canım ben nickimi değiştirmeyi zaten düşünüyrodum KEDERSİZ diye ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman değiştirecekti ama hiçte belli olmaz her an değiştirebilirim
gerçekten süper olur ama nickimi ben değiştirmiyorum kk moderatör ü değiştiriyor şimdi tekrar rahatsız etmek istemiyorum (keder hiç olmazsa )gerçekten çok güzel bende öptüm :1hug:canım benim,li ekini çıkarıp siz i eklemişsin fene değil ama illa keder olmalımı yani, keder hiç olmasa nasıl olur , bence süper olur. benim fikrim sakın bana kızma .ammada karıştın diye. öptüm canım.:1hug:
ısraralarınıza dayanamayıp nickimi değiştirdim, vatana milete hayırlı uğurlu olsun:))))
nestlecim evet deniz kenarı güzel olurda canım bulunduğumuz şehirde deniz felan yok ki hem ben iğne için dışarı çıkmaya korkuyorum bebişlerime bişey olacak diye saolsun komşum gelip yapıyor ne yapayım elimde değil bacım ....inşallah bugün pelly de güzel haberlerle döner oda çok acılar çekti bugünlerde allah yardımcısı olsunyaşaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnnn....kız bravo....değişin.....çıldırınnnnnn:)))) hayat güzel....allah eltine de eltinin çocuklarına da sağlık versin..aman boşver onları..mevzu yapmak bile zaman kaybı...kız kocanla akşam bi kahve içmeye çıkın deniz kenarına....hafif bi yürüyüş...düşünsene şu an da hastanelerde ne kadar çok dermansız derdi olan, ölümü bekleyen insanlar var....çok şükür bugünümüze..sağlıklı, sıhhatliyiz....rabbim neylerse güzel eyler...ay rahatladım valla...bi de şu pelly i bi çözsek..tam rahatlayacağım.....
aktuel dr bu ilk muayeneyi alttanmı yaptı?
kızlar benim sonuçta negatif çıktı benide silebilirsiniz ben çok kötü durumdayım
Seda♥Recep;3083947 .!.:ben dün test yaptırdımmmm ama hala şoktayımm nasıl durumum bilmiyorum dün transferin 8. günüydü 49.62 çıktı yarın bi daha yaptırıcam dr u aradım söyledim tebrik ederim dedi ama hala inanamıyorum yarın değer 100 olursa veya daha fazla ancak o zaman inanıcammm iyimi kızlar sonuç nasılll
canım çok üzüldüm...ama kendini bırakma lütfen...keşke herkesin birden pozitif çıksa ama olmuyo işte...herkesin zamanı - kısmeti farklı...bugün sana gülmeyen başkasına gülüyor, yarın sana gülen başkasına gülmüyor...sağlık ve imkanın olduğu sürece her zaman deneyebilirsin biliyorsun..zor ve meşakkatli bu süreçte olumlu sonucu alana kadar dik durman ve bugün olmadı ama bir sonrakinde mutlaka demen gerekiyor....şimdi dinlenme zamanı demekki senin için..kısa bir tatil...kafanı başka şeylerle oyalama zamanı...sonra yeniden başlarsın bu maratona ve eminim sende bir sonrakinde olumlu sonuçla geri döneceksin...kendine dikkat et..ve lütfen salma/bırakma kendini olur mu??? lütfennnnnn
canım ya ne kadar üzülme desemde seni teselli etmek zor. bende kaç kere yaşadım . ama hayat devam ediyor denemelere devam seninde zamanın geldiğinde ,alın yazın da ne zaman yazılıysa o zaman olacak . güzel arkadaşım sende göreceksin mutlaka pozitifi en kısa zamanda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?