Çok üzüldüm canım inşallah bi dahaki denemen olumlu olur. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.Dün kan testi yaptırdım 6.35 çıktı dünden beri ağlıyorum olmadı diye 10. Günümdü
Canım nasılsın tekrarladın mı 11.gün testi??Ben de 9. Gün yaptım 178 çıktı benim de :) diğer başlıkları karıştırırken gordum yüksek çıkmasına endişe etmiş gibisin :s yüksek çıkması problem olabilir mi? Ben ne kadar yüksek o kadar iyi die düşünmüştüm :)
Canım nasılsın tekrarladın mı 11.gün testi??
Hamileyimmmm ya hamileyimmmm. 12.gun degerim 377 ciiiiiiktiiiiiii. İnanamiyorummmm yaa
Waooow harika masallah saglikla kucaginiza alin.
Biz de bugun bebislerin kalp atislarini gorduk. 7. Haftaya girdik. Artik gebelik takibine geciyorum tup bebekten. İki haftada bir.
İnsallahhhh aminnnn dualarinizi eksik etmeyinnn
Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsinEmeklerimizi boş etmesin insallah
Tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmm ya hamileyimmmm. 12.gun degerim 377 ciiiiiiktiiiiiii. İnanamiyorummmm yaa
Doktoruna ulasabildin mı canım belki gec tutunmustur. İns bebisin seninledirIkı gün önce 6.5 olan değer 24.5 olmuş doktoruma da ulaşamadım artmış ama hala düşük değer
Tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
benim de test günüm bugündü :) allahım sonunda bizi mutluluktan ağlattı :) 91 gün sonucum 56.6 :) darısı tüm isteyenlerin başına. çok garipmiş bu duyguyu yaşamak :)
Hayirli olsun arkadasim. Ayni gunde mutlu haberi almisiz. Rabbim devamini da getirsin insallah bebeklerimizi saglikli bi sekilde alalim kucagimiza
Ulaştım canım bugün tekrar kan verdim ilaçlarını bırakma dedi ama benim iki gündür kanamam var bugün tekrar görüşeceğimDoktoruna ulasabildin mı canım belki gec tutunmustur. İns bebisin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?