Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

tabiki o yavrucakların günahı yok ama Mevlam anne babaların günahlarını çocuklarından çıkartabiliyor
Allahım herşeyin hayırlısını versin, aminnnn

ısraralarınıza dayanamayıp nickimi değiştirdim, vatana milete hayırlı uğurlu olsun:))))

canım ben nickimi değiştirmeyi zaten düşünüyrodum KEDERSİZ diye ama hamile olduğumu öğrendiğim zaman değiştirecekti ama hiçte belli olmaz her an değiştirebilirim

canım benim,li ekini çıkarıp siz i eklemişsin fene değil ama illa keder olmalımı yani, keder hiç olmasa nasıl olur , bence süper olur. benim fikrim sakın bana kızma .ammada karıştın diye. öptüm canım.:1hug:

gerçekten süper olur ama nickimi ben değiştirmiyorum kk moderatör ü değiştiriyor şimdi tekrar rahatsız etmek istemiyorum (keder hiç olmazsa )gerçekten çok güzel bende öptüm :1hug:

ısraralarınıza dayanamayıp nickimi değiştirdim, vatana milete hayırlı uğurlu olsun:))))

yaşaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnnnnnnn....kız bravo....değişin.....çıldırınnnnnn:)))) hayat güzel....allah eltine de eltinin çocuklarına da sağlık versin..aman boşver onları..mevzu yapmak bile zaman kaybı...kız kocanla akşam bi kahve içmeye çıkın deniz kenarına....hafif bi yürüyüş...düşünsene şu an da hastanelerde ne kadar çok dermansız derdi olan, ölümü bekleyen insanlar var....çok şükür bugünümüze..sağlıklı, sıhhatliyiz....rabbim neylerse güzel eyler...ay rahatladım valla...bi de şu pelly i bi çözsek..tam rahatlayacağım.....

nestlecim evet deniz kenarı güzel olurda canım bulunduğumuz şehirde deniz felan yok ki hem ben iğne için dışarı çıkmaya korkuyorum bebişlerime bişey olacak diye saolsun komşum gelip yapıyor ne yapayım elimde değil bacım ....inşallah bugün pelly de güzel haberlerle döner oda çok acılar çekti bugünlerde allah yardımcısı olsun

aktuel dr bu ilk muayeneyi alttanmı yaptı?

evet alttan yapılıyor sanırım 8 haftalıya jadar alttanmış, daha belirgin görüntü alınıyormuş.
ben ilk ekrana bakmadım aman birşey çıkar diye, sonra hemşirenin yüzüne baktım gülümsüyordu.sonra ekrana açılıp kapanan kalpi .rabbime şükürler olsun inşallah hep böyle güzel gider.
sıra sizde inşallah o güzelliği sende göreceksin.sebey,nestle,sece ya amamozon 81 nerede haber yok .
birbirimizden haberdar olalalım .pelly son durumu nedir.bilgisi olan...

kız kedersiz valla herşey güzel olacak günün azalıyor .İğnelerin etkisi de fazla sende ama sakin ol allaha dua ediyorsun devam rabbim hayırlı evlat nasip etsin.İnsanın acı sözü hiç unutulumuyor kalp atamıyor dışarı ama bu zamanda hayallerini sadece bebeğine odaklandır. ,
karnını gıdıkla pek sever yumurlar.okşa güzel şeyler söyle annesinin onu nasıl seveceğinden bahset kız
bebeklerde hissediiyorlar korkutma yengesi ile onu .
daha olmadı vereceksin adresi biz canına okuyacaz eltinin valla deli damarım tutmasın ha.benim gibi deli bol aramızda yakarız yakarız valla.

kızlar benim sonuçta negatif çıktı benide silebilirsiniz ben çok kötü durumdayım

kızlar benim sonuçta negatif çıktı benide silebilirsiniz ben çok kötü durumdayım

canım çok üzüldüm...ama kendini bırakma lütfen...keşke herkesin birden pozitif çıksa ama olmuyo işte...herkesin zamanı - kısmeti farklı...bugün sana gülmeyen başkasına gülüyor, yarın sana gülen başkasına gülmüyor...sağlık ve imkanın olduğu sürece her zaman deneyebilirsin biliyorsun..zor ve meşakkatli bu süreçte olumlu sonucu alana kadar dik durman ve bugün olmadı ama bir sonrakinde mutlaka demen gerekiyor....şimdi dinlenme zamanı demekki senin için..kısa bir tatil...kafanı başka şeylerle oyalama zamanı...sonra yeniden başlarsın bu maratona ve eminim sende bir sonrakinde olumlu sonuçla geri döneceksin...kendine dikkat et..ve lütfen salma/bırakma kendini olur mu??? lütfennnnnn

canım ya ne kadar üzülme desemde seni teselli etmek zor. bende kaç kere yaşadım . ama hayat devam ediyor denemelere devam seninde zamanın geldiğinde ,alın yazın da ne zaman yazılıysa o zaman olacak . güzel arkadaşım sende göreceksin mutlaka pozitifi en kısa zamanda....

ben dün test yaptırdımmmm ama hala şoktayımm nasıl durumum bilmiyorum dün transferin 8. günüydü 49.62 çıktı yarın bi daha yaptırıcam dr u aradım söyledim tebrik ederim dedi ama hala inanamıyorum yarın değer 100 olursa veya daha fazla ancak o zaman inanıcammm iyimi kızlar sonuç nasılll

sepet duramadım demi yerinde
8 güm için çok iyi bir değer tebrikler
10 gün de dene münkünde 12 gün inşallah artarak devam eder.

hayatım bende 10. günde yaptırdım 65 çıktı...beni de tebrik etti doktorum..sonra 12. gün 200 çıktı değer..yani güzel görünüyor sonucun..hamilesin..ancak bir test daha yaptırarark katlayarak artıyor mu onu kontrol etmen gerekiyor...hayırlı olsun şimdiden...allah tamamını erdirsin....

teşekkür ederim kızlar bakalım yarın bi daha yaptırıcam 10. günüm yarın dr yarın yaptır değeri bana söyle ilaçlarına düzenli devam et gelme dedi 15 gün sonra gelirsin keseye bakarız dedi hayırlısı olsun inaşallah hepimiz için Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhh

sağol arkadaşım desteğin için biliyorum güçlüyüm dik duracağım ama bu aralar değil şimdi ağlama krizlerindeyim maddi ve manevi olarak çok yıprandım nasıl toparlanacağım bilmiyorum herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum o kadar umutluydumki bir anda yıkıldım

sağol arkadaşım inşallah bizimde yüzümüz bir gün gülecek ama ben şu an tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım çok kötüyüm

saykal canım çok üzüldüm ama napıcan işte herşey nasip kısmet benimde ilk denememde kimyasal gebelik oldu,bu2. denemem olacak.canım ankarada nerede yaptırdın tüp bebeği ve bu kaçıncı denemendi?
inan aslında ben bebek konusunu çok fazla kafama takan birir değilim,isterim tabiiki zaten bu yüzden 2. yi deneyecem ama olmazsada inan okadarda üzülmem,napayım nasip değilmiş derim.zaten bu 2. denemeyide ileride keşke bir kez daha yaptırsaydık dememek için yaptırıyoruz,İnşallah tutar ve olur ama olmazsada dediğim gibi hayat devam ediyor vardır bundada bir hayır derim.

bu günlerde geçecek ,birgün dağın arkasından güneş dogacak .VE SEN BUNU BEBEĞİNLE KARŞILAYACAKSIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…