Mrb ben halen adet olmadım ağrım sızım da yok bundan bile şüphelenir oldum.bebegim tutundu mu acaba?merhaba hanımlar,
transfer sonrasi 6.gunum.normal takvime göre yarın adet olmam gerekiyor sabahtan adet ağrısına benzer ağrım vardı.acaba adet mi olacağım çok korkuyorum.tup bebek de ilk denemem
Ne zaman baktıracaksin kan tahliline, bence git baktir yarin hastanede. Sonucu kesin alırsın, yani tutunduğunu. Beta hcg ye baktiracaksinMrb ben halen adet olmadım ağrım sızım da yok bundan bile şüphelenir oldum.bebegim tutundu mu acaba?
6 eylul salı günü yaptircam gebelik testini.Mrb ben halen adet olmadım ağrım sızım da yok bundan bile şüphelenir oldum.bebegim tutundu mu acaba?
Mrb canim benim bugün 11.gunum gebelik testi için kan vermiştim sabah halen çıkmamış heyecanlı bekleyiş devam ediyor.bu süreçte rahat olman lazım stresten uzak dur.ne kadar desemde progestan iğnesi beni canavara dönüştürdü sürekli sinir stress yapıyor.neyse Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin.Merhaba,benim de bugün transferimin 5.gunu.zaman geçmek bilmiyor çok heyecanliyim.ilk transferim ,cumartesi test yaptircam sizde belirti var mı? Ben de zaman zaman kasık,bel ağrısı vardı ama bugün hafifledi.bu sancılar iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum.cevapsiz bir suru soruyla öyle boş boş beklemek çok zormus
Hayırlı olsun ama bende 12 gün boyunca evden dışarı çıkmadım. Bence sürekli yatak istirahati yapmalısınMeraba kizlar.benimde 7 agustosta transferim oldu ilk gun iyiydm ikinci gun hafif kasik agrisi oldu ama dun ve bugun bobrek agrisi cekiyorum sirtima vuruyo agrilar.kasiklarimda rahmim dusucek gbi agriyo.uc gun evdeydim disari cikmadim sadece evde yuruyodum ama bugum ciktm artk psikolojime ii gelsin diye.ama sirt agrimdan ölücem.fikri olan varmi
Bana oyle bisi denmedi carsamba gunu transferim oldu peki suan igne kullaniomusun hic gunlukYokmu kimse....
Amin.ben gunluk igne de jelde kullanyrm.benim igne kan sulandirici ama.korumak icin falan igneden bahsetmediler.Ama merak ettim ilk defa duydum bole bisy.... rabbim hepimzn isini rast getrsn ins baklm hayrlisi
Mtb cnm. Bnde 14 gun oldu. Once test yaptim cift cikti ama birisi hafif silikti. Sonra hemn kan testi yaptirdim ve beta hcg 130 cikti. Doktorumu aradim tebrik ederim hamilesiniz dedi. Bebekler tutunmus dedi. 10 gun sonra gelin kalp arislarini dinleyelim dedi ve kaoatti. Bu beta hcg bana az gibi grldi ama doktorum normal karsiladislm benimde bugün 10. günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı, dr um gebesin dedi, pazartesi kan tahlili yaptır kesinleşsin dedi
Tebrik ederim çift embriyo yerleştirildi sanırım. 2 gün sonra tekrar baktirin kan tahliline. Bu çıkan değerin 2 kati olmalı yani 250 ve üstü olmalıMtb cnm. Bnde 14 gun oldu. Once test yaptim cift cikti ama birisi hafif silikti. Sonra hemn kan testi yaptirdim ve beta hcg 130 cikti. Doktorumu aradim tebrik ederim hamilesiniz dedi. Bebekler tutunmus dedi. 10 gun sonra gelin kalp arislarini dinleyelim dedi ve kaoatti. Bu beta hcg bana az gibi grldi ama doktorum normal karsiladi
Bilmiyorum bende anlamadm hayrlisi artk...Amin.ben gunluk igne de jelde kullanyrm.benim igne kan sulandirici ama.korumak icin falan igneden bahsetmediler.
Mtb cnm. Bnde 14 gun oldu. Once test yaptim cift cikti ama birisi hafif silikti. Sonra hemn kan testi yaptirdim ve beta hcg 130 cikti. Doktorumu aradim tebrik ederim hamilesiniz dedi. Bebekler tutunmus dedi. 10 gun sonra gelin kalp arislarini dinleyelim dedi ve kaoatti. Bu beta hcg bana az gibi grldi ama doktorum normal karsiladi
Yaa cnm beni umutlandiriyosunuz boyle ne biliym icim icime sigmiyor ama korkularimda cok o yuzden cok tedirginim suan.Merhaba az olması önemli değil 2 gün sonra tekrar test yaptığında ikiye katlanmış olması önemli, senin yine iyi 30 larda 50 lerde çıkanlar oluyor sağlıklı doğum yapıyor sende de sorun çıkacağını sanmıyorum, ayrıca bu paylaşımı ben tam 1 sene önce yapmışım, geçen sene bugün test gunumdu ne büyük heyecan yasamistim duygulandim valla, şuan oglum 4 aylık oldu koynumda uyuyor, darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah
Yaa cnm beni umutlandiriyosunuz boyle ne biliym icim icime sigmiyor ama korkularimda cok o yuzden cok tedirginim suan.
Ondan baska siginacak kim var zaten cnm insallah sagsalim saglikli bir sekilde kucagima almayi nasip etsin...cok sagolun sizdeBenimde çoktu korkularim ama hepsi yersizmis, korkma Allah a Sığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?