Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

aktuel ve pelly çok teşekkür ederim . aktuelcim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz . pellycim en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah amin

inşallah bundan sonrası daha önemli , her aşamada kalp atışlarımız hızlanacak.
güzel ve sağlıkla geçer inşallah

Sece Tebrikler Bacim Allah Bizlerde Yaşatsin Bu Duyguyu Böyle Güzel Haberler Alinca çok Mutlu Ve Umutlu Oluyorum Inşallah Herügn Böyle Halay çekeriz :teytey::teytey::teytey:

amin canım daha doktorumla konuşamadım bi konuşayımda ilaçlarınızı anlatıcaz dedi sekreter ne ilacı farklı inşallah iğne değildir yer kalmadı artık

Sece Tebrikler Bacim Allah Bizlerde Yaşatsin Bu Duyguyu Böyle Güzel Haberler Alinca çok Mutlu Ve Umutlu Oluyorum Inşallah Herügn Böyle Halay çekeriz :teytey::teytey::teytey:

inşallah kederli allahım sanada yaşatsın bu duyguyu . rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede hamilelik duygusunu yaşatsın

İNŞALLAH CANIM VALLA BEN DR UMA 4 TANE TRANSFER EDELİM DEDİM BAKALIM DEDİ HAYIRLISI ARTIK :1rolleyes:

kederlicim hayırlısı olsun . bana hastanede hemşire şöyle dedi . sakın stres yapma bişey yaparkende korkarak yapma , hele yaptırsan ay kötü bişey mi oldu diye hayıflanma . içini rahat tut dedi aynen öyle yaptım pazartesi transferim oldu 1 hafta sonra eşimin ütüsünüde yaptım haftalık yatağımıda topladım erken kalkıp kahvaltıda hazırladım rahat olmaya çalışın herşeye alıştırın ama olmadı diye ağlamayın . stresten rahim çalkalanırmış buda tutunmadan düşmesini sağlarmış embriyoların . allahım inşallah seninkilerde tutar

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---8 Haziran----20 Haziran

SECECİM ALLAH MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN İNŞALLAH..:dance: NE GÜZEL! BİR HAMİLE HABERİ DAHA ALDIK...
iNŞALLAH LİSTEMİZİN UĞURU HİÇ BOZULMAZ..HAMİLE ARKADAŞLARIMI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM...SİZLERİN TAKİPÇİSİYİZ.AÇILIŞIMIZ ÇOOOOK GÜZEL OLDU DARISI İNŞALLAH BİZLERİN BAŞINA...HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN...CANLARIM BENİM....:teytey::teytey:

GUKUMSER SENİN DE TAHLİL TARİHİNİ 12.GÜN YAPTIM PAZARTESİ YANİ..SENİN DE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.

arkadaşlar bu arada yumurta toplama ve transfer günleri 0 .gün kabul ediliyor.yani bir sonraki gün 1. gün oluyor..test tarihlerinizi ona göre yazdım.bilginize...

Son düzenleme:
geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu

yaşasın....nerdeyse tam isabet gidiyoruz....acayip sevindim...ay valla sizin kadar geriliyorum...ha yazdılar sonucu ha yazacaklar derken...valla rahatladım..bir tek biozard dan haber alamadık..şimdi onu taktım kafaya...sece cim tadını çıkar...allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....biz bekleyenleri de unutmayın..dualarınızı bekliyoruz....

tum hamisleri tebrik ediyorum inanin bu hamis haberlerini aldikca okadar seviniyoru mutlu oluyorumki benimde olmuyor yaklasik uc yildir tedavi goruyorum bir sorunda yok her ay iyne oluyom ilac falan bekliyoruz bir umut ins olur birgun bunu yasayan bilir tekrardan tebriklerrrr

sece tebrik ediyorum canım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin allahım darısı bizlerin başına

kızlar haberlerinizi alıyorum saolun ama hala dogurmadım kederli dilek hanım bana söyledi tekrardan başlamışsınız hadi bakalım hayırlrısı olsun canlarım inanın çöok sevindim ettişğim dular kabul oldu hadi bakalım

Bu arada amozoncum ben sana hamile olduğunu söylemiştim değil mi diğer formda kimi tahmin etsem doğru çıkıyor ayşenuru da bekliyordum o da oldu bi kendime faydam yok bi kendimi bilemiyorum of offf

kızlar ben dun dayanamadım test yaptırdım 7,0 cıktı doktorum da pazartesı bırdaha bakrır dedı katlanırsa varmıs ama hıc umudum kalmadı cok kotuyum

Tatlım ,a.s. Allahın izni ile pazartesi yükselir değerin inşallah... Şuan moralini fazla bozmamaya çalış... çok üzülürsen olumlu olan birşeyleri tersine çevirebilirsin... lütfen sakin ol ve gününü bekle canımmm... çok zor biliyorum ama biraz sakin ol ne olur...:1hug:

kıslar benim dün 11 tane yumurtam toplanmıştı az önce aradılar 9 u döllenmiş çok mutluyum kıslar
kederli canımmmm a.s. hadi bakalım hayırlısı... İnşallah kaliteleri de iyi olur embiriyolarının...sonrada sana kavuşunca sıkı sıkı tutunurlar hiç bırakmazlar annelerini...:1hug:

geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu

Allahım sana şükürler olsunnnn!!!!!!
SECECİM rabbim dualarını kabul etti, İnşallah bizlerinde dualarını kabul eder ve tez zamanda bu mutluluğu hayırlısı ile bizede yaşatır....
T E B R İ K L E R... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm.....Şeniz :sm_cool::dance::teytey::teytey::teytey:

SECE ayyyyyy süppeeeeeeeer. Rabbim tamamına erdirsin. darısı başımıza olsun inşaallah. ben güzel haberleri duydukça çooook heyecanlanıyorum.

kızlaaaar beni heyecan ve biraz fazlaca umut sardı. listemize maaşallah. bereketi bol olsun inşaallah.

YÜCEM Bu arada amozoncum ben sana hamile olduğunu söylemiştim değil mi diğer formda kimi tahmin etsem doğru çıkıyor ayşenuru da bekliyordum o da oldu bi kendime faydam yok bi kendimi bilemiyorum of offf
evet canım benim hikayemi yazdığım bölüme sende bana hamilesin içimden öyle geçti demiştin gerçekten temiz kalpliymişsin inşallah birde dolu olursa çok sevineceğim yani kalp atışını duyduğumda bence bu form çok uğurlu gidiyor nazar değemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…