Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Bi geyik yapalım dedik sonuç bu oldu..valla sonradan hamiş çıkmazsam çoooook üzülürüm.o yüzden en azından hamileliğimi garantiye alayım.Bunun bi de 2.testi var...Var da var..kuru bi idrar testi ne kadar güven verici olabilir ki.....
Güzel dileklerin için teşekkürler..Tüm liste( bu arada listemizde gerçekten uğurlu) ve liste dışı arkadaşlarım hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah...

seybaycım inşallah görürsün kan testindede hamiş olduğunu

hamiş arkadaşlar benden doktorum 2.kan testini istemedi eşimle konuşmuş onada bişey dememiş ben pazartesi gidip kan veriyim diyorum yinede ne zararı olur ki bana nasıl olsa doktora 2 hafta sonra gidicem inşallah bişey çıkmazsa

seybay listenin uguruna gerçekten bende inandım. bu kadar olumlu sonucu birarada görmek bile moral oluyo. o kırmızı yazılardan hepimize kısmet olur insallah.seneyede bebeklerimizin yaş günü listesini yaparız belki.

ki ki ki ki ama sonuç ortada ara idrarala yaptığın test gayettt açıkkkk
değerin şu anada 20 ve üzeri katlanarak çoğalacak inşallah ama şuda bir gerçek çatlatma iğnesinin için de bhgc hormonu bulunuyor vücuttan atılım 10-12 gün diye biliyorum .Onunda etkisi olabilir moralini bozmak istemem .onun için 12.gün test doğru olarak alığılanıyor dr tarafından .
asıl test ayın onu lütfen daha erken yapma ,doğru sonuçla doğru bilgiye ihtiyaçımız var.
birden heyacanladım işte ya.kusura bakma.

Seybayy uğurlu listeye benide eklermisin:asigim:
Yarın 2. aşılamam olucak kısmetse :1hug:

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Emelce34---23 Mayıs----4 Haziran

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard---27 Mayis--6 Haziran

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Kederli---9 Haziran----21 Haziran

Elalı---9 Haziran----

GUKUMSER YARIN SENDEN GÜZEL VE POZİTİF HABERLER BEKLİYORUZ.:hooray:

cuma yaptırmıştım ben ama üzüntüden nete giremedim.kendimi daha yeni yeni toparlamaya başladım.seybay beni listeden silebilirsin canım.

canım benim üzülmekle elimize bişiy geçmiyor.merak etme acın gün geçtikçe hafifleyecek ; ben 4.denemeye hazırlanıyorum.er geç anne olucaz Allahın izniyle.kendini bırakma yeterki umudunu kaybetme a.s.

yeni hamişleri tabrik ederim arkadaşlar. inşallah hepinizin sonuçları pozitif olur.
listeye bende katılmak istiyorummmmm.

ben tedavideyim canım.daha transfer tarihim belli değil.olunca söylerim.bu uğurlu listeye bende girmek isterim.

kızlar benim sonuç negatif.hamile olanları tebrik ediyorum.

canım yaa allah sana ve eşine sabır ve güç versin o negatif sonucu görmek ne kadar zor ve inasnı ne kadar çok yıktığını yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum allah daha beter dertlerden saklasın inşallah en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…