- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
Canim ya aglama kiyamam belki erkendir daha gunun degildi cunku niye kendini yipratiyirsunn bekle ve dua et rabbimden hayirliaini iste belki var ve uzuyir da olabilirsin onu canim dua edicem yarin kanin insallahh pozutif gelir...belirtilwrin var miydi canim senin dekızlar negatif....
sanmıyorum canım keşke öyle olsa...İnşallah yanlıştır testin yarın senin haberini bekliyorum ve inanın bana hepinize dua edicem inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
bilmiyorum ki belirtimiydi. sadece 9. gün yani dün Ağrı oldu. adet olacak gibi. Bugün sabah da hafif vardi. batma olmadı hiç. olduysa bile tam bilmiyorum. leke yoktu. dün sanki biraz midem bulandı. seviniyordum mutluydum tuttu diye...bak midem de bulandı diye...şimdi de aglamaktan sanırım kasiliyor gibi karnimda baskı gerginlik var. sanki mekik çektim ağrıyor gibi. içime doğmadi hiç...Ca
Canim ya aglama kiyamam belki erkendir daha gunun degildi cunku niye kendini yipratiyirsunn bekle ve dua et rabbimden hayirliaini iste belki var ve uzuyir da olabilirsin onu canim dua edicem yarin kanin insallahh pozutif gelir...belirtilwrin var miydi canim senin de
Al benden de o kadar . Uyandığımda ultrason kağıdı yanıma bırakılmıştı .eminim o fotoyu buraya koysam kimse göremez 2 embriyonun nerede olduğunubazen gerçekten bir transfer yapiliyor mu ondan bile şüpheleniyorum..kocaman ultrason görüntüsü var ama koydukları anda hiç görmedim embriyoyu ben...
2 katı takriben bence olumsuz düşünme artkKızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım
Canim vok.iyi 2kat artmis bence telas etme gayet guzel bir sonuccKızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım
Dış gebelik de hcg değeri daha da yüksek oluyor cnm normale göreAllah korusun dış gebelik idrarda çıkar mi? dış gebelik yaşıyor olmayayım?
sen 2. çocuk için uğraşıyordun degil mi canımBenimki de negatif zaten transferden 6.5 gün sonra öğrenmiştim kan tahlilinde.bugunde ispatlanmış oldu ilaçları bıraktım.hersey çok güzel denilmişti ama olmadı.olmayinca hep bir nedeninin olduğunu düşünenler denim. genelde diğer tedavilerimde nedenlerini bulmuştum ama bu tedavimde hiçbişey bulamadım.pozitif alanları tebrik ediyorum müthiş bir heyecan mutluluk.darisi bizlere olsun ama bu kadar deneme insanı çok yıpratıyor bee..Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah zamanı gelmemiş demek ki
Canım ikiye katlaması gerekiyo zaten neden endişelendinkiKızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım
diğer tedavilerindeki neden neydi? olumsuz olma nedeni neydi?Benimki de negatif zaten transferden 6.5 gün sonra öğrenmiştim kan tahlilinde.bugunde ispatlanmış oldu ilaçları bıraktım.hersey çok güzel denilmişti ama olmadı.olmayinca hep bir nedeninin olduğunu düşünenler denim. genelde diğer tedavilerimde nedenlerini bulmuştum ama bu tedavimde hiçbişey bulamadım.pozitif alanları tebrik ediyorum müthiş bir heyecan mutluluk.darisi bizlere olsun ama bu kadar deneme insanı çok yıpratıyor bee..Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah zamanı gelmemiş demek ki
Acili arayıp benim net değeri öğrenmem lazom desen söylemezler mi acaba?Kızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım
Tüp bebekte dış gebelik oluyor mu ya?? Bizimkini zaten rahme bırakmıyo mu neden dış gebelik olsun?Dış gebelik de hcg değeri daha da yüksek oluyor cnm normale göre
Evet 3.5 yaşında bir oğlum var.Ona bi kardeş istiyordum sanki hiç çocuğum yokmuş gibi yine bütün stres ve korkuları yaşadım değişen bişey olmadı.5.denemem oldu dile kolay.6.denememi ne zaman yaptırsam diye istemeden planlar yapmaya başladım bile.sanki böyle düşününce hafifliyor biraz sıkıntim.Ama öncesinde bir araştırma içine girmem gerekiyor neden olmadığına dair.Daha doktorumla görüşmedim ama tekrar aynı yere yaptirmayacam onun kararını verdim. 5 tane denememi ozetleyim canım.birincisinde aptal doktorum yumurta toplama esnasında çubuğu çikolata kistime batırmış ve kistim apse olup taşlaşmış transfer oldum ama sonuç beklerken enfeksiyondan mafoldum ve çok riskli apseli çikolata kisti ameliyatı geçirdim.2.denemem de ameliyattan sonra kısa süre içinde deneyince öyle iyi bir yumurtam olmadi.3.denemem de iyi bir embriyo koyduk yanına birde 2.kalite denildi ve oğlum oldu çok şükür.4.denemem de tuttu 8.haffalikken kalbi durdu sonra Hidrosalpenks olduğumu öğrendim(adet bitiminden sonra 10 gün boyunca kahverengi akıntım olurdu surekli camurumsu ameliyat olunca geçti) ve ameliyat oldum sorunlar bitti derken.5.denemem gerçeklesti herşey çok iyi dendi ama olmadı..diğer tedavilerindeki neden neydi? olumsuz olma nedeni neydi?
Hamile kalan herkes icin cok seviniyorum, negatif olanlara gercekten cok uzuluyorum ama inan senin pozitif cikinca senden cok sevincem, insallah Allah en kisa zamanda emeklerinin ve umutlarinin karsiligini verir. Uzme kendini daha test gunune var, guclu olmalisin demesi kolay ama elbet anne olacaksin ve biz hepimiz senin kadar sevinecegiz buna.dedim ama eşim istemedi. yarın verelim sakinleş dedi...hayata dön artık diye telkinde bulunuyor kendince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?