Transfer sonrası teste gün sayanlar

Dinlendikce geçiyor rapor yazdı zaten durdu gibi bugün yine tahlil yapıldı yükselmiş gayet iyi diyor ama ben hala korkuyorum
korkma canım dinlen bide bulabilirsen ananas aldır kızımda da bol bol ananas yemiştim tutunmayı güçlendiriyor diye bu sefer de ananasa devam ettim olumlu düşün içini vesveselerle doldurma

Slm arkadaşlar rabbim herkezin gönlüne göre versin bugün transferin 9 günü dün cok ağrım oldu ama bugün hic bisiyim yok

bende 11.gün pozitif sonucunu aldım hergün belim kasıklarım ağrırdı iki üç gündür hiç bişeyim yok iyi birşey mi kötü birşeymi karar veremedim yarın kese görmeye gideceğiz inş herşey yolundadır. bu süreç baştan sona stres ((

Canım çatlatma iğnenisinin üzerinde 10 -15gün geçmiştir değilmi..Diğer ilaçlardan kaynaklı bir durum değil...Bence hamilesin tatlım tebrikler ..insallah güzel güzel devam eder.
Ben dondurulmuş embriolrla yaptirdim zaten catlatma ignesi kullanmadım ama icm içine sığmıyor kana ne zman gitmeliyim

Kızlar merhaba, benim bugün 11.günüm, yarın test yaptıracağım beklemek ne zormuş,
Pozitif çıkan arkadaşların belirtileri varmıydı?
Olmayan arkadaşların kanamaları oldu mu?

Kızlar merhaba, benim bugün 11.günüm, yarın test yaptıracağım beklemek ne zormuş,
Pozitif çıkan arkadaşların belirtileri varmıydı?
Olmayan arkadaşların kanamaları oldu mu?
Canım yarın insallah güzel haberler alırsın belirti herkezde farklı oluyor esasen çok erken belirti vermez ama bende ara ara kasık agrısı oldu ama o negatif denememdede olmuştu..birde transfer sonrası 10. Gün çok çok az kahverengi lekelenme oldu testim pozitif çıktı ..Sen belirtilere hiç takılma herkesin bünyesi farklı ..insallah testin pozitif çıkar canımm

İnşallah canım

Allhm ya kimseye solememkte insanı cok kötü yapıor rabbim herkezin yüzünü guldursun cok merak ediyorm insallh vardır test ti arayim bakan bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…