gün test yapıcaz :)) hadi hayırlısı ..Valla çok zor beklemek test istiyorum yapamıyorum bende aynıyım hepimiz aynıyız benimde kızlar testim 9 aralık dualarım hep sizinle bizler gibi olanla Allah hepimizin kucagını doldursın hayırlısıyla
Bir gun daha bitti hayirli cumalar.Bu mubarek gun hepimiz evlat sahibi oluruz insallah.Amin.eveeeeeettttt saydığımız günlere bi çentik daha attığımıza göre hayırlı cumalar günaydınlar diyorumm herkeseeee
umarım öyledir canım her tuvalete gitmemde ödüm patlıyor kanama olacak diye.geldik 8.güne.kaldı iki gün..Telaşlanma sakın ağrılar normal adet olmayalım diye ilaçlar baskılıyo bünyen hassas olabilir sadece takılma onlara keyfini sür tatlı ağrılar bunlar
aynen çok karmakaraşık duygular bir an evvel test günümüz gelir inşallah.Bende senin gibi dusunuyordum dune kadar agrim oldukca adet olucam diye korkuyor insan hic belirti olmayincada bisey yokmu acaba diye dusunuyorsun be hissedecegini bilemiyor insan
aynen çok karmakarışık duygular bir an evvel test günümüz gelir de hayırlı haberler alırız umarım kaldı 2 gün bana..senin kaç gün kaldıBende senin gibi dusunuyordum dune kadar agrim oldukca adet olucam diye korkuyor insan hic belirti olmayincada bisey yokmu acaba diye dusunuyorsun be hissedecegini bilemiyor insan
İdrar için erken zaten canım ya kan testi yapmak lazım moralini bozma bende idrarda görmemiştim ama kanda çıktı düşük olabiliyo değerler şu günler ni bitse test günü gelse cuma günü hürmetine hepimiz pozitifleri alsak bütün bekleyen arkadaşlarım inşallah Allah yardımcımız olsun kucaklar dolsun negatif alan arkadaşlarım yılmasınaz önce idrar testi yaptım.hiç bişey çıkmadı.
Moralimiz en üst seviyede düşürmüyoruz pazar günüde hayırlı haberlerini bekliyoruz şnşallahkızlar gerçekten acele ettim.şimdi kalktım duamı ettim ve sabır diledim.haklısınız bayanhope,tutaste79.bir anlık gaflet diyelim.neyse ki yarım saatte atlattım şu an.pazar günü sabah aç karnına asil kanımla testimi yaptırcam :)bu asil kan olayını tuttum bayanhope inan yazdıklarınızdan sonra moralim bir saat öncesine döndü :) sağolun..
Kaçıncı gün embriyosu sençnki canım 15 gün duymamıstım acaba tutunma evresi geç olabilir dşyemi oyle yaptırıyp garantiye almak içinbu arada benim bekleme sürem neden 15 ?? :)) herkes 12 sayıyo :) dondurulmuş olduğu için mi yoksa canım doktorumun benden erken test beklediği için yaptığı bi numara mı :)
Benimde 3. Gün embriyosu ama dondurulmuş değil doktorda ne güzel herseyi anlatmış ama bi kalitesini soyluyo istersen gene 12. Gunde yaptırdondurulmuş 2 adet 3.gün embriyo 8 ve 7hücreli.
Valla inan okuyunca bende heycanlandım şimdi inşallah güzel sonuç al yaptırırsan Merkezi arayıp sorsan neden 15 gün diye cvp vermezlermi acabasanırım yarın yaptırıcam :)) yarın 11 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?