canım inşallah bu denemede meleklerine kavuşacaksın allahın izni ile içime öyle doğdu benim 6. hissim kuvvetlidir aktuele sorabilirsin onu hiç umudu yoktu ama ben ona bu sefer oacak hemde ikiz diyordum :1rolleyes:ALLAH KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN (AMİİNN)canım benim üzülmekle elimize bişiy geçmiyor.merak etme acın gün geçtikçe hafifleyecek ; ben 4.denemeye hazırlanıyorum.er geç anne olucaz Allahın izniyle.kendini bırakma yeterki umudunu kaybetme a.s.
cuma yaptırmıştım ben ama üzüntüden nete giremedim.kendimi daha yeni yeni toparlamaya başladım.seybay beni listeden silebilirsin canım.
kızlar benim sonuç negatif.hamile olanları tebrik ediyorum.
Bugun Sonucum 18 E Yukseldi Doktor 2 Gun Sonra Bidaha Yaptir Dedi Ama Benim Hic Umudum Kalmadi Bugun Belim Ve Kasiklarim Agriyor Artik Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alsam Yoruldum Cok
kızlar benim sonuç negatif.hamile olanları tebrik ediyorum.
kıslar bugün transferim olacaktı ama az önce aradılar çarşamba olacakmış yani 5. günü transfer edilecek hakkımda hayırlısı olsun
seybay cım beni bir zahmet yine değiştirimisin listeden
gukmser Dr Un Ne Dedi Peki?
inşallah canım bende zaten bunu istiyordum blastokist aşamasındaki transfer şansı daha yüksek inşallah bu defa başarırım meleğime kavuşmak istiyorum artıksenağlamakederli 5 .gün tamam aralarında süper gidenler var anladığım kadarıyla maksimun şans verecekler sana.Diğerinde üçüncü gündü sanırım şimdi beşinci gün.Vay vay herşey süperrrr olcaaaaakkkkkkk yerimseniben
Canim Doktorum Sonuc Pozitif Ama Beklemem Gerektigini Soyledi Ama Benim Hic Umudum Yok 2 Gun Sonra Tekrarlayacagiz Testi
Kızlar...Bugün çok bi halsizim.Vallahi parmaklarım bile klavyenin üstünde uyku halindeler...Kendimi çok bitkin hissediyorum..Bugün sarma yapacaktım.Ben mi yaprağı sarcam yaprak mı beni saracak bilemiyorum.Ama ayakta durmak bile isstemiyorum hemen devriliyorum kanepeye.Bi isteksizlik ve halsizlik var..Yoksa benim bebişler istirahat et diye sinyal mi veriyorlar.
Yarın test günüm bu kadar belirtiyle bakalım sonuçta pozitif olacak mı?
canım inşallah bu denemede meleklerine kavuşacaksın allahın izni ile içime öyle doğdu benim 6. hissim kuvvetlidir aktuele sorabilirsin onu hiç umudu yoktu ama ben ona bu sefer oacak hemde ikiz diyordum :1rolleyes:ALLAH KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN (AMİİNN)
kıs sebbay benıde ekle ben bu ay kendılıgımden hamıs olmassam temmuzda baslıycam ama kıskandım belkı uguru banada deger ne dersın yazın benıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamısler banada dua edın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?