluğu sanırım ancak evladımı kucağıma alabilirsem yaşarım gibime geliyor

Tamam beni unutma ama, seni gördüğüme sevindim. Arada yaz bana

Ne varki transferde, yumurta toplama işleminden kolay. 5 dakika bile sürmüyor. Sadece idrara sıkışık git, bide dilinden duayı eksik etme yeter

Benim dr idrara sıkısık olmayacaksın dedi hatta idrarimi yapip öyle transfere almıştı. Ama malesef ilk deneme olumsuz oldu. Şimdi ikinci denemeye başladık inşaAllah bu sefer olur. Herkese dua ediyorum. Gerçekten zor bi süreç Allah yardımcımız olsun.

İdrara sıkışmanin nedeni, mesaneyi yani rahim duvarıNı daha rahat görür doktor. Tabi her doktorun yöntemi farklı

merhaba hanımlar,
transfer sonrasi 6.gunum.normal takvime göre yarın adet olmam gerekiyor sabahtan adet ağrısına benzer ağrım vardı.acaba adet mi olacağım çok korkuyorum.tup bebek de ilk denemem

merhaba hanımlar,
transfer sonrasi 6.gunum.normal takvime göre yarın adet olmam gerekiyor sabahtan adet ağrısına benzer ağrım vardı.acaba adet mi olacağım çok korkuyorum.tup bebek de ilk denemem
Korkma canım bebek yerleşirkende o tür Bi ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…