Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar yapmayın erken gebelik testinde de cikmiyor.ben yaptim cikmadi 8.gunde kanda cikti idrar testinde 9.gunde silik cizgi cikti.bosuna kendinizi uzmeyin

Kizlar yapmayın erken gebelik testinde de cikmiyor.ben yaptim cikmadi 8.gunde kanda cikti idrar testinde 9.gunde silik cizgi cikti.bosuna kendinizi uzmeyin
Evet haklısın cnm ama arkadaşin belirtileri kaybolunca stres olmuş ve yaptığı test normal test erken gebelik testinde bazılarında hayalet çizgide olsa cikiyo bende yarın yapicam inan söz geçiremiyoruz kendimize eminim anlıyosundur bizi

Bak benim 8.gun degerim 34 bugun yine kan verdim.pozitif olmasi onemli degil onemli olan 12.gun degeri cunku bu deger 12.gune kadar düşüp kaybolabilir de.cocuk saglikla doğana kadar hep bekleme hep sabir cnm

Bak benim 8.gun degerim 34 bugun yine kan verdim.pozitif olmasi onemli degil onemli olan 12.gun degeri cunku bu deger 12.gune kadar düşüp kaybolabilir de.cocuk saglikla doğana kadar hep bekleme hep sabir cnm
Evet haklısın 12.gun önemli 2 gün sonra kan değerinin 2 katı üstüne çıkması lazım allahım bizlere yardım etsin insallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın çok zor bi durum bizi bizden başka kimsede anlamaz bunların hepsini biliyorum ama yinede yarın test yapicam kendime engel olamıyorum çünkü rabbim hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin insallah

Sağolun kızlar yarın 8. Gün akşam gidip acilde bi kan vereyim bende ne kadar sürede çıkıyor sonuç

Cnm cok erken yapmissin testi idrarda gec belli oluyor ...belkide bosu bosuna moralini bozuyorsun...stres yapma lutfen bu tedavini olumsuz etkiler sabret ve bi kac gun daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…