Cnn sen naptın ya bu normal test galiba bunlarda çıkmaz erken gebelik testi alıp yapacaksın onlarda cikiyo
Evet haklısın cnm ama arkadaşin belirtileri kaybolunca stres olmuş ve yaptığı test normal test erken gebelik testinde bazılarında hayalet çizgide olsa cikiyo bende yarın yapicam inan söz geçiremiyoruz kendimize eminim anlıyosundur biziKizlar yapmayın erken gebelik testinde de cikmiyor.ben yaptim cikmadi 8.gunde kanda cikti idrar testinde 9.gunde silik cizgi cikti.bosuna kendinizi uzmeyin
Evet haklısın 12.gun önemli 2 gün sonra kan değerinin 2 katı üstüne çıkması lazım allahım bizlere yardım etsin insallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın çok zor bi durum bizi bizden başka kimsede anlamaz bunların hepsini biliyorum ama yinede yarın test yapicam kendime engel olamıyorum çünkü rabbim hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin insallahBak benim 8.gun degerim 34 bugun yine kan verdim.pozitif olmasi onemli degil onemli olan 12.gun degeri cunku bu deger 12.gune kadar düşüp kaybolabilir de.cocuk saglikla doğana kadar hep bekleme hep sabir cnm
Yok cnm gerekmez arkadaşımın kan testinden sonra olmuştu biraz bazılarındada hiç olmuyoKızlar ilk gebelik testine kadar implantasyon kanamasıyla karşılaşmak gerekir mi?
Amin cnm allahım kucağına almayı nasip etsin insallahKizlar 3.gun embriyosu 8 hucreli 1.kalite ve 6 hucreli 2.kalitetransfer oldu.
8.gun beta 34.07
10.gun (bugun) beta 108.70
Darisi başınıza ❤
İnşallah dediğin gibi olur canımKizlar yapmayın erken gebelik testinde de cikmiyor.ben yaptim cikmadi 8.gunde kanda cikti idrar testinde 9.gunde silik cizgi cikti.bosuna kendinizi uzmeyin
İnşallah dediğin gibi olur canım
3.gün 8 hücreliCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu ?
Bak benim de oyle 3 gun embriyosu 8 hucreli ve 6 hucreli 2 tane koydular 8.gunde git kanda baktir sakin test yapma3.gün 8 hücreli
3.gün 8 hücreli
Cnm cok erken yapmissin testi idrarda gec belli oluyor ...belkide bosu bosuna moralini bozuyorsun...stres yapma lutfen bu tedavini olumsuz etkiler sabret ve bi kac gun daha bekleBenimde öyle oldu canım 1 gün var aramızda
Bugün sabah kalktım göğüs acısı geçmişti
Kasıklardada pek bişey yok... ben zaten çok zor stresli günler geçirdim ailevi sorunlar yaşadım bu streste tutundularsa rabbime şükrederim
Sabah yapayım test burda paylaşırım bakalım inşallah silik de olsa çıkar o kadar nefret ettimki o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum
HayirliBugün ikinci günüm.inşallah pozitifi görürüz bu başlık uğur getirir bize
Hayirli olsun tedavin cnmBugün ikinci günüm.inşallah pozitifi görürüz bu başlık uğur getirir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?