- 18 Eylül 2017
- 15
- 7
- 1
- 30
Degerim 261 cikti normal mi acbaHadi heyecanla bizlerde bekliyoruz .Sana yarın olmaz şimdi
Ayy hadi gözün aydın canım değerin çok iyi kaçıncı günüydü 12 mi?ohh ohh hadi gözün aydın insallah saglıkla gelsin bebişin sana ..güzel güzel katlansın değerin Darısı keseye kalp atışına insallah ..Degerim 261 cikti normal mi acba
Aminn aminn insallh 10. Gun yaptim tahlili ikiz ilabilme imkani var mi acba bana deger dusuk gibi geldiAyy hadi gözün aydın canım değerin çok iyi kaçıncı günüydü 12 mi?ohh ohh hadi gözün aydın insallah saglıkla gelsin bebişin sana ..güzel güzel katlansın değerin Darısı keseye kalp atışına insallah ..
cnmm hayirlu ugurlu olsun insaallah bebisin kacinci gun embriyosuydu cnmAminn aminn insallh 10. Gun yaptim tahlili ikiz ilabilme imkani var mi acba bana deger dusuk gibi geldi
Hic bilmiyrum ama ya 4 ya 5 ikisinden biricnmm hayirlu ugurlu olsun insaallah bebisin kacinci gun embriyosuydu cnm
Ay yok düşük olurmu çok iyi ben iki embriyo mu acaba diye bile düşündüm..ama yüksek olunca ikiz oluyor diye bir kaide de yok tabii..Ama maşallah bence her ihtimale açık ol değerin yüksek..Sağlıkla gelsinler insallah ..Aminn aminn insallh 10. Gun yaptim tahlili ikiz ilabilme imkani var mi acba bana deger dusuk gibi geldi
Benim cok agrim olmustu cnm adet olicam ben demistim ama sukur ikizlerime hamileyim naptin yaptin mi testArkadaslar benim transfer sonrası 10. gunum bugun...adet olacakmisim gibi agrilarim varbu sekilde agri cekip hamile oldugunu ognenen var mi? test yaptirmaya cok korkuyorum
Aynısı bendede var benimde 8. Günüm kasıklarımda agrı hiç yok ama arkadan vuran bşr agrı var birde üstğne adet sancısı tam adet olucam gibi.Tuvalete hergidişimde bakıyorum adetimmi başladı diye.Diger hamileliklerimde hiç böyle degildi.Vanijam kupkuru aslında bende akıntı oluyordu hamile olunca.Migdem bulanır gibi oluyordu.Aslında bugün ilaçları kesicektim artık ümidim kalmadı ama vicdanım rahat etmedi sabahtan aldım yine.Bu bekleyiş benim piskolojimi çok bozduArkadaslar benim transfer sonrası 10. gunum bugun...adet olacakmisim gibi agrilarim varbu sekilde agri cekip hamile oldugunu ognenen var mi? test yaptirmaya cok korkuyorum
yaptim canim ama maalesef negatif olduBenim cok agrim olmustu cnm adet olicam ben demistim ama sukur ikizlerime hamileyim naptin yaptin mi test
kendini nasıl hissediyorsun progestan kullanıyor musun? sabahları uyanmak bana çok eziyet geliyor. öğlene açılıyorum ama akşam yine yorgunluktan sanırım tv karşısında uyuya kalıyorum. bide bel ve sırt ağrım çok oluyo düzgün uyuyamıyorumbenimde 18 kasim test gunum
kendimi devamli yorgun uykulu hissediyorum progestan kullaniyorum sabahlari fena degilim ama ogleden sonra devamli uykuluyum yatiyorum.aksanlarida yemekten sonra pilim tamamen bitiyor. bel ve sirt agrjsi bende de var arada adet olucakmisim gibi bir agrim oluyorbunlari iyiye yormak istiyorum.ben kahve bagimlisiyim diyebilirim ama kahveden tiksindim kokusu bile kotu geliyor suan pisikoljikmi bu dufum bilemiyorum bazen icimdeler gibi hissediyorum bazende hic birsey hissedemiyorum ruh halim bir neseli bir huzunlu sen nasilsin kac embriyo transfer edildi sana hangi ilaclari kullaniyorsun ? (ne cok soru sordum icim ne kadar doluymus☺)kendini nasıl hissediyorsun progestan kullanıyor musun? sabahları uyanmak bana çok eziyet geliyor. öğlene açılıyorum ama akşam yine yorgunluktan sanırım tv karşısında uyuya kalıyorum. bide bel ve sırt ağrım çok oluyo düzgün uyuyamıyorum
10 unda 3. Embriyosu transfer edildi benim bariz adet olacakmışım gibi bi his var hem kasıklarımda hem vajinamda coraspin ve progestan iğne kullanıyorumkendimi devamli yorgun uykulu hissediyorum progestan kullaniyorum sabahlari fena degilim ama ogleden sonra devamli uykuluyum yatiyorum.aksanlarida yemekten sonra pilim tamamen bitiyor. bel ve sirt agrjsi bende de var arada adet olucakmisim gibi bir agrim oluyorbunlari iyiye yormak istiyorum.ben kahve bagimlisiyim diyebilirim ama kahveden tiksindim kokusu bile kotu geliyor suan pisikoljikmi bu dufum bilemiyorum bazen icimdeler gibi hissediyorum bazende hic birsey hissedemiyorum ruh halim bir neseli bir huzunlu sen nasilsin kac embriyo transfer edildi sana hangi ilaclari kullaniyorsun ? (ne cok soru sordum icim ne kadar doluymus☺)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?