Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlar hepınızı tebrık edıyorum allah hepınıze saglıcakla bebıslerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın darısıda bızlere inş

Canım tebrıkler senın asamalarını kendıme cok benzetıyordum basından berı umarım benım sonucumda aynı olur Allah saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın Allah lıstemızı bozmasın

kızlar ben şubat ayında yaptırdım transferimi şu an 5 aylık hamileyim allah her isteyene versin yalnız bebeğimin eşi aşağada yani plesentam dua edin yukarıya çıksın saolun:))))

sece hayırlı olsun inşallah çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bana ve isteyen herkese inşallah

Hamile haberlerini alınca heyecan mutluluk neşe umut moral endişe korku ....vs...tüm duyguları birden yaşıyor insan...
Listemizin maaşallahı var...
Allahım! Biz sırada bekleyen arkadaşları da mutlu eder inşallah.
Bu kadar mutlu haberin ardından insan ürkmüyorda değil...
Mutluluklar kısa sürermiş ya...Kendimin ve siz canım arkadaşlarımın herbirimizin canı gönülden sağlıkla hamile haberlerini alabilmek için bol bol duacıyım ..
Hepimiz birimiz..birimiz hepimiz için arkadaşlarım..

Dualarımız umutlarımız şanslarımız uğurlarımız sürprizlerimiz bol bol olsun İNŞALLAH...

Sıram yaklaştığı için yavaş yavaş kaygılar da büyüyor bende.Hepimizin hakkında hayırlısı...

Adana Aydın Ordu Ankara Zonguldak Muğla İstanbul Bursa ....Türkiyenin farklı farklı yerlerinden Birbirimizin dertlerine sevinçlerine ortak olduk..En yakınlarımızla paylaşamadığımız kadar paylaştık düşüncelerimizi..Sabah akşam yoldaş olduk birbirimize...Ne güzel ki an an paylaştık hissettiklerimizi...kaygılarımıza ortak olduk sevinçlerimize el verdik.Yeri geldi teselli ettik yeri geldi umut aşıladık ...
Sanal dünyada gerçektik...Gerçekliğimizle omuz verdik birbirimize...Hiçbirimiz birbirimizi tanımasakta bilmesekte arkadaşlıklarımız samimiydi...Hepinize adıma teşekkür ediyorum arkadaşlarım...Herşey gönlümüzce olur inşallah...

Merhabalar, Ben bu siteyi transferden sonra olabilecekleri araştırırken bugun keşfettim. 2 haziran transfer ve 14 haziran sonuç olacak.İlk deneme.Benide listeye eklermisiniz.

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---9 Haziran----21 Haziran

EKLEDİM CALLAMARE SANA DA BOL ŞANSLAR....

Son düzenleme:
geldim ben değerim 338.7 çıktı allahım ağladım sokakta ama birazcık insan tutamıyo kendini zaten yaşlar kenarda bekliyo sanki allahım hepinize yaşatsın bu duyduyu

:sm_cool:ayyy harika haber işte bu canımmm gözün aydın, Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah:teytey:

seybay benide 9 haziran olarak değiştir canım yarın değilmiş transferim şimdiiden teşekkürler

tum hamisleri yurekten tebrik ediyorum
mutlulugunuzu butun kalbimle paylasiyorum
MASSSSAAALLLLAAAAAAAHHHHHHH
Allah tamamina erdirsin
darisi bizlerin basina

seybay tedaviye basladigim gun benid eklermisin
liste ugurluymus oyle dediler:)

tum hamisleri yurekten tebrik ediyorum
mutlulugunuzu butun kalbimle paylasiyorum
MASSSSAAALLLLAAAAAAAHHHHHHH
Allah tamamina erdirsin
darisi bizlerin basina

seybay tedaviye basladigim gun benid eklermisin
liste ugurluymus oyle dediler:)

Tabi hayatım ..her zaman.. Şimdiden tedavin hayırlı olsun...

Serbey Kanit Koymuş Bildiklerimizi Paylaşalima Hamişşşşşş

Aktüel valla ne o yaygara!!!! Cümle alem duyacak...daha değil.Elimize net kan tahlili sonucumuzu alalım öyle!!!! Valla erkenden kuru bi idrar tahliline sevinmek istemiyorum...Onu geyik olsun diye yaptım..Amaaaan ne güvenilir idrar tahliline...Hayırlısı yine de dilerim kan tahlilinde daha daha çok sevinirim....

seybay şimdi gördüm testini inan çok sevindim valla idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar sen ne kadarda ısrar ediyorsan güvenmiyorum bu tahlile diye biz daha çok ısrarlıyız hamilesin diye ....hamilesin işte hamile tadını çıkar....seni tebrik ederim hayırlı olsun darısı bizimde başımıza inşallah listenin uğuru bozulmuyacak listedki herkes pozitif sonuç alacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…