benimde tarnsferin 8 günü oldu bi iğne yazdı ve kesildi şükür inş hayırlı haberlerini alırızUlaştım canım bugün tekrar kan verdim ilaçlarını bırakma dedi ama benim iki gündür kanamam var bugün tekrar görüşeceğim
Dinlendikce geçiyor rapor yazdı zaten durdu gibi bugün yine tahlil yapıldı yükselmiş gayet iyi diyor ama ben hala korkuyorumbenimde tarnsferin 8 günü oldu bi iğne yazdı ve kesildi şükür inş hayırlı haberlerini alırız
korkma canım dinlen bide bulabilirsen ananas aldır kızımda da bol bol ananas yemiştim tutunmayı güçlendiriyor diye bu sefer de ananasa devam ettim olumlu düşün içini vesveselerle doldurmaDinlendikce geçiyor rapor yazdı zaten durdu gibi bugün yine tahlil yapıldı yükselmiş gayet iyi diyor ama ben hala korkuyorum
benimde 7. gunum ara ara oluyor belirtiler gidiyor dun test yaptim kocaaaaa 0.1 gordum yoneee pek umudum kalmadi o yuzdenSlm arkadaşlar rabbim herkezin gönlüne göre versin bugün transferin 9 günü dün cok ağrım oldu ama bugün hic bisiyim yok
belli olmaz sen yinede test gününü bekle canım forumlarda sonradan değerleri yükselen arkadaşlar varbenimde 7. gunum ara ara oluyor belirtiler gidiyor dun test yaptim kocaaaaa 0.1 gordum yoneee pek umudum kalmadi o yuzden
bakalim cnm bekliyorum artikbelli olmaz sen yinede test gününü bekle canım forumlarda sonradan değerleri yükselen arkadaşlar var
Bana cvp acill arkadslarBen bugün idrar testi yapsam çıkar mi acaba transfer gününü sayarsak 9 gun
Canım çatlatma iğnenisinin üzerinde 10 -15gün geçmiştir değilmi..Diğer ilaçlardan kaynaklı bir durum değil...Bence hamilesin tatlım tebrikler ..insallah güzel güzel devam eder.Bana cvp acill arkadslar
Ben dondurulmuş embriolrla yaptirdim zaten catlatma ignesi kullanmadım ama icm içine sığmıyor kana ne zman gitmeliyimCanım çatlatma iğnenisinin üzerinde 10 -15gün geçmiştir değilmi..Diğer ilaçlardan kaynaklı bir durum değil...Bence hamilesin tatlım tebrikler ..insallah güzel güzel devam eder.
Hemen bugün gidebilirsin :) idrarda çıktıysa kanda kesin cikar:)Ben dondurulmuş embriolrla yaptirdim zaten catlatma ignesi kullanmadım ama icm içine sığmıyor kana ne zman gitmeliyim
Hadi heyecanla bizlerde bekliyoruz .Sana yarın olmaz şimdiDaha kimseyle paylasamadim bi sizle paylaştım yarin gidicem ozmn allh im hepimizin yuzunu guldursun yazicam sonucu yarin
Canım yarın insallah güzel haberler alırsın belirti herkezde farklı oluyor esasen çok erken belirti vermez ama bende ara ara kasık agrısı oldu ama o negatif denememdede olmuştu..birde transfer sonrası 10. Gün çok çok az kahverengi lekelenme oldu testim pozitif çıktı ..Sen belirtilere hiç takılma herkesin bünyesi farklı ..insallah testin pozitif çıkar canımmKızlar merhaba, benim bugün 11.günüm, yarın test yaptıracağımbeklemek ne zormuş,
Pozitif çıkan arkadaşların belirtileri varmıydı?
Olmayan arkadaşların kanamaları oldu mu?
Canım yarın insallah güzel haberler alırsın belirti herkezde farklı oluyor esasen çok erken belirti vermez ama bende ara ara kasık agrısı oldu ama o negatif denememdede olmuştu..birde transfer sonrası 10. Gün çok çok az kahverengi lekelenme oldu testim pozitif çıktı ..Sen belirtilere hiç takılma herkesin bünyesi farklı ..insallah testin pozitif çıkar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?