Çiğ kuruyemiş yemelisin badem fındık ceviz ay çekirdeği. Ananas yemiştim , tabi ki balık yemelisin bol bol meyve ve sebze ağırlıklı akşam yemeği yemelisin brokoli karnabahar gibi roka yiyebilirsin bol bol su içmelisin haşlanmış yumurta yedim ben her gün bir ve iki tane yoğurt süt bunlar hep faydalı şeyler ve sigara içiyorsan içmemeni öneririmArkadaslar merhaba
Biraz baktim ama bulamadim birbirimize bu konuda yardimci olalim. Transferden sonra neler yemeliyiz? Neleri kesinlikle tuketmemeliyiz tecrubeli arkadaslarimdan destek bekliyorum, transfer sonrasi ilk gunum.
Yememen gerekenler de cips ve paketli yiyecekler gazlı içecekler ben çikolata bile yememiştim yani kısaca hazır abur cuburlardan uzak dur sonra hamile kalırsan çok canın çekerse yersinArkadaslar merhaba
Biraz baktim ama bulamadim birbirimize bu konuda yardimci olalim. Transferden sonra neler yemeliyiz? Neleri kesinlikle tuketmemeliyiz tecrubeli arkadaslarimdan destek bekliyorum, transfer sonrasi ilk gunum.
Seker kullanmiyorum ben de, gun icerisinde de ananas tuketiyorum, dogal beslenmeye calisiyorum, paketli gida almiyorum. Kabak cekirdegi cok duydum ama cig yerine kavrulmus almisimYememen gerekenler de cips ve paketli yiyecekler gazlı içecekler ben çikolata bile yememiştim yani kısaca hazır abur cuburlardan uzak dur sonra hamile kalırsan çok canın çekerse yersin
Çiğ etkili diye biliyorum canımSeker kullanmiyorum ben de, gun icerisinde de ananas tuketiyorum, dogal beslenmeye calisiyorum, paketli gida almiyorum. Kabak cekirdegi cok duydum ama cig yerine kavrulmus almisim
Muhtemelen, ben bakmadan kabak cekirdegi diye almisim, yarin hemen ciğ aldiricam esime, cok tesekkur ederim cevap icinÇiğ etkili diye biliyorum canım
Embriyonun saglikli tutunmasini saglayan bazi yiyecekler varmis ya aslinda onu ogrenmek istiyorum, 3.denemem biraz yoruldum belki de ona yoruyorum bilemedimSağlıklı yiyeceklerden yiyip sağlıksız yiyeceklerden yememek gerek. Başka bir özellik aramana gerek yok
Kabak çekirdeği ve semizotunu övüyorlar sanırım ama ben bunları hiç yemediğim halde iki bebişim de tutunduEmbriyonun saglikli tutunmasini saglayan bazi yiyecekler varmis ya aslinda onu ogrenmek istiyorum, 3.denemem biraz yoruldum belki de ona yoruyorum bilemedim
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahKabak çekirdeği ve semizotunu övüyorlar sanırım ama ben bunları hiç yemediğim halde iki bebişim de tutundu
Rica ederimMuhtemelen, ben bakmadan kabak cekirdegi diye almisim, yarin hemen ciğ aldiricam esime, cok tesekkur ederim cevap icin
Benimde transfer bugün oldu :) konuyu takipteyimArkadaslar merhaba
Canım,mumkunse bitki çaylarından uzak dur bir sure. Biliyorsun bazıları rahmi temizleyici iltihap sokucu gibi ozellikte olabiliyor. Bazıları da karacigeri yorabiliyor. Doktorum önermemisti bana. Açık bir çay icebilirsin. Bir de mumkunse kahve içme. Kafein de embriyonun tutunmasını etkileyebiliyormuş.Bitki caylari hakkinda bilgi verebilecek canim arkadaslarim var mi acabaaa
Sabahlari bir bardak cay iciyorum, bir de turk kahvesi iciyorum aslinda ama bu konuda emin olamadim bugun kahve icmedimCanım,mumkunse bitki çaylarından uzak dur bir sure. Biliyorsun bazıları rahmi temizleyici iltihap sokucu gibi ozellikte olabiliyor. Bazıları da karacigeri yorabiliyor. Doktorum önermemisti bana. Açık bir çay icebilirsin. Demisti.
Sabahlari bir bardak cay iciyorum, bir de turk kahvesi iciyorum aslinda ama bu konuda emin olamadim bugun kahve icmedim, cok tesekkur ederimCanım,mumkunse bitki çaylarından uzak dur bir sure. Biliyorsun bazıları rahmi temizleyici iltihap sokucu gibi ozellikte olabiliyor. Bazıları da karacigeri yorabiliyor. Doktorum önermemisti bana. Açık bir çay icebilirsin. Bir de mumkunse kahve içme. Kafein de embriyonun tutunmasını etkileyebiliyormuş.
Nefes olayini ilk kez duyuyorum, cok mantikli, deneyecegimBen de cok arastirmistim. Protein oranı yuksek besinler deniyor genelde. Şekeri duşuk yiyecekler yenmeli ve paketli gidalardan uzak olmak yeterli. Bir de derin ve yavaş nefes alıp vermek oksijenlenmeyi pozitif etkiliyor demisti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?