evet canım kanama değil leke şeklinde geldi böyle kuru bir kandı işte inşallah dediğin gibi tutnma kanamasıdır...nestle şimdi nerden hatırlattın bana dondurmayı valla canım çok çekti kim alacak şimdi eşimde horul horul uyuyor uyandırsammı acaba ?neyse uyansın öyle aldırayım çilekli ve vanilyalısından :icecream:hayatım benim kanamam olmadı...ancak senin dediğinde kanama dğeil lekelenme anladığım kadarıyla..biliyorsun yerleşme kanaması diye bişi var ve bu genelde 7-8. günlerde oluyor...bunun dışında adet sancısı gibi hisler testin pozitif çıksa bile devam ediyormuş..doktorum söyledi...eğer adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz olursa panik yapmayın dedi..sende panik yapma hemencecik..bu arada doktorunu aradın mı?? durumdan bahsettin mi?? onlara mutlaka haber vermen gerekiyor bu tip durumlarda..onlar seni bizden daha çok aydınlatacaklardır hayatım...ama sorun yokmuş gibi duruyor...içini ferah tut...bence kocaman bir kap dondurma ye balkona çıkıp da...yazın tadını çıkar...asla ve asla olumsuz düşünme....
evet canım kanama değil leke şeklinde geldi böyle kuru bir kandı işte inşallah dediğin gibi tutnma kanamasıdır...nestle şimdi nerden hatırlattın bana dondurmayı valla canım çok çekti kim alacak şimdi eşimde horul horul uyuyor uyandırsammı acaba ?neyse uyansın öyle aldırayım çilekli ve vanilyalısından :icecream:
valla yedim nestlecim bey efendi uyandı ama o almadı küçük kızkardeşine aldırdı içim serinledi valla ...az önce dr umuda aradım jeli bırak progestan kapsül iç dedisefan olsun hayatım....kocaman bir kase hakkındır...ye gitsin anacım....kaldır kocayı da çabuk....
valla yedim nestlecim bey efendi uyandı ama o almadı küçük kızkardeşine aldırdı içim serinledi valla ...az önce dr umuda aradım jeli bırak progestan kapsül iç dedi
sabah 1 gece 2 şeklinde alacakmışım
canım benim bugün hiç umudum kalmadı her ay olduğu gibi yani adetime 4_5 gün kala sabah uyandığımda sancılarla uyanırdım bu sabahta öyle oldu eminim artık olmadı yaakederli
dondurman afiyet olsun, rahatkattı mı seni. valla vaktin varken ye benim canım birşey istemiyor.böööö
durumudayım.
jel tahriş etme olasılığı yüksek ama bebekler annelerine tutunmaya çalışıyor .annesi sıkma canını ,rahat ol, gevşe bırak kendini güzel şeyler düşün düşün ki bebekler annesine tutunsun gergin olma.Demesi kolay biliyorum , annesi bebeklerini seviyoooooo
onca çaba onlar için test gününü bekle az kaldı.
mehaycım iyi dileklerin için saol ama benim hiç umudum yok her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum senağlamaKADERLI sonucun ne zaman belli olacak canim???kiz icime dogdu sen hamissin bence hemde erkek :))
mehaycım iyi dileklerin için saol ama benim hiç umudum yok her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum senağlama
nestlecim ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen anacım :))) keşke senin gibi düşünebilsem bir türlü olumlu düşünemiyorum benim psikolojim o kadar bozukki (eltim bozdu )şimdi benim sonuç negatif çıksa en çok neye üzülecem biliyormusun eltimin ne kadar çok sevineceğine eminim, eltimle 3 ay önce en ufak bir tartışmada bana söylediği lafları ölünceye kadar unutmuyacam söylediği şey SEN O KADAR GAREZ VE KİNLİ BİR İNSANSINKİ ONDAN ALLAH SANA ÇOCUK VERMİYOR demesi üstünede bir beddua etti İNJŞALLAH SENİN HİÇ BİR ZAMAN BEBEĞİN OLMAZ BU DERTLE KALIRSIN dedi şimdi gelde olumlu düşün nestlecim senağlama
kederli
dondurman afiyet olsun, rahatkattı mı seni. valla vaktin varken ye benim canım birşey istemiyor.böööö
durumudayım.
jel tahriş etme olasılığı yüksek ama bebekler annelerine tutunmaya çalışıyor .annesi sıkma canını ,rahat ol, gevşe bırak kendini güzel şeyler düşün düşün ki bebekler annesine tutunsun gergin olma.Demesi kolay biliyorum , annesi bebeklerini seviyoooooo
onca çaba onlar için test gününü bekle az kaldı.
nestlecim ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen anacım :))) keşke senin gibi düşünebilsem bir türlü olumlu düşünemiyorum benim psikolojim o kadar bozukki (eltim bozdu )şimdi benim sonuç negatif çıksa en çok neye üzülecem biliyormusun eltimin ne kadar çok sevineceğine eminim, eltimle 3 ay önce en ufak bir tartışmada bana söylediği lafları ölünceye kadar unutmuyacam söylediği şey SEN O KADAR GAREZ VE KİNLİ BİR İNSANSINKİ ONDAN ALLAH SANA ÇOCUK VERMİYOR demesi üstünede bir beddua etti İNJŞALLAH SENİN HİÇ BİR ZAMAN BEBEĞİN OLMAZ BU DERTLE KALIRSIN dedi şimdi gelde olumlu düşün nestlecim senağlama
inan nestle bana okadar motive öyle moral oldunki bacım çok iyi geliyorsun arkadaşında dediği gibi sen buralardan ayrılma anacım psikolog gibi geldin bana valla, allah senden razı olsun bacım şimdi bu mesajından sonra olumlu düşünmeyipte ne yapacam şurda testime bugünüde saymasak 5 gün kaldı bu 5 günü kendime işkence edeceğime güzel şeyler düşünecem valla üzülüpte insanın eline bişey geçmiyorki..... zaten eltimin beduası döndü dolaştı kendisini buldu 2 çocuğuda hasta hergün hastanelerde rezil oluyor ilaçlar bile fayda etmiyor çocukların bütün vücudunda kaşıntıdan iltihaplı büyük büyük sivilceler dolmuş görümcemin anlatığına göre hergün ağlıyormuş eltim ama keşke o kaşıntı o çocuklara değilde kendi vucudunda çıksaydıay yerim ben o kıçıkırık eltiyi....ya sen böyle kötü-böyle haris-böyle iğrenç bir bedduanın tutacağını mı düşünüyorsun????bu bedduayı etmekle bence kendi cehenneminde cam kenarında bir yer ayırtmış o......ayrıca sen ne demeye söyledin tüp bebek yaptırdığını ona..*hamile olduğunu öğrenince söylerdin..şartmıydı hemen öğrenmesi yaniii..bak canım senin hayatın sana ait eltine değil...bırak o sevinsin halay çeksin filan...bi bu dünya değil ki...burası ortalama 70 senelik yalan bi yer...sen ona hırslanma...ben senin yerine olsam acırım ona..kötü olduğu için...yüreği kara olduğu için....sen umudunu koru..çocuğu başklarına reklam ya da kapak olsun diye yapmıyoruz....yaraınlara kendi kanımızdan bir miras bırakmak için yapıyoruz...ama bu mirasın illa çocuk olması gerekmiyo...çocuğun olmaz belki ama öyle iyilikler öyle hoşluklarla yaşarsınki senden sonrada namın yürür...sen tak kocanı koluna..gezin tozun..bugün olmazsa yarın olur çocuk...baktın olmuyo alırsın bi evlatlık bebiş cennetini yaparsın bu dünyada...mis gibi yaşar gidersiniz be anacım...
canım ben nickimi değiştirmeyi zaten düşünüyrodum KEDERSİZ diye ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman değiştirecekti ama hiçte belli olmaz her an değiştirebilirimkederli canım yaa, senden bir ricam var nestle ye tüm kalbimle katılıyorum eğer özel bir sebebi yoksa şu kederli rumuzunu değiştir canım bak belki herşeyin olumlu tarafa doğru gitmesine bir adım olur belki canım ne dersin ?yapıcakmısın?
var canım öyle düşüncesiz insanlar var ama ben ona ALLAH VERDİĞİ GİBİ ALMASINIDA BİLİR dediğim zaman birden afaladı hiç bişey demedi dediğim gibi şuanda onunda çok büyük bir derdi var dr lar bir türlü anlam veremiyormuş çocukların okaşıntısına bazen uyuz bazen sedef diyorlar ama ilaçlar hiç etki etmiyor yemin ediyorum ben o günahsız çocuklara her zaman dua ediyorum allahım diyorum inşallah bir an önce sağlıklarına kavuştur onları çünkü o yavruların hiç bir günahı yokkederli canını sıkmadan yatıp istirahat etmeye bak sakın iş güç, yemek dahi yapma canım
böyle insanlar ne yazık ki çevremizde var,
ama şuna emin olki hiçbir zaman büyük söylemeye gelmiyor
Allah bu sözlerinin karşılığını ona kimbilir nasıl bir ibretle göstecek
belki hayırsız bir evlat, belki evlat acısı şeklinde kimbilir
yarın ne olacağını kimse bilmiyor
Allahım herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bak benim kaçıncı denemem, inşallah sende bebişlerine kavuşacaksın Allahın izni ilea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?