Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Benimde transferim 1 ağustostaydı 1 gün var aramızda bendede hiç belirti yoktu bugün pozitifi gördüm inşallah devam ederse
En ufak bir belirtiniz de mi yoktu??? Bi de sizin sorun neydi? Ben pkoluyum. Inssss Allah kucaginiza almayi nasip etsin :)

Belirti konusuna gelince bugün kasık ağrım var bu belirtiyse eğer ama dün kendimi yordum araba falan kullandım inş bişey olmamıştır

Belirti konusuna gelince bugün kasık ağrım var bu belirtiyse eğer ama dün kendimi yordum araba falan kullandım inş bişey olmamıştır
Arabayla ilgili degildir diye dusunuyorum. Hatta belirti bence. Moralini yuksek tut... Ins hepimiz pozitifi goruruz... bende hic belirti yok hala ama bu gece yarisi uyandim bir terlemisim uzerimdeki penye su olmus. Kalkip uzerimi degistirdim ve moralim cok bozuk o andan beri daha onceleri adet olacagim vakit adet olmadan onceki gunler uykuda cok terlerdm. Yine mi oyle olacak diye moralim sifir hatta ifade edemicegim kadar uzgunum...

Olmıcaz inşallah adet falan
Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz bizimle kalsın inşallah

Benimde 5. Gun transfer gununu saymazsak. Hic belirtin var mi senin? Benim kasiklara sanci giriyo 2 gundur bazen bicak batmasi gibi.
Açıkçası belirti aramıyorum bu sefer çünkü çok bi alakası yok olan da pozitifi görüyo ol ayan da.bu iş tamamen psikolojik mikron ölçüde ki bişey belirti vermesi pek mümkün diildir bence.bu benim dördüncü tedavim. canım sakın kendini yıpratma belirti var mı yok mu die naçizane tavsiye

Benim de transferde 5. günüm. İnşallah hepimizin tutar...Çok zor hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç...
Benimde pek belirtim yok. Sadece kasıklarımda hafif ağrılar oluyor. Ama bunun normal olduğu söylendi bana. Yani tutup tutmaması ile ilgisi olmayabilir...

Öyle düşünme canım,
moral çok önemli. Lütfen üzülme. Tabi bunu diyen ben de çok stres yapıyorum.
İnşallah hayırlı haberler alırız.

Canım sen çok iyi bakmışsın kendine...Bravo cidden. Ben bu kadar disiplinli olamadım malesef. yani yiyecek konusunda sağlıklı besinler tüketmek dışında özel bir çabam olmadı. Bir de manda yoğurdu, paça çorbası demişsin...Ailen mi bu konuda sana destek oldu? Manda yoğurdunu nerden buldun?
İnşallah sağlıkla bebişini de kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…