Benimde transferim 1 ağustostaydı 1 gün var aramızda bendede hiç belirti yoktu bugün pozitifi gördüm inşallah devam ederseBenim de 2 agustos transferim yapildi. Bende hic belirti yok yabenim gibi olup pozitifi goren var mi acaba????
Transfer yapılan günü saymıyormuyuz ben omunda saydığım için 8 dedim aynı gün transfer olmuşuzBenimde transferim 1 ağustostaydı 1 gün var aramızda bendede hiç belirti yoktu bugün pozitifi gördüm inşallah devam ederse
En ufak bir belirtiniz de mi yoktu??? Bi de sizin sorun neydi? Ben pkoluyum. Inssss Allah kucaginiza almayi nasip etsin :)Benimde transferim 1 ağustostaydı 1 gün var aramızda bendede hiç belirti yoktu bugün pozitifi gördüm inşallah devam ederse
Bizde hiçbir sorun yok canım bi tane çocuğum da var o normal 2 yıl olmayınca yaş ilerlemeden tüp bebek deneyelim dedikEn ufak bir belirtiniz de mi yoktu??? Bi de sizin sorun neydi? Ben pkoluyum. Inssss Allah kucaginiza almayi nasip etsin :)
Arabayla ilgili degildir diye dusunuyorum. Hatta belirti bence. Moralini yuksek tut... Ins hepimiz pozitifi goruruz... bende hic belirti yok hala ama bu gece yarisi uyandim bir terlemisim uzerimdeki penye su olmus. Kalkip uzerimi degistirdim ve moralim cok bozuk o andan beriBelirti konusuna gelince bugün kasık ağrım var bu belirtiyse eğer ama dün kendimi yordum araba falan kullandım inş bişey olmamıştır
Olmıcaz inşallah adet falanArabayla ilgili degildir diye dusunuyorum. Hatta belirti bence. Moralini yuksek tut... Ins hepimiz pozitifi goruruz... bende hic belirti yok hala ama bu gece yarisi uyandim bir terlemisim uzerimdeki penye su olmus. Kalkip uzerimi degistirdim ve moralim cok bozuk o andan beridaha onceleri adet olacagim vakit adet olmadan onceki gunler uykuda cok terlerdm. Yine mi oyle olacak diye moralim sifir hatta ifade edemicegim kadar uzgunum...
Yaptırma bence.bende inanılmaz merak içindeyim ama sabredicem bi şekilde benimde dördüncü günüm5. Gündeyim ve bildiğiniz vakit geçmiyor. Okuduklarımdan ders alıp test yapmayacağım dedim ama 7. Gün yapacağım galiba
Benimde 5. Gun transfer gununu saymazsak. Hic belirtin var mi senin? Benim kasiklara sanci giriyo 2 gundur bazen bicak batmasi gibi.5. Gündeyim ve bildiğiniz vakit geçmiyor. Okuduklarımdan ders alıp test yapmayacağım dedim ama 7. Gün yapacağım galiba
Açıkçası belirti aramıyorum bu sefer çünkü çok bi alakası yok olan da pozitifi görüyo ol ayan da.bu iş tamamen psikolojik mikron ölçüde ki bişey belirti vermesi pek mümkün diildir bence.bu benim dördüncü tedavim. canım sakın kendini yıpratma belirti var mı yok mu die naçizane tavsiyeBenimde 5. Gun transfer gununu saymazsak. Hic belirtin var mi senin? Benim kasiklara sanci giriyo 2 gundur bazen bicak batmasi gibi.
Benim pek bir belirti yok canımBenimde 5. Gun transfer gununu saymazsak. Hic belirtin var mi senin? Benim kasiklara sanci giriyo 2 gundur bazen bicak batmasi gibi.
Selam madem böyle bi başlık var bende geldim bugün transfer oldum allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol tatlımAminn canım hayırlı olsun
Hayirli olsun,benim de dun olduSelam madem böyle bi başlık var bende geldim bugün transfer oldum allah hepimizin yardımcısı olsun
Öyle düşünme canım,Arabayla ilgili degildir diye dusunuyorum. Hatta belirti bence. Moralini yuksek tut... Ins hepimiz pozitifi goruruz... bende hic belirti yok hala ama bu gece yarisi uyandim bir terlemisim uzerimdeki penye su olmus. Kalkip uzerimi degistirdim ve moralim cok bozuk o andan beridaha onceleri adet olacagim vakit adet olmadan onceki gunler uykuda cok terlerdm. Yine mi oyle olacak diye moralim sifir hatta ifade edemicegim kadar uzgunum...
Canım sen çok iyi bakmışsın kendine...Bravo cidden. Ben bu kadar disiplinli olamadım malesef. yani yiyecek konusunda sağlıklı besinler tüketmek dışında özel bir çabam olmadı. Bir de manda yoğurdu, paça çorbası demişsin...Ailen mi bu konuda sana destek oldu? Manda yoğurdunu nerden buldun?Pruluton igne kullanıyorum 3 günde bir yapılıyo kalçadan.hibor igne kullanıyorum kan sulandırıcı hergun yapıyorum onu.jel kullanıyorum folik asit kullanıyorum estrofem tablet kullanıyorum ve corasprin kullanıyorum.transferden sonra 3 gün boyunca genelde yattım tabiki arada kalkıp yürüdüm.transferimin 6.gunu ılık suyla ayakta duş aldım.her sabah ve akşam 1 er dilim ananas yedim.ciğ yani kavrulmamış badem ve kabak çekirdeği yedim.ceviz yedim.gunde 3 kase paça çorbası içtim.hurma yedim.ve manda yoğurduyla semizotunu karıştırıp ara öğün olarak yedim.bunlari tutunmaya etkisi olduğunu söyleyen bi hemşire arkadaş söyledi sende bunları yap derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?