Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

uzulme canım bende evde 8 gun test yaptım negatıf ıdı 12 gun 6 cıktı 35 e kadar yukseldı ama malesef kımyasal tabı...dusuk yapmayı beklıyorum herseyın hayırlısı
Cok uzuldum senin adinada allah kolaylik versin canim.ben 12.gun yine yaptiricam ama sonucun pek degisecegini sanmiyorum.

Benim 9.gunumdu negatif 0.100 cikti kismet degilmis demekki
Bu gece aynı duyguları paylaşıyorum seninle 11.gün 0.100 (
Allahın bizler için hazırladığı daha güzel şeyler var demekki bu günümüze de şükürler olsun ne diyimm ... Allah bu haberi bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah .. 2. Denemeye kısmet

Ya kızlar çpk üzüldüm sizin adınıza ben hep pozitif düşünüyodum inşallah 2. Denemenizde olucAktır dicek yazıcak bişi bulamıyorum inanın@bayanhope S siseka

Bnm ikinci denemem...8. gün 23 çıktı bhcg 9 gün kahverengi akıntı oldu baya üç gün sürdü değer 47 çıktı En son 11 gün 140 cikti ama Dr pregny iğne vuruldum onun sonucu etkileyebilecek söyledi şaştım kaldım tahlil günü 9 aralık bekliyorum

Ya kızlar çpk üzüldüm sizin adınıza ben hep pozitif düşünüyodum inşallah 2. Denemenizde olucAktır dicek yazıcak bişi bulamıyorum inanın@bayanhope S siseka
İlaçları hala kullan dedi normal test günüm 15.gündeydi ya benim tabi çok ümitlenmeyelim dedi ,, Allahın mıcizesinden başka ümit yok aslında... İlaçlar bittiğinde adet olduktan sonra 2. Adetimle tekrar başlamayı düşünüyorum,, üzülüp dövünüp kendimi salmanın da kimseye faydası yok biliyorum...çok daha kötü şeyler yaşayanlar var buralarda onu da biliyorum onun için şükrediyorum ve bunun gibi
Şeyler yaşayan herkese sabır ve metanet diliyorum..
Eveeeettt senden artık iyi haber duymaya ihtiyacımız var Rabbim güzel haberi senin duymanı nasip etsin bekliyorum ..

Banada
Bende ikinci adetime baslamayi dusunuyorum.bundada vardir bir hayir ikimiz icinde ikinci deneme pozitif sonuclar getirir insallah.

Arkadaşlar ben de transfer sonrasi 4.günümdeyim ve ilk denemem.Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
günler gecmiyor Moralleri bozmak yok

Bekleme sürecinde olanlara Allah kolaylıklar versin güzel haberler almayı nasip etsin inşallah,,

Ankara gurgan da ama ikinci kez orasimi olur bilmiyorum.sen nerde tedavi oldun.
Ben bahçeci fulya aytun hn ın hastasıyım 2. Yi de hiç tereddüt etmeden orada yaptırıcam,, doktorumdan çok memnunum,kaldı ki 1. Denemenin ilaçlrını protokolünü ve ilk olarak vücudumun tepkilerini o takip etti daha iyi olur diye düşünüyorum.

Insallah gonlune gore olur hersey senin sorun neydi canim benin yumurta rezervimde azalma var.

Kızlar dayanamadım bugün test yaptım bende 80.99 cıktı inşallah sizinde bşrdakine yüzünüz güler sonuc iyidir simi kızlar gala korkuyorum

Kızlar dayanamadım bugün test yaptım bende 80.99 cıktı inşallah sizinde bşrdakine yüzünüz güler sonuc iyidir simi kızlar gala korkuyorum
Ohhhh süpersin iyi ne demek mükemmel :)) çok sevindim gerçekten dikkat et kendine :)) miniğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım korusun sizi ...işte bu haber iyi geldi bana ..

Ohhhh süpersin iyi ne demek mükemmel :)) çok sevindim gerçekten dikkat et kendine :)) miniğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım korusun sizi ...işte bu haber iyi geldi bana ..
Saol canım çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrada hersey yolunda gider önümüzdeki ayda senin ve diger arkadasların hayırlı haberlerini alırım ben dualarımda hep varsınız umarım hersey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…