Gunde tekrar yaptir ama idrar yaniltici olabilir kanda daha net sonuc malum beta hcg belli deger üzerine cikinca idrarda cikiyor7. Günü
Kızlar slm bugün benim 5.gunum cumartesi günü transferim yapılmıştı dayanamadım sabahleyin predictor erken dönem gebelik testi aldım sonuç 2 çizgi silikte olsa belirgin ama daha transfer sonrası 5 günde çok erken acaba testin yanılma ihtimali olabilirmi kızıma hamileyken 6 gün kan verdim 20 çıkmıştı sonucum biraz önce kan testi verdim akşam 7 de alicam sonucu 5. Gün embriyosu 2 embriyo transferi yapıldı içinizde predictor erken dönem gebelik testi kullanan oldumu 10 +olan HCG değerlerini ölçümler yazıyor sitesinde
5.gün biraz erken olmaz mı ki bilemedim?? bu predictor le bi de benim kötü bir anım var.hiç gebe olmadıgım halde bana silik çizgi çıkarmıştı hem de ilaç falan da hiçbirşey kullanmıyordum.neyse kan testi yaprmışsın zaten orda belli olur muhtemelen :)Kızlar slm bugün benim 5.gunum cumartesi günü transferim yapılmıştı dayanamadım sabahleyin predictor erken dönem gebelik testi aldım sonuç 2 çizgi silikte olsa belirgin ama daha transfer sonrası 5 günde çok erken acaba testin yanılma ihtimali olabilirmi kızıma hamileyken 6 gün kan verdim 20 çıkmıştı sonucum biraz önce kan testi verdim akşam 7 de alicam sonucu 5. Gün embriyosu 2 embriyo transferi yapıldı içinizde predictor erken dönem gebelik testi kullanan oldumu 10 +olan HCG değerlerini ölçümler yazıyor sitesinde
ben varım dün 8.gnde çift çizgiyi gördüm bugün de kanda baktırdım.Kızlar ne durumdasınız var mı kan tahlili yaptıran
Canım benim transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı yukselır miyakın zamanda transferi olan arkadaşım yok mu ?
Cnm ben dün yazmıştım kan verdim diye 5.gun 22 çıkmış şimdilik var görünüyor ama ins değerler katlar bugün kan testi vermedim yarın yaptırmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi korkuyorumKızlar ne durumdasınız var mı kan tahlili yaptıran
Canım 12 günü beklemende fayda var ilaçlarını kullan geç döllenme diye bir durum varmış yükselebilir doktorunla görüş cnmCanım benim transferin 7.günü kan tahlili yaptırdım 0.100 cıktı yukselır mi
Canım zaten tüp bebek 5.gün transferi oldumCanım 12 günü beklemende fayda var ilaçlarını kullan geç döllenme diye bir durum varmış yükselebilir doktorunla görüş cnm
ben varım dün 8.gnde çift çizgiyi gördüm bugün de kanda baktırdım.
Tebrik ederim kızlar ben idrar testi yaptım negatif kan testi hafta sonu yaptircam darısı başımıza inşallahCnm ben dün yazmıştım kan verdim diye 5.gun 22 çıkmış şimdilik var görünüyor ama ins değerler katlar bugün kan testi vermedim yarın yaptırmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi korkuyorum
ben varım dün 8.gnde çift çizgiyi gördüm bugün de kanda baktırdım.
9.günde baktırabildim 207 çıktı :)Kan değerin kaç çıktı?
9.günde baktırabildim 207 çıktı :)
Yok ben sadece benimkisi tek embriyoydu bölündü iki tane mi oldu diye endişelendim çünkü ikiz istemiyorum,gebelik süreci çoğul gebeliklerde sıkıntılı oluyor,hem bebekler hem de anne açısından riskli bir durum aslında çoğul gebelik.endişem onun içindi :) senin de yüksekmiş,kaçıncı gündesin transferden sonra?Ben de 9. Gün yaptım 178 çıktı benim de :) diğer başlıkları karıştırırken gordum yüksek çıkmasına endişe etmiş gibisin :s yüksek çıkması problem olabilir mi? Ben ne kadar yüksek o kadar iyi die düşünmüştüm :)
Bugün 10. Günümüzü tamamladık :) testi dün yapmıştık. Evet çoğul gebelikten ve getirebileceği komplikasyonlardan ben de korkuyorum o yüzden ben de tek emriyo transferi istemistim. Ama içerde bölünüp ikiz olmaya karar verirse de başımız üstüne :)Yok ben sadece benimkisi tek embriyoydu bölündü iki tane mi oldu diye endişelendim çünkü ikiz istemiyorum,gebelik süreci çoğul gebeliklerde sıkıntılı oluyor,hem bebekler hem de anne açısından riskli bir durum aslında çoğul gebelik.endişem onun içindi :) senin de yüksekmiş,kaçıncı gündesin transferden sonra?
Amin inş var mı bir gelişmeTebrik ederim kızlar ben idrar testi yaptım negatif kan testi hafta sonu yaptircam darısı başımıza inşallah
Yok ben sadece benimkisi tek embriyoydu bölündü iki tane mi oldu diye endişelendim çünkü ikiz istemiyorum,gebelik süreci çoğul gebeliklerde sıkıntılı oluyor,hem bebekler hem de anne açısından riskli bir durum aslında çoğul gebelik.endişem onun içindi :) senin de yüksekmiş,kaçıncı gündesin transferden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?