Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kıslar bugün transferim olacaktı ama az önce aradılar çarşamba olacakmış yani 5. günü transfer edilecek hakkımda hayırlısı olsun
seybay cım beni bir zahmet yine değiştirimisin listeden

evet canım hakkında hayırlısı.Akışına bırak herşeyi belki böylesi daha iyi olur...a.s

Kederli , Blastosit Midir Nedir O Olucak Sanirim Hadi Hayirlisi Olsun Canim

merak Ettim Birşey Var 3.gün 4.gün 1 Kalitede Emrbiyo Transferi Olupta Hamile Kalan Varmi ?

gülencim saol canım evet balastokist olacak şans daha yüksekmiş

BU SEFERKİ DENEMENDE TUTMASINI ÇOK İSTİYORUM BUTTERFLY:enbuyukkk:a.s.:içelim:

aaay canlarım sağolun yaaa acayip umutlandırdınız beni ama daha benim ne zaman iğnelere başlayacağım bile belli değil.eylül ekime de kalabilir.neyse kısmet bakalım.bu sefer daha sabırlıyım acele yok.bir neg.daha kaldıracak gücüm kalmadı.bi ton test yaptırdım hepsi belli olsun iyice.hiç bir aksilik çıksın istemiyorum.hiç bir soru işareti kalmasın aklımda.ben herşeyi yapayım da rabbim kısmetse verir inşallah...

kaçıncı denemen olucak kısmetse ? Ben bi yerde okudum benimde eşimden ameliyat ile sperm alındı biraz anlatırmısın kaçıncı kalitelerde embriyolar oluşuyordu şimdi ne araştırması yapıyolar

kaçıncı denemen olucak kısmetse ? Ben bi yerde okudum benimde eşimden ameliyat ile sperm alındı biraz anlatırmısın kaçıncı kalitelerde embriyolar oluşuyordu şimdi ne araştırması yapıyolar

benim eşimden de ameliyatla sperm alındı.valla spermlerde sorun yok gibi benim ilk denememde (o deneme baştan sona yanlışlarla doluydu.) şaşırma ama 63 tane yumurta oluşmuştu sanırım tıp tarihine geçtim. kafamçokkarıştı bunlardan 40 tanesine işlem yaptılar ve 28 i döllendi.Ancak yumurtanın çok olması bazı arkadaşların düşündüğü gibi iyi bişiy değil.çünkü o zaman kaliteleri düşüyor.kala kala 4 ü kaldı.Onlar da orta kalitedeydiler ve 2si hangi akla hizmetse donduruldu ve 2 si transfer edildi.biri tuttu ama dış gebelik ben de ölüyodum az kalsın.

2. denememde 31 yumurta toplandı,20 si döllendi,3 ü transfer edildi ve 4 ü donduruldu.1.kalitedelerdii
3. denememde dondurulmuşlardaydı.
görünüşe göre spermlerde pek de bir sorun yok.ama yine de yeni başladığım yer genetik test istedi bizden.bi de bana histereoskopi yapıldı neden tutmuyor diye bi de parça aldılar ve bir sürü kan testleri işte.
yalnız drum bile ilaç dozajlarını fazla buldu sanırım 4.denememde daha az ilaç kullanıcam...
bakalım hayırlısı yarın kontrolüm var operasyondan sonra dr bir muaye edeyim dedi.bi de pataloji sonucumu öğrenicem :1shok:

Son düzenleme:

benim eşime genetik yapıldı ama srun çıkmadı şimdi benden istediler . sende pkomu var nasıl bu kadaar çok yumurta oluştu maşallah . Benden 24 tane oluştu 20 işlem gördü 15 döllendi 3 tane 1.kalitede konuldu ama tutumadı genetik istediler benden hayırlısı olsun inşallah şimdi nerde yaptırıcaksın canım ?
en son denemen ne zaman yapıldı birde şu histereoskopi kafamı karıştırdı acaba yaptırsammı diyorum ? doktorum bişi demedi aama ??
buarada her denemede sperm yenidenmi alındı ?
şimdi dondurulmuş embriyonuz varmı ?
ne çok soru sordum yaaa jeyyar

valla alman hastanesinde dondurulmuş vardı ama sanırım artık imha etmişlerdir.başka da yok.adana seyhan başkent üniversitesi hastanesi.Ayyy ne uzun ismi varmış yaa.
ilki 2007 mart,2.si 2007 aralık,3.sü 2008 şubattı sanırım .dr önerdi bana ben de kabul ettim.dr unla konuş bakalım.evet iki denememde de sperm tekrar alındı.4. de tekrarlanacak.eşimi de kesiyolar ha bire zavallım. :1no2:
sor canım bişiy olmaz.burası neden var. :enbuyukkk:

bizimde dondurulmuşlar almanda , gene orda yaptırcaz bakalım ben doktoruma sorucam inş gerek duymaz ama olumsuz sonuc almaktansa yaptırmayı tercih ederim
zormuydu o oldun opr yon hiper bişi işte

bizimde dondurulmuşlar almanda , gene orda yaptırcaz bakalım ben doktoruma sorucam inş gerek duymaz ama olumsuz sonuc almaktansa yaptırmayı tercih ederim
zormuydu o oldun opr yon hiper bişi işte

yoo ben anesteziden çok tırsmıştım beni çok etkiliyor da.adetin 21.günü yaptılar histeroskopiyi o gün yerleşirmiş bebiş rahme.operasyondan sonra fazla ağrım olmadı ama parça alındığı için adetime kadar hafif kanamam oldu.ped kullandım. korkma.ancak ücretini araştır bi de kesin karar verirsen tedavi olduğun hastanede kendi dr un yapsın canım.benim 3 denemem olduğu için bi de dış gebelik ameliyatı geçirdiğim için önerdi dr um.yaptırmak zorunda değilsin.

bilmiyorumki ya , benide anestezi çok etkiliyortoplama işlemine girmem çıkmam toplam 6 saat tuttu :)
dktorumla konumam geek fiyatlrı ne alemde

ben ücret ödemedim.kurumumla anlaşması vardı hastanenin ama kendin ödeyeceksen biraz tuzlu galiba....aklında olsun...

3-4 milyar??varmı bende bu ayözel sigrta yaptırcm

arkadaşlar merhaba,bende 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.sizce test yaptırsam çıkar mı? hamiş arkadaşlar sonuç bekleyen arkadaşlara dua edin lütfen.hamişlerin duası kabul olurmuş:)

bende öyle biliyorum canım hadi hayırlısı olsun en son e2 sonucunun kaç olduğunu biliyormusun canım

maalesef bilmiyorum canım benim tahliler hep dr un yanında hiç bana vermediler bende hiç mereak edipde dr uma sormadım ama dr her seferinde çok iyi gidiyorsun dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bugün 14.gün tahlilimi yaptırdım sonucum 571.8 çıktı bi sorun görülmüyo gibi bugün doktorumun sekreteri aradı gerek yoktu yaptırmanıza dedim aman fazla kan alınmasının bi zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…