Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

eveeeeeettttt saydığımız günlere bi çentik daha attığımıza göre hayırlı cumalar günaydınlar diyorumm herkeseeee

Bende senin gibi dusunuyordum dune kadar agrim oldukca adet olucam diye korkuyor insan hic belirti olmayincada bisey yokmu acaba diye dusunuyorsun be hissedecegini bilemiyor insan
aynen çok karmakarışık duygular bir an evvel test günümüz gelir de hayırlı haberler alırız umarım kaldı 2 gün bana..senin kaç gün kaldı

seninde iki kalmış şimdi gördüm yukarıda umarım güzel sonuçlar alırız ,isteyen bekleyen herkes mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine güzel haberler alır inşallah rabbim hayırlısını versin.

az önce idrar testi yaptım.hiç bişey çıkmadı.
İdrar için erken zaten canım ya kan testi yapmak lazım moralini bozma bende idrarda görmemiştim ama kanda çıktı düşük olabiliyo değerler şu günler ni bitse test günü gelse cuma günü hürmetine hepimiz pozitifleri alsak bütün bekleyen arkadaşlarım inşallah Allah yardımcımız olsun kucaklar dolsun negatif alan arkadaşlarım yılmasın

B bulbulabilirsen İdrarrrr testinden gelen güzel haber mi olur,,güzel haber dediğin kan gibi asil bişiiden gelir :):) lütfen idrara takma kafanı hem yanılmıyorsam 8.günün senin,, hem idrar hem 8 hiç sanmıyorum ....8.gün idrarda çıkması için 5iz falan olması lazım sıkma canını güzel kan haberlerini 2 gün sonra bekliyoruz :)

10. günüm.. sabırla bekliyorum, test günüm 9 aralık ama 7 sinde yaptırıcam kan testini...dondurulmuş olduğu için mi srtık nedendir benim bekleme sürem 15 gündü :)

kızlar gerçekten acele ettim.şimdi kalktım duamı ettim ve sabır diledim.haklısınız bayanhope,tutaste79.bir anlık gaflet diyelim.neyse ki yarım saatte atlattım şu an.pazar günü sabah aç karnına asil kanımla testimi yaptırcam :)bu asil kan olayını tuttum bayanhope inan yazdıklarınızdan sonra moralim bir saat öncesine döndü :) sağolun..

Moralimiz en üst seviyede düşürmüyoruz pazar günüde hayırlı haberlerini bekliyoruz şnşallah

bu arada benim bekleme sürem neden 15 ?? :)) herkes 12 sayıyo :) dondurulmuş olduğu için mi yoksa canım doktorumun benden erken test beklediği için yaptığı bi numara mı :)

bu arada benim bekleme sürem neden 15 ?? :)) herkes 12 sayıyo :) dondurulmuş olduğu için mi yoksa canım doktorumun benden erken test beklediği için yaptığı bi numara mı :)
Kaçıncı gün embriyosu sençnki canım 15 gün duymamıstım acaba tutunma evresi geç olabilir dşyemi oyle yaptırıyp garantiye almak için

sormaz mıyım hemen yapıştırdım mesajı :):) bence erken yaptırmamam için diye düşünüyorum :)) çok mu iyimserim yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…