dua ediyoruz canım hadi bakalım kolay gelsiiinnnn....
kıslar bugün transferim olacaktı ama az önce aradılar çarşamba olacakmış yani 5. günü transfer edilecek hakkımda hayırlısı olsun
seybay cım beni bir zahmet yine değiştirimisin listeden
BU SEFERKİ DENEMENDE TUTMASINI ÇOK İSTİYORUM BUTTERFLY:enbuyukkk:a.s.:içelim:
gülencim saol canım evet balastokist olacak şans daha yüksekmiş
kaçıncı denemen olucak kısmetse ? Ben bi yerde okudum benimde eşimden ameliyat ile sperm alındı biraz anlatırmısın kaçıncı kalitelerde embriyolar oluşuyordu şimdi ne araştırması yapıyolar
benim eşimden de ameliyatla sperm alındı.valla spermlerde sorun yok gibi benim ilk denememde (o deneme baştan sona yanlışlarla doluydu.) şaşırma ama 63 tane yumurta oluşmuştu sanırım tıp tarihine geçtim. kafamçokkarıştı bunlardan 40 tanesine işlem yaptılar ve 28 i döllendi.Ancak yumurtanın çok olması bazı arkadaşların düşündüğü gibi iyi bişiy değil.çünkü o zaman kaliteleri düşüyor.kala kala 4 ü kaldı.Onlar da orta kalitedeydiler ve 2si hangi akla hizmetse donduruldu ve 2 si transfer edildi.biri tuttu ama dış gebelik ben de ölüyodum az kalsın.
2. denememde 31 yumurta toplandı,20 si döllendi,3 ü transfer edildi ve 4 ü donduruldu.1.kalitedelerdii
3. denememde dondurulmuşlardaydı.
görünüşe göre spermlerde pek de bir sorun yok.ama yine de yeni başladığım yer genetik test istedi bizden.bi de bana histereoskopi yapıldı neden tutmuyor diye bi de parça aldılar ve bir sürü kan testleri işte.
yalnız drum bile ilaç dozajlarını fazla buldu sanırım 4.denememde daha az ilaç kullanıcam...
bakalım hayırlısı yarın kontrolüm var operasyondan sonra dr bir muaye edeyim dedi.bi de pataloji sonucumu öğrenicem :1shok:
benim eşime genetik yapıldı ama srun çıkmadı şimdi benden istediler . sende pkomu var nasıl bu kadaar çok yumurta oluştu maşallah . Benden 24 tane oluştu 20 işlem gördü 15 döllendi 3 tane 1.kalitede konuldu ama tutumadı genetik istediler benden hayırlısı olsun inşallah şimdi nerde yaptırıcaksın canım ?
en son denemen ne zaman yapıldı birde şu histereoskopi kafamı karıştırdı acaba yaptırsammı diyorum ? doktorum bişi demedi aama ??
buarada her denemede sperm yenidenmi alındı ?
şimdi dondurulmuş embriyonuz varmı ?
ne çok soru sordum yaaa jeyyar
bizimde dondurulmuşlar almanda , gene orda yaptırcaz bakalım ben doktoruma sorucam inş gerek duymaz ama olumsuz sonuc almaktansa yaptırmayı tercih ederim
zormuydu o oldun opr yon hiper bişi işte
bende öyle biliyorum canım hadi hayırlısı olsun en son e2 sonucunun kaç olduğunu biliyormusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?