Ne güzel, umarım herşey gönlünüzce ilerler, sağlıkla beneğinizi kucaklarsınızHayırlısı ile güzel habeler alırsınız inşallah bende transfer aşamasındayım haftaya olacak inşallah ve şimdiden çok heyecanlıyım en zor kısmı buymuş
İnşallah sizdeNe güzel, umarım herşey gönlünüzce ilerler, sağlıkla beneğinizi kucaklarsınız
İnşallah sizdenasıl gidiyor hiç belirti var mı ya da evde test yaptınız miii
Güzel haberler almanız dileğiyleDondurulmuş embriyo transferi sonrasında yarın 12. günüm ve kanda gebelik bakılma günüm. 42 yaşındayım. Tam 1 yıl önce yine tüp ile hamile kaldım ve bu zamanlarda düşük yapmıstım. Sabah 8’de kan vereceğim. Saatler geçmek bilmiyor. Korku, heyecan, merak iyi kötü her duygum içiçe geçti. Ben de buraya yazmak istedim belki benim gibi yarın ya da bu hafta sonucu öğrenecekler varsa diye. Hepimize bol şans
Merhaba benim ilk transferim oldu 3. Gun embriyosu yarin transfer sonrası 12. Gunum yarin test günüm hafif bir kasik agrisi var sadece , yarin ki sonucumu cok merak ediyorum ben deDondurulmuş embriyo transferi sonrasında yarın 12. günüm ve kanda gebelik bakılma günüm. 42 yaşındayım. Tam 1 yıl önce yine tüp ile hamile kaldım ve bu zamanlarda düşük yapmıstım. Sabah 8’de kan vereceğim. Saatler geçmek bilmiyor. Korku, heyecan, merak iyi kötü her duygum içiçe geçti. Ben de buraya yazmak istedim belki benim gibi yarın ya da bu hafta sonucu öğrenecekler varsa diye. Hepimize bol şans
Umarım her şey güzel olur. Pozitif sonucu görürsünüzDondurulmuş embriyo transferi sonrasında yarın 12. günüm ve kanda gebelik bakılma günüm. 42 yaşındayım. Tam 1 yıl önce yine tüp ile hamile kaldım ve bu zamanlarda düşük yapmıstım. Sabah 8’de kan vereceğim. Saatler geçmek bilmiyor. Korku, heyecan, merak iyi kötü her duygum içiçe geçti. Ben de buraya yazmak istedim belki benim gibi yarın ya da bu hafta sonucu öğrenecekler varsa diye. Hepimize bol şans
Merhaba,Merhaba benim ilk transferim oldu 3. Gun embriyosu yarin transfer sonrası 12. Gunum yarin test günüm hafif bir kasik agrisi var sadece , yarin ki sonucumu cok merak ediyorum ben de
Benimde bugun 8 gujum lekelenmemTest yapmadım, eşime söz vermiştim doktorun söylediği gün kanda baktıracağım diye. Tranferin 8. Günü lekelenmem oldu. Ama bu nasıl bir belirti midir değil midir nedir artık çok bilemiyorum. Hayırlısı
İnsalllah cok teşekkür ederimMerhaba,
İnşallah pozitif sonuç alırsınız
3.gün embriyosu kaç hücreli transfer olmuştunuz?
Başlığı da heyecandan yanlış açmışımDondurulmuş embriyo transferi sonrasında yarın 12. günüm ve kanda gebelik bakılma günüm. 42 yaşındayım. Tam 1 yıl önce yine tüp ile hamile kaldım ve bu zamanlarda düşük yapmıstım. Sabah 8’de kan vereceğim. Saatler geçmek bilmiyor. Korku, heyecan, merak iyi kötü her duygum içiçe geçti. Ben de buraya yazmak istedim belki benim gibi yarın ya da bu hafta sonucu öğrenecekler varsa diye. Hepimize bol şans
Hangi gun transfer oldunuz, kacinci gun embriyosu aca
umarım güzel haberler alırozMerhaba benim ilk transferim oldu 3. Gun embriyosu yarin transfer sonrası 12. Gunum yarin test günüm hafif bir kasik agrisi var sadece , yarin ki sonucumu cok merak ediyorum ben de
Yarin 10 mu diye dusundum bir an benim icin yarin buyuk gunBaşlığı da heyecandan yanlış açmışım10 mayıs’ta testi olanlar dicektim yarın 10u
Bu size bağlı bir karar. Benim doktorum istediğin zaman transfer edebiliriz, değişen bir şey olmuyor demişti. Ben bir ay beklemek istedim rahmimdeki ağrılar geçsin diye. Diğer ay transfer yaptırdım. Bu bahsettiğim dondurulmuş emriyo. Taze transfer yapan doktorlar da oluyor. Dondurulmuşta adet görmeni bekliyor doktor. Adetin 2.günü estroferm kullanmaya başlıyorsun rahim istenen kalınlığa ulaştıysa transferden 5-6 gün önce de progestan fitil ve iğneye başlıyorsun. Benim 21.güne denk gelmişti transferimMerhaba bir şey sormak istiyorum cumartesi günü benden yumurta toplamı islemi yapılacak. Toplandıktan sonra bir adet geçmesini mi bekliyorlar yoksa toplandıktan 5-6 gün sonra mı
Anladım tesekkür ederimBu size bağlı bir karar. Benim doktorum istediğin zaman transfer edebiliriz, değişen bir şey olmuyor demişti. Ben bir ay beklemek istedim rahmimdeki ağrılar geçsin diye. Diğer ay transfer yaptırdım. Bu bahsettiğim dondurulmuş emriyo. Taze transfer yapan doktorlar da oluyor. Dondurulmuşta adet görmeni bekliyor doktor. Adetin 2.günü estroferm kullanmaya başlıyorsun rahim istenen kalınlığa ulaştıysa transferden 5-6 gün önce de progestan fitil ve iğneye başlıyorsun. Benim 21.güne denk gelmişti transferim
Sonucumu aldım. 5.25 yani maalesef olmadı. 2 gün sonra tekrar edeceğim kan testi ama maalesefDondurulmuş embriyo transferi sonrasında yarın 12. günüm ve kanda gebelik bakılma günüm. 42 yaşındayım. Tam 1 yıl önce yine tüp ile hamile kaldım ve bu zamanlarda düşük yapmıstım. Sabah 8’de kan vereceğim. Saatler geçmek bilmiyor. Korku, heyecan, merak iyi kötü her duygum içiçe geçti. Ben de buraya yazmak istedim belki benim gibi yarın ya da bu hafta sonucu öğrenecekler varsa diye. Hepimize bol şans
Ben 2 transferimde de 1 ay sonra sonra yaptırdım doktorum öyle önermişti,ilaçlardan dolayı şişeceksin opu sonrasida şişlik olucasak bekleyip sonra yapmak gebelik ihtimalini arttıracak demişti.kişinin bedeni ve durumuna göre degisklik gösterir bence.Bu size bağlı bir karar. Benim doktorum istediğin zaman transfer edebiliriz, değişen bir şey olmuyor demişti. Ben bir ay beklemek istedim rahmimdeki ağrılar geçsin diye. Diğer ay transfer yaptırdım. Bu bahsettiğim dondurulmuş emriyo. Taze transfer yapan doktorlar da oluyor. Dondurulmuşta adet görmeni bekliyor doktor. Adetin 2.günü estroferm kullanmaya başlıyorsun rahim istenen kalınlığa ulaştıysa transferden 5-6 gün önce de progestan fitil ve iğneye başlıyorsun. Benim 21.güne denk gelmişti transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?