henüz sonucum çıkmadı aynı gün birlikte transferimiz olan iki arkadaşın sonucunu öğrendim ikiside pozitif çıkmış, Allahım inşallah bu Cuma vakitleri hürmetine bana da , hepimizede hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah, AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canım dostlarım hepinizden Allahım razı olsun, pelly gerçekten hüngür hüngür ağladım sonucum 307,5
canım Dostlarım Hepinizden Allahım Razı Olsun, Pelly Gerçekten Hüngür Hüngür Ağladım Sonucum 307,5
kızlar 2. testimin sonucuda iyi çıktı çok mutluyum büyük ALLAHIM ..BİOZARDINDA güzel haberini alalım inşallah
AYŞENUR AMİNE SU tebrik ediyorum darısı bekleyen diğer arkadaşların başına ALLAH kucağına almayıda nasip etsin ben sabahtan beri nette araştırıyorum hcg değerlerini seninki 12. gün değeriyse ikiz olabilir testi tekrarlamanı istedi mi kıliniğin merak ediyorum
Transfer Ve Sonuç Günleri
Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee.... Test sonucu:307,5
Biozard---27 Mayis--6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Gukumser---28 Mayis----7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran
Kederli---8 Haziran----20 Haziran
ALLAHIM NE GÜZEL HABERLER BUNLAR.:dance::dance:AYŞENUR SENİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.iNANIN BU GÜZEL HABERLERİ DUYUNCA BEN ÇOK MUTLU OLUYORUM.
HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIN YOLLARI HEP AÇIK GÖNÜLLERİ HEP MUTLU OLSUN....SIRA SECE VE GUKUMSER DE...:hooray:
EMELCE34 TEN BİR HABER YOK.BİR DE BİOZARDIN SONUCU NE OLDU ACABA?HERKES İÇİN HAYIRLISI....
Canım dostlarım hepinizden Allahım razı olsun, pelly gerçekten hüngür hüngür ağladım sonucum 307,5
seybay günü neye göre hesaplıyorsunuz bilmiyorum ama
24 mayıs transfer
4 haziran 1.test:173
6 haziran 2.test 433 oluyor dr sordum herşey normal dedi bir tanede pazartesi yaptıracakmışım oda yükselirse ultrasona giricem inşallah ALLAH hepimize yardım etsin inşallah
inşallah hayatım herşey yolunda gider.mutlu mutlu yarınlar diliyorum sana..bu tarihler senin transferden sonraki 10.ve 12.gün tahlil değerlerin oluyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?