Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

bugün inşallah 2 güzel haber daha alacaz sece ve gükümser bol şanslar kıslar hayırlı haberlerle dönmeniz dileği ilea.s.a.s.

kızlar ben dun dayanamadım test yaptırdım 7,0 cıktı doktorum da pazartesı bırdaha bakrır dedı katlanırsa varmıs ama hıc umudum kalmadı cok kotuyum

sececim sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz hepimiz!!!ALLAH gönlüne göre versin dilerim mutlu haberi alır hepimiz seninle bu mutluluğu paylaşırız...Herşey yolunda gider inşallah hayatım.Sevinçli haberlerini bekliyoruz..

KK KIZLARI sizlerle her anı paylaşmak duygularımıza ortak olmak ne güzel!!!

İYİ Kİ VARSINIZ!!!

kızlar ben dun dayanamadım test yaptırdım 7,0 cıktı doktorum da pazartesı bırdaha bakrır dedı katlanırsa varmıs ama hıc umudum kalmadı cok kotuyum

GUKUMSER NE BU UMUTSUZLUK!!!!

Arkadaşım senin net sonucuna daha 3 gün var.Bak erken yaptın testi boşuna moralini bozup endişe ettin...Sakın canını sıkma.Senin de pazartesi güzel haberini alıcaz canım.

Ben hepimizden çok UMUTLUYUM....

gülümser ve sece dualarımız sizinle..gülümser panik yok...erken yaptırmışsın..hiç belli olmaz gerçekten katlanarak gitme ihtimali var...sakın moralini bozma..sece sende bizi habersiz bırakma...

ınsallah canım senın sonucun nezaman cıkacak umarım cok ıyı haberlerle donersın ınsallah bu lıste basladıgı gıbı guzel haberlerle gıder

gukumser bence hiç endişe etme canım 5 ten yukarısı hamilelik diyorlar netten bak araştır görüceksin çok kişinin değeri böyle ama sonra yükselmiş canım seninkide yükselicek hamilelik olmasa 5 in altında olması lazımmış kendini ferah tut

kızlar cok sagolun gercekten sızınle konusmak cok ıyı geldı benı en ıyı sız anlıyorsunuz bılıyorum ama ılaclarda bu hormonu yukseltıyor ona baglı olabılırmı dıye ıcım ıcımı yıyor ıste bırde kımyasal gebelık ıhtımalıde var

şimdi geliyo 5 kardeş ama...aaaaaa....şimdilik her kötü ihtimali unutuyorsun ve şunu düşünüyorsun pazartesi değerim 300 çıkacak tamam mı???ben canım 10. günde yaptırıcam..o da çarşambaya denk geliyor...pek bir belirtim yok şimdilik...6. günüm...sol yumurtalığımda hafifi bir sızı...akıntı..göğüslerde şişlik....tamamı bundan ibaret..biliyosun bana konan embriyolarda kaliteli değildi..o yüzden çok umut taşımadan günümü bekliyorum...allahın dediği oluyo sonuçta..

haklısın aslında ben uzulsemde uzulmesemde olan oluyor beklemekten baska yapacak bırsey yok allahım kımsenın emegını bosa cıkartmasın ınsallah

kıslar benim dün 11 tane yumurtam toplanmıştı az önce aradılar 9 u döllenmiş çok mutluyum kıslar

gukumser , inşallah değerin yükselir canım dahada çok erkenmiş zaten 7.günün hayırlısı olsun .

eceye mesaj attım cevap yok henüz

kederli hayırlısı olsun inşallah transfer ne zaman

3.gün transfer edilicek yani hayırlısı olsun canım

gülencim evet canım 3. günü transferim olacak sen tedavini hangi aşamasındasın

geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu

geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu

vay vay vay bak ne güzel haberler var.rabbim büyük tebrikler .değer gayet güzel mayısta çoğul gabelik var galiba berekerli ay bu ay.
beklemekte ,tedavide ve sonuç baekleyen arkadaşlar sabırlı olun bunları eninde sonunda sizler de yaşayacaksınız.:hooray:

Hayırlı olsun sece a.s. ne güzel hergün güzel haberler alıyoruz. :teytey::teytey::teytey: TEBRİKLER ve tabiki darısı başımızaaaa

aktuel ve pelly çok teşekkür ederim . aktuelcim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz . pellycim en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah amin

sece canım çok sevindim canı gönülden tebrik ediyorum canım evet büyük ihtimalle seninkide çoğul gebelik rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

KEDERLİ senin transferinde hayırlısı ile gerçekleşir bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…