mayıs 31 çekiyor. 12. ve 14. gün değerleri.
Amazon1981 maşallah diyorum
PELLYciğim benim bildiğim kadarıyla transfer günü sayılmıyor.Transfer yapılan günden sonraki gün 1.gün kabul ediliyor.Bana öyle demişlerdi.
aktuelin sonucu 911 galiba onu da yazalım
bugun de iyi çıktı 1500 den yukarı diye verdiler sorduk neydi aslında gerçek değer dedik onlar raporlarında öyle veriyorlarmış.1900 yakın dedi .dr konuştuk 3.ye gerek yok haftaya çagırdı.çoğul gebelik görünüyor dedi.kısıtlamalar var.Gezmek az yine az ve kısıtlı hareket.
VE AYŞENUR AMİNE SU CANIM HAYIRLI OLSUN ,TEBRİKLER SENİNDE DEĞERİN YÜKSEK ÇOĞUL GÖRÜNÜYOR.RABBİM HERKESE VERSİN YAŞATSIN BU DUYGUYU .
SAĞLIKLA, SIHHATLE İLERLERİZ İNŞALLAH
Bende Arkadaslarimi Kutluyorum Ne Cok Seviniyorum Birilerinin Hamile Oldugunu Ogrenince Darisi Basimiza Benimde Transfer Tarihim 30 Mayis....13 Haziran Ama Ben Eger Adet Olmazsam Hafta Sou Pazartesi Yaptiracam Ondortgun Sonraya Yazdilar Bana Arkadaslar Hep Onbir Onikinci Gunde Ogrenmisler Regl Agrilarim Var Eger Olmazsam Insallah Olmam Pazartesi Bende Sonuc Bildiririm Gorusuruz
kızlar ben daha gidemedim test yaptırmaya . sabah sabah bu kız deli mi gebelik testi yaptırmaya geldi demesinler diye . gece boyunca hep rakamlarla uğraştım durdum . daha önceki yumurta takiplerinden ve aşılamadan o kadar 0 yazısını görmeye alıştım ki içimdeki korkunun sesi ece sen hiç bir zaman normal bir sayı göremeyeceksin diyip durdu . of kızlar ya çok tuhafım en iyi siz anlarsınız beni eminim ayaklarım gitmek istemiyor ama bir yandanda eğer hamile değilsem sol kasığım niye bu kadar ağrıyo deyip korkuyorum bel fıtığı mı oldum sinirlerim mi zedelendi diye senaryo yazıyorum hadi mide bulantısı bel ağrısı ilaçlardan olsada niye sol kasığım çok ağrıyo . 9 gibi gidicem hastaneye herhalde sonucu öğrenmem öğleni bulur . burada ilk deda test yaptırcam istanbulda 2-2.5 saate veriyolardı ama bi arkadaşım sabah 10 da verip 4 te almış bi poliklinikte sonucu . burada sadece 1 tane özel hastane var ben oraya gidicem 10 dk erken versede yeter canım çok ağlamak istiyor hüngür hüngür ama
yanımda olduğunuz bana destek verdiğiniz ve dua ettiğiniz için ne desem boş allah razı olsun hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?