- 10 Şubat 2017
- 22
- 8
- 1
Benim de 7.gunum cok cok hhafif kasik agrisi disinda bendede tik yokMerhaba. Yeni üyeyim, transfer sonrası 7. günüm ve hic bir belirti yok. Hafif paniklemeye başladım.
3. gün ve dondurulmuş 2 tane. Doktorum belirti zaten beklemiyoruz dedi ama yazılanları okuyunca taktım. 14'ünde test yapacağım. Senin kaçıncı gün ve kac tane?Benim de 7.gunum cok cok hhafif kasik agrisi disinda bendede tik yoksenin kacinci gun embriyosu kactane canim?
Benimde 3.gun 2 tane test tarihi olarak 15 i dedi bana bilmiyorum bugun bende boyle bi umutsuzluga dustum hic birsey olmayinca3. gün ve dondurulmuş 2 tane. Doktorum belirti zaten beklemiyoruz dedi ama yazılanları okuyunca taktım. 14'ünde test yapacağım. Senin kaçıncı gün ve kac tane?
Ben de yatmıyorum, 2. günden itibaren gündelik hayat rutinime devam ettim. Araba sürüyorum, gezmeye gidiyorum vs. Evdeyken de film, kitap, dizilerle vakit geciriyorum. Kendimi kısıtladığım tek şey banyo, kuaföre gidip saçlarımı yıkatıyorum. Doktorum tutacağı varsa tutar, tutmayacağı varsa da kılını dahi kıpırdatmasan tutmaz dedi. İlaçlarımı düzenli alıyorum, umarım tutar. Hangi sehirdesin?Benimde 3.gun 2 tane test tarihi olarak 15 i dedi bana bilmiyorum bugun bende boyle bi umutsuzluga dustum hic birsey olmayincasenn nasil geciriyorsun gunleri ben surekli yatamiyorum canim siikiliyo hafif islerimi yemegimi bulasigimi kalkip yapoyorum arada dinleniyorum oturuyorum
Bursada yim canim acibademde denedim bakalim guzel sonuclarimiz olur insallah sen nerdesin? Ben yarin sabah idrar testinde bi bakmak istiyorum merak ediyorum cokkBen de yatmıyorum, 2. günden itibaren gündelik hayat rutinime devam ettim. Araba sürüyorum, gezmeye gidiyorum vs. Evdeyken de film, kitap, dizilerle vakit geciriyorum. Kendimi kısıtladığım tek şey banyo, kuaföre gidip saçlarımı yıkatıyorum. Doktorum tutacağı varsa tutar, tutmayacağı varsa da kılını dahi kıpırdatmasan tutmaz dedi. İlaçlarımı düzenli alıyorum, umarım tutar. Hangi sehirdesin?
İzmir'deyim. Benim de aklımdan aynı seyi yapmak geçiyordu ama doktorum pozitif çıkar, yanıltıcı olabilir yapma dedi. Ayın 6'sında (transferin 3. günü) kolumdan çatlatma iğnesi yapmıştım çünkü.. Ayın 14'ünü beklemeyi planlıyorum, umarım bekleyebilirim. Bence sen de yapacaksan da 10. gün falan yap, 8. gün erken sanki...Bursada yim canim acibademde denedim bakalim guzel sonuclarimiz olur insallah sen nerdesin? Ben yarin sabah idrar testinde bi bakmak istiyorum merak ediyorum cokk
Canim ben oylesine bir bakayim 3.gun embriyosunun rahime transferinden sonra gelisimine baktim 7.gun artik tutunma bitiyor ve kanda hcg hormonu salgilanmaya basliyormus bende 8.gun sansimi bir deneyeyim cikmazsa erken diye avuturum kendimi cikarsa balli kaymak olurİzmir'deyim. Benim de aklımdan aynı seyi yapmak geçiyordu ama doktorum pozitif çıkar, yanıltıcı olabilir yapma dedi. Ayın 6'sında (transferin 3. günü) kolumdan çatlatma iğnesi yapmıştım çünkü.. Ayın 14'ünü beklemeyi planlıyorum, umarım bekleyebilirim. Bence sen de yapacaksan da 10. gün falan yap, 8. gün erken sanki...
Ahah kanıma girdin, pazartesi bakayım bari. Sen de Pazartesi'ye kadar bekle en azından, senkronize bakarızCanim ben oylesine bir bakayim 3.gun embriyosunun rahime transferinden sonra gelisimine baktim 7.gun artik tutunma bitiyor ve kanda hcg hormonu salgilanmaya basliyormus bende 8.gun sansimi bir deneyeyim cikmazsa erken diye avuturum kendimi cikarsa balli kaymak olurcatlatma ignesi vurulduktan ertesi gun idrarda baksaydin keske bakalim etkiliyomuymus ama olsun sabret yada pazartesi ben tekrar yaparken sende yaparsin
Bak soz vermiyeyim ama sabretmeye calisacagimAhah kanıma girdin, pazartesi bakayım bari. Sen de Pazartesi'ye kadar bekle en azından, senkronize bakarız
Biraz önce doktorumla konuştum, yapma test cunku yaptığımız çatlatma iğnesi yüzünden pozitif çıkar Çarşamba'ya kadar, negatifse üzülürsün sonra dedi. Bu arada benim test 17'siymis, ne alaka 14'ü kaldı aklımda bilmiyorum. Önümüzdeki cumaya kadar bekleyeceğim ben cancan, sen yaparsan sonucunu mutlaka yaz.Bak soz vermiyeyim ama sabretmeye calisacagimbi belirti farklilik gissedersen paylas merak icindeyim
Yuhhhhhh ben sokkkk kiz benim lakabim cancanBiraz önce doktorumla konuştum, yapma test cunku yaptığımız çatlatma iğnesi yüzünden pozitif çıkar Çarşamba'ya kadar, negatifse üzülürsün sonra dedi. Bu arada benim test 17'siymis, ne alaka 14'ü kaldı aklımda bilmiyorum. Önümüzdeki cumaya kadar bekleyeceğim ben cancan, sen yaparsan sonucunu mutlaka yaz.
Ahaha bak nasıl bildim lakabını Tamam, haberleşelim.
Yuhhhhhh ben sokkkk kiz benim lakabim cancantamam canim bende testt yok saten esimde eczaneden almaya utaniyo eger aldirir ve yaparsam mutlaka haber veririm canim
Canım senın transferın hangi gün oldu benım2. Şubatta oldu 3 şubat sbh çatlatma iğnesi vurdum 7 gün oldu iğne vuralı bilmiyordum denedim dun ve bugun pozitif çıktı yapmayın sizde ben üzüldüm cunkuBiraz önce doktorumla konuştum, yapma test cunku yaptığımız çatlatma iğnesi yüzünden pozitif çıkar Çarşamba'ya kadar, negatifse üzülürsün sonra dedi. Bu arada benim test 17'siymis, ne alaka 14'ü kaldı aklımda bilmiyorum. Önümüzdeki cumaya kadar bekleyeceğim ben cancan, sen yaparsan sonucunu mutlaka yaz.
Canim ya seninki pozitif ben igne yuzunden oldugunu sanmiyorum seninki 5.gun embriyosu idi o tuttu tuttuCanım senın transferın hangi gün oldu benım2. Şubatta oldu 3 şubat sbh çatlatma iğnesi vurdum 7 gün oldu iğne vuralı bilmiyordum denedim dun ve bugun pozitif çıktı yapmayın sizde ben üzüldüm cunku
Kuzum benim ya inş valla ilk sana hbr vercem allah gönlünden geçenin fazlasını versin sanaCanim ya seninki pozitif ben igne yuzunden oldugunu sanmiyorum seninki 5.gun embriyosu idi o tuttu tuttu
Aminnnnnn Rabbim isteyen herkeze saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin insallah.kan testine kac gun kaldi insallah kandada taclandircaksin sonucuKuzum benim ya inş valla ilk sana hbr vercem allah gönlünden geçenin fazlasını versin sana
Çok var daha 17 şubat cnm doktor öyle dedi amin cnm hepimizinAminnnnnn Rabbim isteyen herkeze saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin insallah.kan testine kac gun kaldi insallah kandada taclandircaksin sonucu
Canim ya seninki pozitif ben igne yuzunden oldugunu sanmiyorum seninki 5.gun embriyosu idi o tuttu tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?