Evet olabilir, doktordan doktora da değişiyor açıkçası tedavi şekliBen 2 transferimde de 1 ay sonra sonra yaptırdım doktorum öyle önermişti,ilaçlardan dolayı şişeceksin opu sonrasida şişlik olucasak bekleyip sonra yapmak gebelik ihtimalini arttıracak demişti.kişinin bedeni ve durumuna göre degisklik gösterir bence.
Bozmayin moralinizi ben ilk yaptirdimda 46.7 di sonra 69 oldu sonra 6 indi malesef kimyasal oldu 39 yasindaydim olana kadar denicem pes etmek yokSonucumu aldım. 5.25 yani maalesef olmadı. 2 gün sonra tekrar edeceğim kan testi ama maalesef
Benimde yarin buyuk gun hayirlisi olsun haimizdaYarin 10 mu diye dusundum bir an benim icin yarin buyuk gun
verdinizmiBenimde yarin buyuk gun hayirlisi olsun haimizda
Ne tatlısınız! Evet yola devam. Benim yaş itibarıyla moralim bozuk. Bir de yoruldum artık. HayırlısıBozmayin moralinizi ben ilk yaptirdimda 46.7 di sonra 69 oldu sonra 6 indi malesef kimyasal oldu 39 yasindaydim olana kadar denicem pes etmek yok
Hiç sıkmayın canınızı. Bu arada kendiliğinden bile olabilir. Bana dediklerinizi hatırlayın. Yola devamSonucum negativ malesef 2 denememde olmadi o yuzden 2 ay ara verip 3 kez denicem insallah
Aynen oyle tek yumurtamHiç sıkmayın canınızı. Bu arada kendiliğinden bile olabilir. Bana dediklerinizi hatırlayın. Yola devam
Bahçecide cem celige gitmisti bizim bi abla çok memnunum ama şimdi Brüksel'e geçti onu tavsiye ederimAynen oyle tek yumurtam
Kaldi onuda denicem olmasa istanbula
Gelicem bahceci
Klinigine birde sansimi orda denicem hayirlisi artik Allahtan ümit kesilmez
Bende bahcecide tedavi gordum cem celik doktorumdu, ilk denemede tuttu cok sukurBahçecide cem celige gitmisti bizim bi abla çok memnunum ama şimdi Brüksel'e geçti onu tavsiye ederim
Maşallah bende acibademde tedavi gördüm pozitif benimde ne kadarlik sizinBende bahcecide tedavi gordum cem celik doktorumdu, ilk denemede tuttu cok sukur
Suan oglum 5 aylikk dunyadaMaşallah bende acibademde tedavi gördüm pozitif benimde ne kadarlik sizin
Amiinn, yaa mercimek dahaaOyyy maşallah rabbim güzel ömürler versin benim bütün transferin 12. Günü 7. Gunu ogrenmstm pozitifiyani 1 aylik daha
Bendende lekelenme geldi korktum hemen koştum hastaneye meğerse hamismisimAmiinn, yaa mercimek dahaaAllahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllahh zaman su misali cok cabuk geciyorr. Bende transferin 7. Gunu ogrenmistin bekleyemediydim
Evet negativ malesefverdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?