Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Hayır canım benim 9 aralık çarşamba ama zor duruyorum test yapmak istiyprum
yok yok seninkini de 11.gün zannettim benim bekleme 15 gün olunca tabii. benim de test tarihim 9.u aynı gün test tarihimiz ama tabi senin 12 gün olduğu için aslında sen 8.gündesin di mi?
bu arada mesaj atmıştım 15 gün mevzuu için biz öyle tercih ediyoruz dedi :):) ufak bi pazarlıkla pazara ikna ettim hiç sözünden çıkmam doktorumun yani 12.günde yaptırıcam testi.. bugün 10 olmasına rağmen sakın yaptırma dedi sen de yapma onun için hadi sabır bize güzel haberler için.

Yok canım benimdaha çok var pazarlık güzel olmuş Ğozitifi görürsün bütün kalbimde diliyorum Hiç bi brlirti gibi bişi varmı hissediyomusun

Yok canım benimdaha çok var pazarlık güzel olmuş Ğozitifi görürsün bütün kalbimde diliyorum Hiç bi brlirti gibi bişi varmı hissediyomusun
aslında öyle pek kendimi dinlemiyorum,, hiç kanamam olmadı lekelenmem de yok ,, sakin sakin su gibi akıntım var sadece ,,,adet olacakmışım gibi belirtiler bir de ,,, hafif bel ağrısı hafif göğüslerde hassasiyet ,, hiç aşırı bişi yok yani hissettiğim .öyle kasıkta batma falan öle şeyler yok yani ..senin ?

Bendede kanama yok leke yok kasık agrım yok denecek kadar bugub olmadı hiç akıntı herhalde crınone jelden adlandıramadığım bulantı vardı oda geçti seninke aynı hani bakalım nolcak hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

herkesin belirtisi farklı hiç takılmamak lazım aslında ,,, Rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan ... günleri kolay geçirmek için ümit kapısı işte :) hayırlı haberler duyalım inşallah :)

Yarın büyük gün
Ben bu gece yaptırıcam sanırım Allahım hayırlı haberler duymayı nasip etsin içim çok tuhaf beklerken günü gelsin diye sabırsızlanıyordum şimdi ise zaman geçtikçe karnıma ağrılar giriyo :))) korkuyorum sanırım bekleme sürecinde ne kadar inandırmıuoruz desek yine de anne gibi hissediyoruz kendimizi ve şimdi olumsuz bişi duyarım diye korkuyorum elimde değil ne gelirse Allahtan sınav bize biliyorum yine de korkuyorum ..

Dayanamıcalson demek inşallah güzel sonucunu alırsın Allah büyüktür Brnim bile karnıma agrılar giriyo haber verirsin ben bilr bugun yaptırmal istiyorum ama korkuyorum

Sonucu mutlaka bildir canim.bende oyle sabirsizlandim ki az once gidip kan verdim 1 saat sonra sonucu alicam.

Sonucu mutlaka bildir canim.bende oyle sabirsizlandim ki az once gidip kan verdim 1 saat sonra sonucu alicam.
Aaaa kaçıncı günündü Bugün benide gaza getiriyodujuz kızlar Allahım inşallahh seninde yüzüne güler ikinizde güzel sonuclar alırsınız haberlerinizi bekliyorum cok heycanlandım yaa

Çok üzülme olur mu hayatındaki şükredeceğin şeyleri düşün,, yılmak yok denemeye devam .. Ben korkuyorum bugün 11 yapsam mı gece test ??
Bu kadar siktin disini madem bekle tam gununde yap ve insallah saglikli pozitifleri gor guzel guzelde katlansinlar insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…