Var cnm benim hadi gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahEki Görüntüle 2031488 8. Günün sabahından günaydın
Dün testim negatif çıktı diye ağlamıştım bugün erken gebelik testiyle yaptım çok şükür silikde olsa çizgi var gibi bi bakın bakalım tek ben mi görüyorum
Merhaba
Fadiming tebrik ederim
besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?
Eki Görüntüle 2031488 8. Günün sabahından günaydın
Dün testim negatif çıktı diye ağlamıştım bugün erken gebelik testiyle yaptım çok şükür silikde olsa çizgi var gibi bi bakın bakalım tek ben mi görüyorum
Cnn gözün aydın sendede var allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah bend e bugün test yapicamMerhaba
Fadiming tebrik ederim
besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Bence var canım inşallah vardırMerhaba
Fadiming tebrik ederim
Sağol canım inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlı haberlerini bekliyorumVar cnm benim hadi gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Ben bu akşam baktırayım diyorum acil deKizlar hayal kirikligi yasamamak icin mutlaka kanda baktirin lutfen
Benim test tarihim transferin 9.günü yarın yedinci gün oluyor inşallah yarın yaptırmayı düşünüyorum bende kandaBence kesin baktirin cunku beta degerinin 2 gubde 1..2 kati artarak devam etmesi gerek bu deger düşebilir ayni kalabilir veya kaybolabilir.artmamasi veya az artmasi sagliksiz gebik oluyor ve dusuyor.Bunun icin doktorlarimiz 12 gun de test istiyor
Benim test tarihim transferin 9.günü yarın yedinci gün oluyor inşallah yarın yaptırmayı düşünüyorum bende kanda
Hakkımızda hayırlısı
Ozaman sizinde beşinci gün dondurulmuş embiryotransferiBenim 9. Gün istediler inşallah hayırlısı olur
Ozaman sizinde beşinci gün dondurulmuş embiryotransferi
Kızlar şeffaf akıntım bugün çok fazla :/[/QUOTE
Transferinin kaçıncı günü cnm ve vajinal jel kullaniyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?