Benim 9.gunumdu negatif 0.100 cikti kismet degilmis demekki
Cok uzuldum senin adinada allah kolaylik versin canim.ben 12.gun yine yaptiricam ama sonucun pek degisecegini sanmiyorum.uzulme canım bende evde 8 gun test yaptım negatıf ıdı 12 gun 6 cıktı 35 e kadar yukseldı ama malesef kımyasal tabı...dusuk yapmayı beklıyorum herseyın hayırlısı
inşallah degısır canım bebegın senınledırCok uzuldum senin adinada allah kolaylik versin canim.ben 12.gun yine yaptiricam ama sonucun pek degisecegini sanmiyorum.
Bu gece aynı duyguları paylaşıyorum seninle 11.gün 0.100Benim 9.gunumdu negatif 0.100 cikti kismet degilmis demekki
İlaçları hala kullan dedi normal test günüm 15.gündeydi ya benim tabi çok ümitlenmeyelim dedi ,, Allahın mıcizesinden başka ümit yok aslında... İlaçlar bittiğinde adet olduktan sonra 2. Adetimle tekrar başlamayı düşünüyorum,, üzülüp dövünüp kendimi salmanın da kimseye faydası yok biliyorum...çok daha kötü şeyler yaşayanlar var buralarda onu da biliyorum onun için şükrediyorum ve bunun gibi
Banadaİlaçları hala kullan dedi normal test günüm 15.gündeydi ya benim tabi çok ümitlenmeyelim dedi ,, Allahın mıcizesinden başka ümit yok aslında... İlaçlar bittiğinde adet olduktan sonra 2. Adetimle tekrar başlamayı düşünüyorum,, üzülüp dövünüp kendimi salmanın da kimseye faydası yok biliyorum...çok daha kötü şeyler yaşayanlar var buralarda onu da biliyorum onun için şükrediyorum ve bunun gibi
Şeyler yaşayan herkese sabır ve metanet diliyorum..
Eveeeettt senden artık iyi haber duymaya ihtiyacımız var Rabbim güzel haberi senin duymanı nasip etsin bekliyorum ..
Bende ikinci adetime baslamayi dusunuyorum.bundada vardir bir hayir ikimiz icinde ikinci deneme pozitif sonuclar getirir insallah.İlaçları hala kullan dedi normal test günüm 15.gündeydi ya benim tabi çok ümitlenmeyelim dedi ,, Allahın mıcizesinden başka ümit yok aslında... İlaçlar bittiğinde adet olduktan sonra 2. Adetimle tekrar başlamayı düşünüyorum,, üzülüp dövünüp kendimi salmanın da kimseye faydası yok biliyorum...çok daha kötü şeyler yaşayanlar var buralarda onu da biliyorum onun için şükrediyorum ve bunun gibi
Şeyler yaşayan herkese sabır ve metanet diliyorum..
Eveeeettt senden artık iyi haber duymaya ihtiyacımız var Rabbim güzel haberi senin duymanı nasip etsin bekliyorum ..
Sen nerede tadavi oluyordun ??Banada
Bende ikinci adetime baslamayi dusunuyorum.bundada vardir bir hayir ikimiz icinde ikinci deneme pozitif sonuclar getirir insallah.
Ankara gurgan da ama ikinci kez orasimi olur bilmiyorum.sen nerde tedavi oldun.Sen nerede tadavi oluyordun ??
Ben bahçeci fulya aytun hn ın hastasıyım 2. Yi de hiç tereddüt etmeden orada yaptırıcam,, doktorumdan çok memnunum,kaldı ki 1. Denemenin ilaçlrını protokolünü ve ilk olarak vücudumun tepkilerini o takip etti daha iyi olur diye düşünüyorum.Ankara gurgan da ama ikinci kez orasimi olur bilmiyorum.sen nerde tedavi oldun.
Insallah gonlune gore olur hersey senin sorun neydi canim benin yumurta rezervimde azalma var.Ben bahçeci fulya aytun hn ın hastasıyım 2. Yi de hiç tereddüt etmeden orada yaptırıcam,, doktorumdan çok memnunum,kaldı ki 1. Denemenin ilaçlrını protokolünü ve ilk olarak vücudumun tepkilerini o takip etti daha iyi olur diye düşünüyorum.
Canim senin kaçıncı günde yaptın? Hayırlısı olsun çok sevindim adınaiyidir
Geçen cumartesi yapıldı transfer 9. Gün bugün canım Allah razı olsun Allah sizlerede yaşatsın en kısa zamandaCanim senin kaçıncı günde yaptın? Hayırlısı olsun çok sevindim adına
Ohhhh süpersin iyi ne demek mükemmel :)) çok sevindim gerçekten dikkat et kendine :)) miniğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım korusun sizi ...işte bu haber iyi geldi bana ..Kızlar dayanamadım bugün test yaptım bende 80.99 cıktı inşallah sizinde bşrdakine yüzünüz güler sonuc iyidir simi kızlar gala korkuyorum
Benim eşimde sperm az ve morfoloji bozuk benim çok şükür bi sıkıntım yoktu kontrollerimde .Insallah gonlune gore olur hersey senin sorun neydi canim benin yumurta rezervimde azalma var.
Saol canım çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrada hersey yolunda gider önümüzdeki ayda senin ve diger arkadasların hayırlı haberlerini alırım ben dualarımda hep varsınız umarım hersey yolunda giderOhhhh süpersin iyi ne demek mükemmel :)) çok sevindim gerçekten dikkat et kendine :)) miniğin sana sımsıkı tutunsun inşallah Allahım korusun sizi ...işte bu haber iyi geldi bana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?