doktorunu ara bir söyle, belki progesteron iğne falan yaptirir, hem de yat hemen dinlen ağlama belki diğeri duruyordur, sakin olmak zor ama olmaya çalis insallah bebis seninledir, bak kanama da yokmuş2 embriyo transfer edildi.henüz kanamam yok.psikolojik heralde her an regl olacakmışım gibi geliyo.umarım kalmıştır biri...ağlamaktan içim çıktı
Progestan yapılıyo zaten ilk gününden beri.günde 2doz iğne.dr um 2gün sonra bi test daha yaptırman gerek dedi.inşallh benimledir...sağol duan içindoktorunu ara bir söyle, belki progesteron iğne falan yaptirir, hem de yat hemen dinlen ağlama belki diğeri duruyordur, sakin olmak zor ama olmaya çalis insallah bebis seninledir, bak kanama da yokmuş
kusura bakma canım hassasim birazBen bu değere anlam veremedim çünkü net bir rakam yokve ben kimyasal olmadından yada düşmesinden korkuyorum belki önceden benzerini yaşayan vardır diye paylaştım benim değerim normal artmış olsaydı bugün 2500 lerde olması gerekiyordu ve 16. Günümde gidip acilde kan vermek istemezdim doktorum söyledikleri beni endişelendirdiği için paylaştım herkesin endişeleri kendine göre emin ol günlerdir ben de neler yaşadım ne kadar ağladım... şuanki stresini anlıyorum ama bana gereksiz bir çıkış yapmışsın Allah hakkında hayırlısını versin herkesin kendine göre endişeleri var Allah gönlüne göreversin
idrar testi yapmistin değil mi, bence bir git esinle kan ver ya bana idrar testin yanliş olabilir gibi geldi, cünkü testi sabah ilk idrarda yapmak lazimkusura bakma canım hassasim biraz
amacim seni kırmak değildi. insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. üst üste çok mesaj atınca tuhaf oldum. tam da negatif gördüğüm günde...bana normal geldi sanki biraz inceledim. tabi en doğru yorumu doktor yapacaktir..
aslında bugün idrar yaptim. yarın sabah kan vericem bakalım inşallah mucize olur tersi çıkar...yok canım senin sorun saçma değildi. şu an iyiyim.ilk şoku atlattım
Tatlım inşallahhhh o kadar çok istiyorum ki pozitif sonuç almanı. İnan kendiminki kadar sevinicem. Bizim ikimizin belirtileride çok benziyodu. Yarın güzel mesajını bekliyorumaslında bugün idrar yaptim. yarın sabah kan vericem bakalım inşallah mucize olur tersi çıkar...yok canım senin sorun saçma değildi. şu an iyiyim.ilk şoku atlattım
Hadi hayirli olsun,tebriklerKızlarrr pozitifff.nasıl bir duygu anlatamam size.Allahım herkese nasip etsin.bizede kucağımıza almayı nasip etsin. Yıllar sonra inanamıyorum bu sonucaheyecanımdan bişey olmaz inşallah
Ben de transferde idrar sorunu yasadim,beklerken de tutamadim,transfer bitince de iki kere ordege yaptim bi de 30 dk gecer gecmez tuvalete gittim.omrumun en cisli gunuyduKizlar transferden sonra bir sey hissettiniz mi? Ben hic bir agri sızı hissetmiyorumda
Hatta wc.ye gittigimde bebislerin gittiginiz dusunuyorum sacma ama oyle
ya bak 12.gunde bile negatif sonuc alanlar var ama 14unde pozitif goruyorlar. Hem kendini hemde bebisini uzme insallah pozitiftiraslında bugün idrar yaptim. yarın sabah kan vericem bakalım inşallah mucize olur tersi çıkar...yok canım senin sorun saçma değildi. şu an iyiyim.ilk şoku atlattım
ya sorma 15.00dan 18.30a kadar dr.u bekledim arada yaptim falan ama. Sonrasinda eve geldigimde biraz ıkındım sanki amaaannn napiim olmamistir bisey herhaldeBen de transferde idrar sorunu yasadim,beklerken de tutamadim,transfer bitince de iki kere ordege yaptim bi de 30 dk gecer gecmez tuvalete gittim.omrumun en cisli gunuydu((
Aynen bu tuvalet olayi benim de kafama takili vaziyette,mantigi yok ikinmiyoruz cis yaparken biliyorum ama gene de aklima geliyor
insallah :)Gunaydin kizlarrrrrr gununuz cok guzeĺlll gecsin insallah bugun en olmadik mutluluklar bizi bulsunnn
csnim cift cizgi var bu durumda hamile oluyorsun insallahKızlar günaydın dayanamadım test yaptım kurban oluyum bi bakın
Canim gozun aydin mutlulugun daim olsun insallah hamileslinnnnnnnn...kacinci gunundesinn canim belkrtilerin var miydi ozellile su gibi akinti ve adet sancisiKızlar günaydın dayanamadım test yaptım kurban oluyum bi bakın
Sağol tatlım 9. Günüm bugün dün iğne yaptırmıştım bi tek onu yaptırdıktan sonra biraz ağrım oldu başka bişey yok akıntım felan.Canim gozun aydin mutlulugun daim olsun insallah hamileslinnnnnnnn...kacinci gunundesinn canim belkrtilerin var miydi ozellile su gibi akinti ve adet sancisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?