Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

8. Günün sabahından günaydın
Dün testim negatif çıktı diye ağlamıştım bugün erken gebelik testiyle yaptım çok şükür silikde olsa çizgi var gibi bi bakın bakalım tek ben mi görüyorum

Merhaba
Fadiming tebrik ederim

besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0857.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 64

Canım bu erken gebelik testi değil galiba

Cnn gözün aydın sendede var allah kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah bend e bugün test yapicam

Evet bu erken gebelik testi değil yagmuryildirim89
Çok teşekkürler aminn inşallah devamı gelir
Sltclk
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun

Bence var canım inşallah vardır

Bence kesin baktirin cunku beta degerinin 2 gubde 1..2 kati artarak devam etmesi gerek bu deger düşebilir ayni kalabilir veya kaybolabilir.artmamasi veya az artmasi sagliksiz gebik oluyor ve dusuyor.Bunun icin doktorlarimiz 12 gun de test istiyor

Benim test tarihim transferin 9.günü yarın yedinci gün oluyor inşallah yarın yaptırmayı düşünüyorum bende kanda
Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…