Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Ben de bu korkuyu yani bir daha çizgi çıkar mı çıkmaz mı korkusunu yaşamamak için direkt kan vereceğim..inşallah ikimizden de ve dileyen herkesten de güzel sonuçlar gelir..

Ben de bu korkuyu yani bir daha çizgi çıkar mı çıkmaz mı korkusunu yaşamamak için direkt kan vereceğim..inşallah ikimizden de ve dileyen herkesten de güzel sonuçlar gelir..

Ben daha öncekilerde son güne kadar bekleyip kana gitmiştim ama orada beklemek ve bir anda negatifle karşılaşmak daha yıkıcı oluyor diye yapayım dedim ben bugün daha silik çıksa da ilk yaptığımı baz alıyorum tabi insan korkuyor kimyasal mı nedir diye yarın iyi bir sonuç görürüm umarım senin kaç çıkmıştı?

Kızlar 9. Gün beta hcg kaç çıkması lazım en az ?

Canım o kişiden kişiye ve embriyonun tutunmasına göre değişir herkesin farklı çıkar onun ikiz olabilir senin tek olabilir vs. Önemli olan ilk yaptığın kan testi ile 2 gün sonra tekrarladığın test arasında 2 kata yakın fark olması

Ben yarın(8.gün) ilk kan testini yapacağım..bugün(7.gün) idrarda pozitif çıktı sadece..

Kan testini aile hekimliğinde mi yaptırıyorsunuz ben öyle yaptırıcam cuma günü bakalım

diyorum bende kendime cnm normalde günlük duş alirdim düşün ne haldeyim ne biliyim sanki 7 günden önce duş alırsam bisey olur diye saçma sapan bi düşünceye kapıldım dayanıyorum 2 günüm kaldi
Hadi hayirlisi olsun inşallahh :)

Bugun geçmiyor ya çok stresliyim sabah test yapıcam
Cnm ya şuan benide stres bastı göğüslerim aciyodu şişmişti sanki birden acısı geçti gibi hissediyorum moralimi bozmakta istemiyorum ama ister istemez aklıma geliy o acaba yolunda gitmeyen bişeyleri var diye bende 2 gün sonravtest yapmayı düşünüyorum

Benimde öyle oldu canım 1 gün var aramızda
Bugün sabah kalktım göğüs acısı geçmişti
Kasıklardada pek bişey yok... ben zaten çok zor stresli günler geçirdim ailevi sorunlar yaşadım bu streste tutundularsa rabbime şükrederim
Sabah yapayım test burda paylaşırım bakalım inşallah silik de olsa çıkar o kadar nefret ettimki o tek çizgiyi görmekten çok korkuyorum

Bende eşime söyledim eğer gelirken test alırsa yarın sabah yapicam hemen

3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…