Senin de mol gebelik mi söyledi değerlerin nasıl ?? Valla ben tamam hemen olsun dedim durması sakıncalı çünkü.Kürtaj günü çok halsizdim sonra hiç kanamam olmadı bugünde genetik araştırma için eşimle kan verdik.Zaten tüp bebekte böyle bir şey çok zor doktorun mol dediyse kesin araştırılmalıAynı durumdayım canım. 7 haftada bır heyecan gıdıp duyduklarım karsısında cok sarsıldım.bugun kurtajım var. Bır önerın var mı kürtaj öncesı
Mutlaka bende arastırılmasını ıstıcem
Geçmiş olsun cnm bende bugun kan verdim yükselmemiş doğru düzgün düşer dedi doktorumAynı durumdayım canım. 7 haftada bır heyecan gıdıp duyduklarım karsısında cok sarsıldım.bugun kurtajım var. Bır önerın var mı kürtaj öncesı
Mutlaka bende arastırılmasını ıstıcem
Geçmiş olsun cnm sağlıksız olmasındansa baştan böyle olması daha iyi bende düşük yapıyorum kese daha görememiştim ondan doktor zamanla düşer kendiliğinden dedi.. böyle önce sevinip sonra böyle olması üzüyor insanı ne hayaller kurduk kısa süre içinde ama nasip takdir Allah'ınKızlar benim sonuç pozitifti doktoum 7.haftanın sonunda çağırdı kese görmeye ve kalp atışı içim bir gittik ne bebek var ne kalp atışı acil testler yapıldı beta hcg 28661 çıktı en son ve kürtajla alındımol gebelik diye bir şey olmuş ilk defa duyuyorum hemen patolojiye yollandı sonuç bekliyoruz çarşamba çıkıcak :S :S 2 seneye yakon hamilelik yalan oldu
Senin kimyasalmış o zaman sana da geçmiş olsun çok ben de keşke kimyasal olsaydım ya şimdi kanser riski ile karşı karşıyayım endometriozis hastası olarak tek yumurtalıkla 1sn bile kaybetmememiz lazım derken doktorlar şimdi 1 buçuk sene en iyi halde yasak diyorlar inşallah yumurtalığımı kaybetmem bu süreçte.Dua edin sonucum kanser çıkmasınGeçmiş olsun cnm sağlıksız olmasındansa baştan böyle olması daha iyi bende düşük yapıyorum kese daha görememiştim ondan doktor zamanla düşer kendiliğinden dedi.. böyle önce sevinip sonra böyle olması üzüyor insanı ne hayaller kurduk kısa süre içinde ama nasip takdir Allah'ın
Yok yok ne kanseri allah korusun en kötüsünü düşünme hemen dış gebelikmi seninki çünkü yumurtalıgın alınması için rahimde deilse kanallarda tutunması Laz'ım embriyonun ki hemde Sende erken farkedilmiş ...Senin kimyasalmış o zaman sana da geçmiş olsun çok ben de keşke kimyasal olsaydım ya şimdi kanser riski ile karşı karşıyayım endometriozis hastası olarak tek yumurtalıkla 1sn bile kaybetmememiz lazım derken doktorlar şimdi 1 buçuk sene en iyi halde yasak diyorlar inşallah yumurtalığımı kaybetmem bu süreçte.Dua edin sonucum kanser çıkmasın
Yok canım benimki zaten tüp bebek onda dış gebelik olmuyor rahme yerleştirildiği için .Mol gebelik diye bir şey tamamen farklı. 3 çeşidi var tam mol ,yarım mol veya mol kanseri çıkıyor o yüzden acil alındı kürtajla patoloji sonucuna göre tam mol veya mol kanseri tanısı konulucak.Yumurtalığım benim 5 sene önce çikolata kisti yüzünden alınmıştı. 1 adet 8 cm, 1 adet 6 cmlik kist vardı endometriozis hastalığım var o yapıyor bu kistleri 4 sende bir tekrarlayıp yumurtalığı yemeye başlıyor .o yüzden bu mol denilen şey mahvetti durumları.Yok yok ne kanseri allah korusun en kötüsünü düşünme hemen dış gebelikmi seninki çünkü yumurtalıgın alınması için rahimde deilse kanallarda tutunması Laz'ım embriyonun ki hemde Sende erken farkedilmiş ...
Kötü düşüme lütfen okdr araştırma yaptım ilk kez sende duydum kanser olmasını
Peki cnm mol olduğunu nerden anladınYok canım benimki zaten tüp bebek onda dış gebelik olmuyor rahme yerleştirildiği için .Mol gebelik diye bir şey tamamen farklı. 3 çeşidi var tam mol ,yarım mol veya mol kanseri çıkıyor o yüzden acil alındı kürtajla patoloji sonucuna göre tam mol veya mol kanseri tanısı konulucak.Yumurtalığım benim 5 sene önce çikolata kisti yüzünden alınmıştı. 1 adet 8 cm, 1 adet 6 cmlik kist vardı endometriozis hastalığım var o yapıyor bu kistleri 4 sende bir tekrarlayıp yumurtalığı yemeye başlıyor .o yüzden bu mol denilen şey mahvetti durumları.
Aynen 2 kere kan testim yapıldım 23 binden 2 gün sonra 28661 e yükseldi ve ultrasonda rahmim normal haftasına göre çok büyük ve içerisi bal peteği görüntüsünde olduğu için direk mol denildi bebek ve keseside yok zatenPeki cnm mol olduğunu nerden anladın
Bildiğim kadarıyla kan değerleri aşırı yüksek oluyormuş normalde sendede öylemiydi
Kanser falanda olmazsın ağzını hayra aç kız binde bir olcak bşydir belki ama seni bulmaz o korkma
Hım ultrasonda bile belli oluyor ozamanAynen 2 kere kan testim yapıldım 23 binden 2 gün sonra 28661 e yükseldi ve ultrasonda rahmim normal haftasına göre çok büyük ve içerisi bal peteği görüntüsünde olduğu için direk mol denildi bebek ve keseside yok zaten
aynen kan testi ile de kontrol edip hemen alıyorlar veririmc anım dua etHım ultrasonda bile belli oluyor ozaman
Bunları görmemiz gerekiyormuş hayatımızda herşey rabbim den geliyor nediyelim can sağlığı olsun herşey yoluna girer testin temiz çıkcak inanıyorum sonucunu yaz olurmu
Mol degıl fakat kromozomsal bır sorun sanıyorm.mevcut embrıyonun yasaması mummkun degılmıs zaten. Dıger dondurulmuslArıda arastırmak lazım o zaman kafam ck karısıkSenin de mol gebelik mi söyledi değerlerin nasıl ?? Valla ben tamam hemen olsun dedim durması sakıncalı çünkü.Kürtaj günü çok halsizdim sonra hiç kanamam olmadı bugünde genetik araştırma için eşimle kan verdik.Zaten tüp bebekte böyle bir şey çok zor doktorun mol dediyse kesin araştırılmalı
İyi olcak herşey üzülme sakın hayat devam ediyor bak agladım bugun bisürü noldu kendi canıma yazık .. senin sonucun temiz Eminim:)aynen kan testi ile de kontrol edip hemen alıyorlar veririmc anım dua et
Sen neyaptın cnm son durum nasılMol degıl fakat kromozomsal bır sorun sanıyorm.mevcut embrıyonun yasaması mummkun degılmıs zaten. Dıger dondurulmuslArıda arastırmak lazım o zaman kafam ck karısıkhang testlerı yaptırdınız
Benim ki tamamen farklı bir durum ama canım patolojideki sonuç gelicek ve gen taramaları yapıyorlar mol olması imkansız olduğu için bize bunları yapıyorlar kafanı çok takma hayırlısıyla bak donmuşların varmış doktorun eminim bu durumunu ele alıp testler ister bir sonucu belli olsun hepsinde olucak diye üzme kendini içeride belki rahminde sorun olmuştur patolojiye gidicekmi peki senin?bebek ve kesesi varmıymış?Mol degıl fakat kromozomsal bır sorun sanıyorm.mevcut embrıyonun yasaması mummkun degılmıs zaten. Dıger dondurulmuslArıda arastırmak lazım o zaman kafam ck karısıkhang testlerı yaptırdınız
İşte öyle bir şey olamaz benim yaşadığım çok anormal dünyada benzer 2 vaka varmış biz 3. olduk litaritüre girdiniz araştırılması yapılacak dendi.Onlarda imkansız diyorlar.Normalde erkekden gelen sperm sadece oluyor ve plesanta bozulup kanseröz hücreye çeviriyormuş .İnternetteki tüm açıklamalar da doğru değil tam olarak anlatamıyorlar dedi biz de tüp bebekde nasıl böyle bir şey olabilir diye cırlayınca ,içeri de acaba kendiliğinden bölünme mi yaşandı nasıl olduda bozuldu ne oldu diye gen haritalarımızı çıkartıp çıkan gebelik ürününü inceleyecekler 1 aya ancak belli olucakmış.Mol konusuna baktım da biraz bir yumurtanın içine iki yada daha fazla sperm girmesi ile kromozomda sorun oluyormuş peki bu işlem embriyolog tarafından yapılıyor niye dikkat etmiyor
Her geçen gün bşy öğreniyorum malesefİşte öyle bir şey olamaz benim yaşadığım çok anormal dünyada benzer 2 vaka varmış biz 3. olduk litaritüre girdiniz araştırılması yapılacak dendi.Onlarda imkansız diyorlar.Normalde erkekden gelen sperm sadece oluyor ve plesanta bozulup kanseröz hücreye çeviriyormuş .İnternetteki tüm açıklamalar da doğru değil tam olarak anlatamıyorlar dedi biz de tüp bebekde nasıl böyle bir şey olabilir diye cırlayınca ,içeri de acaba kendiliğinden bölünme mi yaşandı nasıl olduda bozuldu ne oldu diye gen haritalarımızı çıkartıp çıkan gebelik ürününü inceleyecekler 1 aya ancak belli olucakmış.
Genetige yollandı canım.Benim ki tamamen farklı bir durum ama canım patolojideki sonuç gelicek ve gen taramaları yapıyorlar mol olması imkansız olduğu için bize bunları yapıyorlar kafanı çok takma hayırlısıyla bak donmuşların varmış doktorun eminim bu durumunu ele alıp testler ister bir sonucu belli olsun hepsinde olucak diye üzme kendini içeride belki rahminde sorun olmuştur patolojiye gidicekmi peki senin?bebek ve kesesi varmıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?