Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

saykalcım seni teselli etmek istemiyorum ama umut dolu yarınlar seni bekliyor.İnsan hayatta herşeye her istediğine her an sahip olamıyor..senin sahip olamadığına bugün ben sahip olurum yarın sen...benim sahip olamadığıma da bugün sen yarın ben..bunu sadece yüce allah bilir..ona sığın..zamanı gelince o herşeyin en güzelini layık edecektir sana..

Aktüelcim ne mutlu sana bebişlerini gördün onların kalp atışlarına tanık oldun..Ne büyük mutluluktur bu..Allah mutluluklarını daim etsin..İnşallah sağlıkla hamileliğin daim olur..

Ayşenurcum sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin.nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...

Allah nasip ederse C.tesi gideceğim dr a, oldukça heyecanlıyım, bir de göbek şişti kocaman oldu, 4 aylık hamile gibiyim, darısı hepimize olur inşallah
sen nasılsın, nasıl gidiyor?

ben haftaya salı gidicem..ayyy günler de geçmiyor bekle bekle..resmen gün sayıyorum..hayırsıyla şu kesecikleri de bir görüversek sağlıkla..ondan sonra ilan edicem cümle aleme..şu an kimsenin haberi yok..

valla şu karın işi ben de de aynı ..davul gibi..rahim büyüdüğü için bağlar esniyormuş..bağısakların işlevi de yavaşladığından bu şişkinlik oluyormuş..bir ara beni bayağı zorladı.1-2 gündür rahatım..daha karnımız şişmez be güzelim yani hamilelik için..biraz karında da su toplanıyormuş..uzman tv de bir dr dan dinlemiştim nette..

kız şişiyo işte...kırma hevesimizi....ben zaten rüyamda bile kıymalı pide filan görüyom..kesin kutsal damacana olarak doğuracam...yandım anam ben...bak sende kesecikler diyon..alıştın çoğul fikrine...inşallah bir an önce görür, kalp seslerini de duyarsın da iyice hamilelik moduna girersin..böyle hiçbişi görmeden hamileyim demek biraz garip oluyo cidden...bende 1 temmuzu bekliyom sabırsızlıkla...

saykal çoküzüldüm canım seni ne söylesek teselli etmez şuanda inşallah yakın bir zamanda ALLAH kucağına çifter çifter evlat versin

Seda♥Recep ben dün test yaptırdımmmm ama hala şoktayımm nasıl durumum bilmiyorum dün transferin 8. günüydü 49.62 çıktı yarın bi daha yaptırıcam dr u aradım söyledim tebrik ederim dedi ama hala inanamıyorum yarın değer 100 olursa veya daha fazla ancak o zaman inanıcammm iyimi kızlar sonuç nasılll

tebrik ederim canım gözün aydın inşallah ALLAH kucağınada almayı nasip etsin

benimde 11 haziranda yumurtalarım toplandı kısmetse 21 haziran ilk test günüm.fakat ben dayanamayıp yarın ilk testimi yaptırıcam, meraktan çatlamak üzereyim. nestle 76 enerjini takdir ediyorum, hepimizin hayatında senin gibi bir arkadaşımız olsa sırtımız hiç yere gelmez eminim. allah enerjini daim etsin. bebeklerini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah, senin mükafatın bence bu.

serbey ,nestle ,amazon ,ayşenur hadi bakalım bebekleri görme sırası sizde, güzel haberlar ile inşallah.
ya benim canım birşey çekmiyor ama kıymalı pide hemde rüyada nestle kızım popo arkada, karın ilerde, gögüslar füze kıymalı pide canım istedi kız ikigündür canım bir istemiyordu .istesem mi benim odun kocadan acaba.?

lütfen test gününü bekle , aramızda heyacanlı anneler var dayanamıyorlar ama test gününü beklemeni tavsiye ediyom.
Güzel haberlerini alırız inşallah.

canım sağolasın...inşallah hepimizin yüzü güler..inşallah hepimiz bebeklerimizi koklama şansına erişiriz...tek istediğim herkesin bunun dünyanın sonu olmadığını anlaması..ben üzülmedim mi sanıyorsun hiç..hiç ağlamadım mı...ama hayat kıymetli..ben kıymetliyim...sevdiklerim kıymetli...her acı tadında yaşanınca güzel..ve umut hiç bitmeyen bir kaynak...güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...11 haziranda yumurtalarım toplandı demişsin...transfer edildi mi diyecektin??? eğer transferin 11 haziran ise bence yarın tahlil için erken..sana hiçbir netice vermeyecek ve seni rahatlatmayacak...neden biliyor musun? hani çatlatma iğnesi oluyoruz ya onun içindeki hormonlar test sonucunu etkiliyo..arzu edersen transfer sonrası 10. gün yaptırman daha iyi olacaktır....

canım seybay 27 sinde bende 1 temmuzda...allahım merak ve heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum...kız kaldır kocayı alsın sana şöyle kıymalı/kaşarlı 1,5 pide....sefan olsun..yağları ellerinden aka aka afiyetle yeee....anacım bak gene acıktım...yok beni 6. ayın sonunda limanlara tekne koruması olarak bağlayabilirsiniz...duba deniyor sanırım onlara:))))

evet ,duba deniliyor.yüzen anne duba küçük duba içerde annesi hazırlar onu ,birde bayrak bağlarız.
senin neşen mutlu ediyor beni.

sağol arkadaşım inşallah bizimde yüzümüz bir gün gülecek ama ben şu an tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım çok kötüyüm

saykal umutlarını yitirme canım vakti zamanı gelince seviniceksin buna inan sağlam dur sen iyi olki herşey iyi olsun en kısa zamanda bebişlerine kavuşmanı dilerim .:1hug:

Nestlem benim ayın 24 ü 27 si değil tahlilden sonraki 14.gün oluyor.yani 24 haziranda gidicem dr a.
Aktüelcim nestlecim dediklerinize katılıyorum.Ben tahlil sonucunu beklediğim zamandan bu yana hep lahmacun canım çekti.pizza.üstelik transferden hemen sonra eşimle dominos pizzaya gittik ..afiyetle bebişlerimizle birlikte yedik.Daha çok canım sizlerinde dediği gibi et ve kıyma hatta hamur içerikli şeyler çekiyor..Nedendir bilmem.Tahlilde bu yana kaç lahmacun yedim bilmem....

evet ,duba deniliyor.yüzen anne duba küçük duba içerde annesi hazırlar onu ,birde bayrak bağlarız.
senin neşen mutlu ediyor beni.

mavi bayraklı sahil oluruz işte ana/kız:))) ne güzel ben neşelenince birinin daha neşelenmesi....aman napimm canımdan kıymetli değil ya kilolar...yiyip/içip/yatıcam...ömrü hayatımda 1 kere hamilelik yaşayacağım..bari onunda sefasını süreyim..gerçi benim koca beni sinir etti bugün...trafiğe sinirlenmiş..bi geldi yattı..yatış o yatış....evde hamile kadın mı var??aç mı bu kadın tok mu??* ilgi mi ister???hiç valla yattı uyudu anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…