Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

henüz sonucum çıkmadı aynı gün birlikte transferimiz olan iki arkadaşın sonucunu öğrendim ikiside pozitif çıkmış, Allahım inşallah bu Cuma vakitleri hürmetine bana da , hepimizede hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah, AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canı gönülden AMİNNNN

Allah hepimizi MUTLULUKTAN hüngür hüngür ağlatsın inşallah

AYŞENUR AMİNE SU tebrik ediyorum darısı bekleyen diğer arkadaşların başına ALLAH kucağına almayıda nasip etsin ben sabahtan beri nette araştırıyorum hcg değerlerini seninki 12. gün değeriyse ikiz olabilir testi tekrarlamanı istedi mi kıliniğin merak ediyorum

AYŞENUR AMİNE SU tebrik ediyorum.Darısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına allah sağlıklı ve sıhatli evlatlar nasip etsin herkese.(bu arada bende 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.banada dua edin lütfen sanırım haftaya test yaptırabilirim)

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee.... Test sonucu:307,5

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran

Gukumser---28 Mayis----7 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---8 Haziran----20 Haziran

ALLAHIM NE GÜZEL HABERLER BUNLAR.:dance::dance:AYŞENUR SENİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.iNANIN BU GÜZEL HABERLERİ DUYUNCA BEN ÇOK MUTLU OLUYORUM.
HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIN YOLLARI HEP AÇIK GÖNÜLLERİ HEP MUTLU OLSUN....SIRA SECE VE GUKUMSER DE...:hooray:

EMELCE34 TEN BİR HABER YOK.BİR DE BİOZARDIN SONUCU NE OLDU ACABA?HERKES İÇİN HAYIRLISI....

Son düzenleme:
kızlar 2. testimin sonucuda iyi çıktı çok mutluyum büyük ALLAHIM ..BİOZARDINDA güzel haberini alalım inşallah

kızlar 2. testimin sonucuda iyi çıktı çok mutluyum büyük ALLAHIM ..BİOZARDINDA güzel haberini alalım inşallah

Amazoncuğum hayırlı olsun canım.Sen transferden sonra 10 ve 12 .günler de test yaptırmış oluyorsun değil mi?Test değerlerin nedir?Bize de bilgi olur?

klinik sürekli meşgul, tahlili tekrarlatırlar galiba:sm_cool:

amaaaaaaaaaaan oh oh yandaaan yandan. hayırlı uğurlu olsun. maaşallah bu listeye maaşallah. ayşenur çooooooook sevindimŞeniz

seybay cım ben 12 gün bekleyemeyeceğim için kendi tarihimi 11/06 olarak düzelttim..10. günde de varsa bişi çıkar sanırım...önce senin hamişliğini duyacağız ertesi günde bizimkileri..bu arada emelce34 ve özellikle biozard ı merak ediyorum....

Canım dostlarım hepinizden Allahım razı olsun, pelly gerçekten hüngür hüngür ağladım sonucum 307,5

ay ayşenur ya vallahi çok sevindim ve heyecanlandım eninle transferimiz aynı gündü bena yarın yaptır dediler bekliyorum yarının gelmesini allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah amin

seybay günü neye göre hesaplıyorsunuz bilmiyorum ama

24 mayıs transfer
4 haziran 1.test:173
6 haziran 2.test 433 oluyor dr sordum herşey normal dedi bir tanede pazartesi yaptıracakmışım oda yükselirse ultrasona giricem inşallah ALLAH hepimize yardım etsin inşallah

inşallah hayatım herşey yolunda gider.mutlu mutlu yarınlar diliyorum sana..bu tarihler senin transferden sonraki 11.ve 13.gün tahlil değerlerin oluyor canım...

Son düzenleme:
Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran

Gukumser---28 Mayis----7 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---8 Haziran----20 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…