- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Ayyy hadi insallahhh,sizin nerede oldu kac tane yerlestirildi?Benimde 9 unda transfer yapildi, hadi hayirli haberler almak ümidiyle
Avusturyada yaptirdim, 1 tane 6. gün embryosu, insAllah hayirlisi olur, sonuc güzel olur, 14 gün test yapmicakmisizAyyy hadi insallahhh,sizin nerede oldu kac tane yerlestirildi?
Benim de 2 tane 5. Gun embriyosu.biri orta kalite,biri daha blastosist baslarinda dediler.Ben erken gebelik testlerinden yapicam idrarda sonra da kan testi.bazilarinda silik de olsa cikmis,mantikli olmasa da bakicam merakima engel olamiyorumAvusturyada yaptirdim, 1 tane 6. gün embryosu, insAllah hayirlisi olur, sonuc güzel olur, 14 gün test yapmicakmisiz
Sizde durumlar nasil
Benim ayın yedisinde yapıldı iki tane 5.günBenim 9unda yapildi,senin kaciydi ve kac taneydi,daha once sorduysam kusura bakma.Isimleri tam aklimda tutamiyorum
Hayirlisi neyse o olur insAllah Rabbim sevindirsin siziBenim de 2 tane 5. Gun embriyosu.biri orta kalite,biri daha blastosist baslarinda dediler.Ben erken gebelik testlerinden yapicam idrarda sonra da kan testi.bazilarinda silik de olsa cikmis,mantikli olmasa da bakicam merakima engel olamiyorum
Aminhepimizin insallahhhHayirlisi neyse o olur insAllah Rabbim sevindirsin sizi
Yaa insallah buradan iyi haberlerimixi yazarizBenim ayın yedisinde yapıldı iki tane 5.gün
İnşallah peşpeşe güzel haberler paylaşırız aminYaa insallah buradan iyi haberlerimixi yazariz
Yaa insallah buradan iyi haberlerimixi yazariz
InsAllah mevlam nasip eder, belirti varmi?İnşallah peşpeşe güzel haberler paylaşırız amin
Bende bi koyu pembe kahve bisey geldi,tuvaletten sonra silerken farkettimInsAllah mevlam nasip eder, belirti varmi?
Cok duydum, tutunma oldugu zamandada böyle oluyormus, hadi insAllahBende bi koyu pembe kahve bisey geldi,tuvaletten sonra silerken farkettim
Ben de okudum boyle birsry,implantasyon asamasinda rahim duvarindaki kilcal damarlardan oluyormus ama transfer asamasinda tup ile ufak tahrislerden sebepli de olabiliyormus.bakalim hayirlisi neyse o olsun,bi de cok terliyorum cok sicak ama zaten havalar cok sicak:)Cok duydum, tutunma oldugu zamandada böyle oluyormus, hadi insAllah
Bende cok üsüyorum burasi cok soguk, kazaklarla dolasiyoruzBen de okudum boyle birsry,implantasyon asamasinda rahim duvarindaki kilcal damarlardan oluyormus ama transfer asamasinda tup ile ufak tahrislerden sebepli de olabiliyormus.bakalim hayirlisi neyse o olsun,bi de cok terliyorum cok sicak ama zaten havalar cok sicak:)
Usumeyi ozledik vallaaa cok nemli,sicaktan baska birsey nem cok fenaaa.Bi de igneler ilaclar fln hamile modunda yatiyorum ben:)))Bende cok üsüyorum burasi cok soguk, kazaklarla dolasiyoruz
İyi akşamlar kızlar transferimin 4.gunu bugün.transfer gününu saymiyorum.aslinda tüp bebekle 3,5 yaşında bir oğlum var.gecen yıl tekrar denemiştim tutmuştu sonra 8.haftalikken kalbı durdu kaybettim.sonra meğer tüplerimde rahme sıvı geçişi olduğu için Hidrosalpenks diğer adı bebeği o düşürürmüş.ameliyat oldum ve tüplerini aldırdım.simdi tekrar denedik ilk denememdeki gibi heyecan var nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum.Gecen sene 7.gunun akşamında idrar testiyle öğrenmiştim bu sene de böyle bir çılgınlık yapmak istiyorum ama korkuyorum yıllardir tüp bebekle uğraşmaktan galiba böyle oldum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Insallah tutar,kac tane,kacinci gun embriyosu?yani moral bozmamak kaydiyla ben de testi yapacagim,sonucta erken ve dogru olmama ihtimali var:)))İyi akşamlar kızlar transferimin 4.gunu bugün.transfer gününu saymiyorum.aslinda tüp bebekle 3,5 yaşında bir oğlum var.gecen yıl tekrar denemiştim tutmuştu sonra 8.haftalikken kalbı durdu kaybettim.sonra meğer tüplerimde rahme sıvı geçişi olduğu için Hidrosalpenks diğer adı bebeği o düşürürmüş.ameliyat oldum ve tüplerini aldırdım.simdi tekrar denedik ilk denememdeki gibi heyecan var nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum.Gecen sene 7.gunun akşamında idrar testiyle öğrenmiştim bu sene de böyle bir çılgınlık yapmak istiyorum ama korkuyorum yıllardir tüp bebekle uğraşmaktan galiba böyle oldum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Hidrosalpenks olayı beni de düşünduruyor. doktor daha önce farketmedi mi bunu? neden hidrosalpenks vardı? endometriozis hastasi miydiniz?İyi akşamlar kızlar transferimin 4.gunu bugün.transfer gününu saymiyorum.aslinda tüp bebekle 3,5 yaşında bir oğlum var.gecen yıl tekrar denemiştim tutmuştu sonra 8.haftalikken kalbı durdu kaybettim.sonra meğer tüplerimde rahme sıvı geçişi olduğu için Hidrosalpenks diğer adı bebeği o düşürürmüş.ameliyat oldum ve tüplerini aldırdım.simdi tekrar denedik ilk denememdeki gibi heyecan var nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum.Gecen sene 7.gunun akşamında idrar testiyle öğrenmiştim bu sene de böyle bir çılgınlık yapmak istiyorum ama korkuyorum yıllardir tüp bebekle uğraşmaktan galiba böyle oldum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
inşallah tutunmustur. ben de hiçbir akıntı yok, hiçbir belirti yok. 3. gün embriyosu idi. Bugün 5. günüm. acaba belirti için erken mi?Ben de okudum boyle birsry,implantasyon asamasinda rahim duvarindaki kilcal damarlardan oluyormus ama transfer asamasinda tup ile ufak tahrislerden sebepli de olabiliyormus.bakalim hayirlisi neyse o olsun,bi de cok terliyorum cok sicak ama zaten havalar cok sicak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?