Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Avusturyada yaptirdim, 1 tane 6. gün embryosu, insAllah hayirlisi olur, sonuc güzel olur, 14 gün test yapmicakmisiz
Sizde durumlar nasil
Benim de 2 tane 5. Gun embriyosu.biri orta kalite,biri daha blastosist baslarinda dediler.Ben erken gebelik testlerinden yapicam idrarda sonra da kan testi.bazilarinda silik de olsa cikmis,mantikli olmasa da bakicam merakima engel olamiyorum

Cok duydum, tutunma oldugu zamandada böyle oluyormus, hadi insAllah
Ben de okudum boyle birsry,implantasyon asamasinda rahim duvarindaki kilcal damarlardan oluyormus ama transfer asamasinda tup ile ufak tahrislerden sebepli de olabiliyormus.bakalim hayirlisi neyse o olsun,bi de cok terliyorum cok sicak ama zaten havalar cok sicak:)

Bende cok üsüyorum burasi cok soguk, kazaklarla dolasiyoruz

İyi akşamlar kızlar transferimin 4.gunu bugün.transfer gününu saymiyorum.aslinda tüp bebekle 3,5 yaşında bir oğlum var.gecen yıl tekrar denemiştim tutmuştu sonra 8.haftalikken kalbı durdu kaybettim.sonra meğer tüplerimde rahme sıvı geçişi olduğu için Hidrosalpenks diğer adı bebeği o düşürürmüş.ameliyat oldum ve tüplerini aldırdım.simdi tekrar denedik ilk denememdeki gibi heyecan var nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum.Gecen sene 7.gunun akşamında idrar testiyle öğrenmiştim bu sene de böyle bir çılgınlık yapmak istiyorum ama korkuyorum yıllardir tüp bebekle uğraşmaktan galiba böyle oldum.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız

Canım hayırlı olsun. 7. Gün öğrendim demişsin. Transferin yapıldığı günü sayıyor musun?

Insallah tutar,kac tane,kacinci gun embriyosu?yani moral bozmamak kaydiyla ben de testi yapacagim,sonucta erken ve dogru olmama ihtimali var:)))

Merhaba hanımlar, özellikle yakin zamanda pozitif sonuç alanlar icin soruyorum. Hani deriz ya içime doğdu diye. böyle bir duygunuz oldu mu? yani içinizde onun tutundugunu hissettiniz mi?

Hidrosalpenks olayı beni de düşünduruyor. doktor daha önce farketmedi mi bunu? neden hidrosalpenks vardı? endometriozis hastasi miydiniz?

inşallah tutunmustur. ben de hiçbir akıntı yok, hiçbir belirti yok. 3. gün embriyosu idi. Bugün 5. günüm. acaba belirti için erken mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…