Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

canım benim üzülmekle elimize bişiy geçmiyor.merak etme acın gün geçtikçe hafifleyecek ; ben 4.denemeye hazırlanıyorum.er geç anne olucaz Allahın izniyle.kendini bırakma yeterki umudunu kaybetme a.s.
canım inşallah bu denemede meleklerine kavuşacaksın allahın izni ile içime öyle doğdu benim 6. hissim kuvvetlidir aktuele sorabilirsin onu hiç umudu yoktu ama ben ona bu sefer oacak hemde ikiz diyordum :1rolleyes:ALLAH KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMASIN (AMİİNN)

cuma yaptırmıştım ben ama üzüntüden nete giremedim.kendimi daha yeni yeni toparlamaya başladım.seybay beni listeden silebilirsin canım.

CANIM cidden üzüldüm...Herşeyde bir hayır vardır...Teselli etmek kolay biliyorum bir de yaşayana soracaksın demişler..Hayatım dilerim daha güzel yarınlar yaşarsın bundan sonra...Umudunu hiç bırakma ve kendine iyi bak...

kıs sebbay benıde ekle ben bu ay kendılıgımden hamıs olmassam temmuzda baslıycam ama kıskandım belkı uguru banada deger ne dersın yazın benıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamısler banada dua edın nolur

kızlar benim sonuç negatif.hamile olanları tebrik ediyorum.

sevgili biozard a.s. canım çok üzüldüm:çok üzgünüm: çok zor olduğunu ve hiç bir şeyin seni teselli edemeyeceğini biliyorum... Allah yardımcın olsun canım... İnşallah bir sonraki denemede başarırsın... Güçlü olmaya ve kendini toplamaya çalışmalısın canımm... :teselli: Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah...

Bugun Sonucum 18 E Yukseldi Doktor 2 Gun Sonra Bidaha Yaptir Dedi Ama Benim Hic Umudum Kalmadi Bugun Belim Ve Kasiklarim Agriyor Artik Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alsam Yoruldum Cok

Bugun Sonucum 18 E Yukseldi Doktor 2 Gun Sonra Bidaha Yaptir Dedi Ama Benim Hic Umudum Kalmadi Bugun Belim Ve Kasiklarim Agriyor Artik Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alsam Yoruldum Cok

hayatım hemen umutsuzluk yok..bu kaçıncı gün değerin senin?ilkini kaçıncı gün yapmıştın? kaçtan kaça yükseldi?

kıslar bugün transferim olacaktı ama az önce aradılar çarşamba olacakmış yani 5. günü transfer edilecek hakkımda hayırlısı olsun
seybay cım beni bir zahmet yine değiştirimisin listeden

kızlar benim sonuç negatif.hamile olanları tebrik ediyorum.

canım benim alın yazımızda ne yazılı ise onu yaşıyoruz.Çok ümitsizken yaşadım gebelik haberini ben ama inan içimdeki endişe ister istemez devam ediyor.Bende kendimi 4.ye hazırlamıştım.4+5 deneme maksimun şans ile ifade ediliyor .Güzel rabbim dualarını kabul eder inşallah , gönlümüzden tüm iyi dilekler senin ve diğer arkadaşlarımız için.
Bu öyle bir yol ki sonunda mutluluk var ama kimizin için kısa kimimiz için uzun .

kıslar bugün transferim olacaktı ama az önce aradılar çarşamba olacakmış yani 5. günü transfer edilecek hakkımda hayırlısı olsun
seybay cım beni bir zahmet yine değiştirimisin listeden

kederli 5 .gün tamam aralarında süper gidenler var anladığım kadarıyla maksimun şans verecekler sana.Diğerinde üçüncü gündü sanırım şimdi beşinci gün.Vay vay herşey süperrrr olcaaaaakkkkkkk yerimseniben

biozard canim benim uzulme bak diger denemende olacak allahin izniyle herseyde bi hayir vardir biliyorum konusmalarimiz seni biraz teselli edebilr ama inanki canim su sitede uye olup bu derdi ceken herkes artik karsindakini ailesinden goruyo ayni derde gulup ayni derde agliyoruz oyuzden birinin negatif cevabi hepimizi uzuyo ama goreceksin bidaki denemende ikizlerine sevinecez goreceksin bak peki sen adet olmusmuydun guzelim teste gitmeden yada simdi

inşallah canım bende zaten bunu istiyordum blastokist aşamasındaki transfer şansı daha yüksek inşallah bu defa başarırım meleğime kavuşmak istiyorum artıksenağlama

Kızlar...Bugün çok bi halsizim.Vallahi parmaklarım bile klavyenin üstünde uyku halindeler...Kendimi çok bitkin hissediyorum..Bugün sarma yapacaktım.Ben mi yaprağı sarcam yaprak mı beni saracak bilemiyorum.Ama ayakta durmak bile isstemiyorum hemen devriliyorum kanepeye.Bi isteksizlik ve halsizlik var..Yoksa benim bebişler istirahat et diye sinyal mi veriyorlar.

Yarın test günüm bu kadar belirtiyle bakalım sonuçta pozitif olacak mı?

Canim Doktorum Sonuc Pozitif Ama Beklemem Gerektigini Soyledi Ama Benim Hic Umudum Yok 2 Gun Sonra Tekrarlayacagiz Testi

dr un öyle söylediyse canım üzülme ozaman ne demek umudum yok 2 gün daha olumlu düşün lütfen inşallah herşey gönlünce olsun ve hakkında hayırlısı olsun

UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

GUKUMSER DURUM NEDİR?

KEDERLİ TAM OLARAK TRANSFER VE SONUÇ TARİHİN NE ONA GÖRE DEĞİŞTİREYİM..

UĞURLU LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN TRANSFER VE SONUÇ TARİHLERİNİZİ YAZINIZ...

Son düzenleme:

hayy allahım halen daha yarın pozitif sonuç alacammı diyorsun :mymeka:kızım tekrar söylüyorum idrarda çıktıysa kanda kesin çıkaaaaaaaaaar baksana hamilelik belirtilerini yaşıyorsun bile keyfini çıkar nasıl çıkaracaksan artık bu yorgun uykulu halinle:))))) k.i.b

canım benim ne güzel söyledin içim bi hoş oldu.Allah razı olsun Şeniz
AMİİİİNNNNN CÜMLEMİZE....

Son düzenleme:

dua ediyoruz canım hadi bakalım kolay gelsiiinnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…