aktuel ve pelly çok teşekkür ederim . aktuelcim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz . pellycim en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah amin
sece canım çok sevindim canı gönülden tebrik ediyorum canım evet büyük ihtimalle seninkide çoğul gebelik rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
KEDERLİ senin transferinde hayırlısı ile gerçekleşir bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah
inşallah bundan sonrası daha önemli , her aşamada kalp atışlarımız hızlanacak.
güzel ve sağlıkla geçer inşallah
Sece Tebrikler Bacim Allah Bizlerde Yaşatsin Bu Duyguyu Böyle Güzel Haberler Alinca çok Mutlu Ve Umutlu Oluyorum Inşallah Herügn Böyle Halay çekeriz :teytey::teytey::teytey:
sece canım çok sevindim canı gönülden tebrik ediyorum canım evet büyük ihtimalle seninkide çoğul gebelik rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
KEDERLİ senin transferinde hayırlısı ile gerçekleşir bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah
geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu
kızlar ben dun dayanamadım test yaptırdım 7,0 cıktı doktorum da pazartesı bırdaha bakrır dedı katlanırsa varmıs ama hıc umudum kalmadı cok kotuyum
kederli canımmmm a.s. hadi bakalım hayırlısı... İnşallah kaliteleri de iyi olur embiriyolarının...sonrada sana kavuşunca sıkı sıkı tutunurlar hiç bırakmazlar annelerini...:1hug:kıslar benim dün 11 tane yumurtam toplanmıştı az önce aradılar 9 u döllenmiş çok mutluyum kıslar
geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?