hayırllı olsun tekrardan sağlıkla doğar inşallah.Bizim sorun yoktu sebepsiz infertilite. İlk deneme ama oncesinde 2 asilama tutmadi.
Kaliteli ve 5. Gunse oluyor bence. Ama tabii ben beslenmeme cok asiri dikkat ettim. Resmen diyet gibi planli yedim ictim. Bir de tabii dinlenmek de onemli. ben hamileymisim gibi davrandim hep.
hayırllı olsun tekrardan sağlıkla doğar inşallah.
Benim de doğum günüm9 eylül de üç sonuç birden belli olacak yani:) benim test günüm de 9 eylül :)
Adet belirtileri oluyor çoğu kadında bunu kafaya takma bence ,normal gebeliklerde bile kadınlar hep adet olacakmış gibi hissettiklerini ama gebe olduklarını tariflerler,beklenen adet tarihin yakın bir zamanda mıydıArkadaslar transferimin 7. Gününü tamamladım bugün ve adet belirtilerimin nerdeyse hepsini yaşadim çok moralim bozuldu
Adet belirtileri oluyor çoğu kadında bunu kafaya takma bence ,normal gebeliklerde bile kadınlar hep adet olacakmış gibi hissettiklerini ama gebe olduklarını tariflerler,beklenen adet tarihin yakın bir zamanda mıydı
Benim ilk gebeligim normal hamilelikti ben regl oldum olucam diye aglayarak kan testi vermeye gitmistim. Yani ikisi cok iç içe ... birinde de yerlesme kanamam olmustu regl sanmistim. Yani birbirine cok benzeyen belirtiler ne yazik ki...Yarin. Ya aslinda bu soylediklerini kendime tekrarlayip duruyorum... karın ağrısı, tatlı krizi, bağırsak hareketlerinin hızlanması migren ağrısı falan hepsini geçtim de gece terlemesiher adet döneminden bir yada iki gece önce saçlarım tamamen islatacak kadar terlerim çok spesifik bi belirti benim için
Bende aynı durumdayım dünden beri migren krizi mide bulantısı karın ağrısı halsizlik bunlar tamamen regl olacağımin göstergesi. Regl günüm pazar ama belirtiler erken başladı.Yarin. Ya aslinda bu soylediklerini kendime tekrarlayip duruyorum... karın ağrısı, tatlı krizi, bağırsak hareketlerinin hızlanması migren ağrısı falan hepsini geçtim de gece terlemesiher adet döneminden bir yada iki gece önce saçlarım tamamen islatacak kadar terlerim çok spesifik bi belirti benim için
Kacinci gundu test yaptiginda? Bende 9. Gun de yaptim yoktu hali ile 12. Gunde de yoktuBende aynı durumdayım dünden beri migren krizi mide bulantısı karın ağrısı halsizlik bunlar tamamen regl olacağımin göstergesi. Regl günüm pazar ama belirtiler erken başladı.
Üstelik dayanamadım ve sabah test yaptım negatif
7. GünüKacinci gundu test yaptiginda? Bende 9. Gun de yaptim yoktu hali ile 12. Gunde de yoktu
benim doktorum işlemden sonra hoppaa kaldırdı beni,hadi şimdi norma hayata devam dedi gönderdi,ben eve gelip yattım ama maksat adet yerini bulsunama yatmanın billimsel olarak mevzuya hiçbir katkısı yok,için rahat olsunn arkadaşım.
bence çok iyi. darısı başımıza. benim de 10. günüm ve test sonucunun gelmesini bekliyorumKizlar transferden sonra 20.gunum betahcg 313.36
Normal degil di mi?
ama 20.gunum canim normal mi sence?bence çok iyi. darısı başımıza. benim de 10. günüm ve test sonucunun gelmesini bekliyorum
doktorun daha iyi bilir canım. ben hiç gebelik yaşamadım. o yüzden sanki iyi gibi geldi.ama 20.gunum canim normal mi sence?
şu an bende test sonucumu beklediğim için aşırı stresliyim. heyecandan kalbim duracak.doktorun daha iyi bilir canım. ben hiç gebelik yaşamadım. o yüzden sanki iyi gibi geldi.
Kizlar transferden sonra 20.gunum betahcg 313.36
Normal degil di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?