- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
çok tatlısın canım...dualarimiz kabul olur inşallah. ben daha vermedim. yarın sabah da benden haber alacaksınız. Inşallah hayırlısı olur :))
Canım inşallah sendende güzel haber alırız.daha çıkmadı sonuç.gerçekten bu iki saat çok başkaelimden telefonu bırakamiyorum...merak ediyorum
ben de merak ettim valla :)Canlar hepinizee dilekleri için çoook teşekkür ederim.beni çok mutlu ettiniz şimdiden. Herşey dilediğimizce gönlümüzce olsun hepimizin.
Çıkmadı mı canım hala?Canlar hepinizee dilekleri için çoook teşekkür ederim.beni çok mutlu ettiniz şimdiden. Herşey dilediğimizce gönlümüzce olsun hepimizin.
Ay çooook sevindim. Nasıl mutlu oldum anlatamam :)))Kızlarrr pozitifff.nasıl bir duygu anlatamam size.Allahım herkese nasip etsin.bizede kucağımıza almayı nasip etsin. Yıllar sonra inanamıyorum bu sonucaheyecanımdan bişey olmaz inşallah
Oh oh maşallah çok sevindim. Canım ben sağlık ocağına yaptırdım ondan benimki yarın çıkıcak inşallahKızlarrr pozitifff.nasıl bir duygu anlatamam size.Allahım herkese nasip etsin.bizede kucağımıza almayı nasip etsin. Yıllar sonra inanamıyorum bu sonucaheyecanımdan bişey olmaz inşallah
Canım benimde 9.günüm idrarda pozitif çıkmıştı benimde adet sancısı gibi sancı var. Aile hekimine sordum oda kendi bebeğini tüple yaptı ağrı iyi bişe biz ağrıya seviniriz dedi. Normal yolla hamile bi arkadaşımda demişti adet gibi ağrılar oluyo diye. Yani endişelenmeİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Biz pozitif i aldık ama kalp atışını duymadan tedirginlik bitmiyor adet sancısı şeklinde ağrılarım var bende ondan kaygılanıyorum
Tebrik ederım sağlıkla kucağına al inş maşallah ne kadar çok hamiş haberı aldık darısı bıze inşKızlarrr pozitifff.nasıl bir duygu anlatamam size.Allahım herkese nasip etsin.bizede kucağımıza almayı nasip etsin. Yıllar sonra inanamıyorum bu sonucaheyecanımdan bişey olmaz inşallah
Ama ama ben simdi aglatim ama sevinctennnn gozlerim doldu inan allahim.korusun artik sizi darisi bizim basimiza ben cok.muyluboldum yaa yazamiom bile tuslara basamionn...cok ama cok sevindim arkadasimmmm ay yaninda olsam sarilirdim sana sıkı skıKızlarrr pozitifff.nasıl bir duygu anlatamam size.Allahım herkese nasip etsin.bizede kucağımıza almayı nasip etsin. Yıllar sonra inanamıyorum bu sonucaheyecanımdan bişey olmaz inşallah
Guzel soru valla hic dusunmemistimmmmPozitif çıkan arkadaşlar birşeyi merak ediyorum. Yakın zamanda bayram var. Ve uzunca bir tatil verdiler...Haliyle hastaneler sadece acil servis olarak izin verecek. Kese görmek, kalp atışını duymak gibi kontrolleri nasıl yaptıracaksınız?
Bir de bayramda şehir dışına gitmeyi düşünen var mı aranızda? Yoksa düşük olur diye evde mi oturmalıyız?
Canım ben az önce kendi doktorumla konuştum oda tersini söyledi ve beni çok korkuttu... batmalar normaldir ama adet sancısı gibi ağrılar normal değil bu rahmin kasıldığını belli eder dedi birazdan gidip tekrar kan vericem yeniden hcg istedi moralim bozukCanım benimde 9.günüm idrarda pozitif çıkmıştı benimde adet sancısı gibi sancı var. Aile hekimine sordum oda kendi bebeğini tüple yaptı ağrı iyi bişe biz ağrıya seviniriz dedi. Normal yolla hamile bi arkadaşımda demişti adet gibi ağrılar oluyo diye. Yani endişelenme
canim cok korktum şimdi. batma yok ağrıCanım ben az önce kendi doktorumla konuştum oda tersini söyledi ve beni çok korkuttu... batmalar normaldir ama adet sancısı gibi ağrılar normal değil bu rahmin kasıldığını belli eder dedi birazdan gidip tekrar kan vericem yeniden hcg istedi moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?