Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

teşekkür ederim ilgine. demekki benim basınç gibi gerginlik gibi hislerim hepsi kasilmaymiş...
Sen yarın ilk idrarla yap. Geç döllendi belki. Bak sana diyorum ya keşke yanımda olsada testlerin resmini atsam. Biri akşam biri sabah arada dağlar kadar fark var. Biri bembeyaz biri bariz çift çizgi.

Sen yarın ilk idrarla yap. Geç döllendi belki. Bak sana diyorum ya keşke yanımda olsada testlerin resmini atsam. Biri akşam biri sabah arada dağlar kadar fark var. Biri bembeyaz biri bariz çift çizgi.
canım sen çok erken yapmaya başladın. iki gün arasında fark olmasi normal. 10. gün negatif olup sonra pozitife döneceğini sanmıyorum. artık kabullenme aşaması. yarın kan tahlili yaptıririm prosedür geregi o kadar. nasip değilmiş demek...batma falan hic yoktu bende zaten...son iki gün mutluydum umutluydum agri var diye...neyse

İnşallah yanılırsın,dua edicem senin içinde.

Sanırım ankaradasın cnm ben de ankaradayım geçen ay negatifi aldım .

Her şey bizim için .. muhtemelen negatif i görünce çok ağlayacgz. Takatimiz kalmayacak ama yine de Rabbim yardm edecek. Sabırlı olmaya çalışamamz lazm. Defalarca negatif gördüm ben umut etmeyi bırakmstm. İğneler le yumurta büyüt catlatma şu tarihte idrar tahlili hop negatif .. bn umudu biraktgm anda hamile kalmsm doktor kanamayi rağmen idrar tahlili yap diyordu. Ddm ne istiyor bnden zaten ağrım var kanama var ne tahlili bi baktm pozitif ömrümde ilk defaydi. Dış gebelikte ama yine Rabbim sukr ettm bunu bana yaşattı .

Sanırım ankaradasın cnm ben de ankaradayım geçen ay negatifi aldım .
bende yumurta olmuyor hiç canım. opuda sadece 1 çıkıyor. o da eğer yalan söylemiyorlarsa kaliteli dendi hep. 35 yaşındayim...rahim temiz denildi...gebelik aşısı yapıldı süper herşey ama sonuç hüsran. acaba ne zaman kaybettim onu..dün mu? bugün mu? yoksa zaten hiç mi benle olmadı? o kadar merak ediyorum ki...

Ben de aynı şeyleri düşünmüştüm aynı duygular ..hareketlerime sürekli dikkat ettiğim günlerde falan zaten yoklarmış ki gitmişler demiştim .içim çok yanmıştı ama alışıyor insan .bugün de nasıl hava kasvetli Ankara'da yağmur gök gürültüsü

Canım benim bence sende pozitifsin.ben öyle hissediyorum nolur moralini bozma. İdrarda çıkmaması normal akşam yapılmaz idrar testi.gerçekten bana güven.belki tutunmaya çalışıyo onla konuş bu gerçekten çok etkiliymiş. Ben hep konuştum. Ve lekelenmem olmadı mesela benimde halbuki bende artık negatif die düşünüyodum kendimi herkes leke görüyo diye

İnşallah yanlıştır testin yarın senin haberini bekliyorum ve inanın bana hepinize dua edicem inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben yine kan verdi doktor ver dedi sonuç bekliyorum... Allah hakkımızda hayırlısını versin elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor

Yalnız kızlar benim transferden Sonraki süreç çok kötü geçmişti psikolojik olarak .sonucu etkiledi mi bilemiyorum .
Moralim çok bozuldu bozuktu nedense .ve herşeyden korkup irkiliyordum .gece uykuya dalınca o kadar şiddetli sıçrayıp uyanıyordum ki ilk günden beri sıçramayla dişlerim birbirine çarpıyordu o derece. Sürekli bir irkilme hali .işte şanssızlık olacak ya transferin 4. Günü dışarı çıktık annem eşim ben .bir yere oturduk , sigara dumanı geliyor diye masadan kalkıp uzaklaştım biraz .tam o sırada arabanın biri cafenin önüne parketmek için Benim olduğum yere doğru döndü yoldan ama o kadar hızlıydı ki ben freni patladı sandım .yaşafıpım korkuyu anlatamam o an kalbim çıkmıştı .arkamı döndüğümde eşimle annem şok içinde bana bakıyordu .
Yani yaşadıklarımdan bir kaçı bunlar .çok berbattı hatırlamak dahi istemiyorum .neden böyle oldu bilmiyorum

F freedom82 bence hemen şimdi çık bir kan ver .bu belirsizlikle kalma .gün içinde yapılan idrar testi sonuç vermez .belki pozitif ve boşa üzülüyorsun.kaçıncı gün embriyosu olursa olsun bugünki kan sonucunda çıkar

aynı şeyleri ben de yaşadım. transferin 3. günü salak gibi dışarı çıktım. ilk 3 gün yatsana değil mi? kafam dağılır diye markete gidiyorum. otelin asansör kapısı bana çarptı o an zaten gitti dedim kendi kendime...bu da 2. gün oluyor. Eşim odama sessizce girdi, uyuyordum birden gözlerimi açıp onu gorunce irkildim. Karın kaslarım.kasildi...birkaç kez bu irkilmeyi yaşadım senin gibi. acaba ondan mi oldu diyorum...

dedim ama eşim istemedi. yarın verelim sakinleş dedi...hayata dön artık diye telkinde bulunuyor kendince

Olacak olsaydı her şartta olurdu diyorum kendime ama çok aptallık ettim .transferde anestezi almıştım ben ve ayılınca insan sakinleştirici içmiş gibi bir kafada oluyor ben de o kafayla beni yatırdıkları yatağın başucundaki komidine yattığım yerden öyle bir uzandım ki .kasıklarım ağrımıştı .tabii merkezden çıkıp eve gelince kafama dank etti ne yaptım ben diye .ama bunlar sebep olmayadabilir tabii

senle nerdeyse ayni şeylerimi yaşadık? transfer sırasında ben de anestezi aldım. kist aspirasyonu yapıldı çünkü. ama 2 saat yataktan kalkmadim ben. öyle olmadi. ama sonraki günler dikkat etmedim pek...ilk transfer denememde çok dikkatliydim...o zamanda olmadi...ama o zaman gebelik aşısı yapilmamişti. şimdi yapıldı. serum aldim. bu kadar şeye rağmen tutmuyor. nedeni nedir acaba?

bazen gerçekten bir transfer yapiliyor mu ondan bile şüpheleniyorum..kocaman ultrason görüntüsü var ama koydukları anda hiç görmedim embriyoyu ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…