kızlar benim sonuçta negatif çıktı benide silebilirsiniz ben çok kötü durumdayım
Ayşenurcum sen ne zaman keseyi görmeye gideceksin.nasılsın nasıl gidiyor hamişlik...
Allah nasip ederse C.tesi gideceğim dr a, oldukça heyecanlıyım, bir de göbek şişti kocaman oldu, 4 aylık hamile gibiyim, darısı hepimize olur inşallah
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
ben haftaya salı gidicem..ayyy günler de geçmiyor bekle bekle..resmen gün sayıyorum..hayırsıyla şu kesecikleri de bir görüversek sağlıkla..ondan sonra ilan edicem cümle aleme..şu an kimsenin haberi yok..
valla şu karın işi ben de de aynı ..davul gibi..rahim büyüdüğü için bağlar esniyormuş..bağısakların işlevi de yavaşladığından bu şişkinlik oluyormuş..bir ara beni bayağı zorladı.1-2 gündür rahatım..daha karnımız şişmez be güzelim yani hamilelik için..biraz karında da su toplanıyormuş..uzman tv de bir dr dan dinlemiştim nette..
mehaycım iyi dileklerin için saol ama benim hiç umudum yok her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum senağlama
benimde 11 haziranda yumurtalarım toplandı kısmetse 21 haziran ilk test günüm.fakat ben dayanamayıp yarın ilk testimi yaptırıcam, meraktan çatlamak üzereyim. nestle 76 enerjini takdir ediyorum, hepimizin hayatında senin gibi bir arkadaşımız olsa sırtımız hiç yere gelmez eminim. allah enerjini daim etsin. bebeklerini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah, senin mükafatın bence bu.
benimde 11 haziranda yumurtalarım toplandı kısmetse 21 haziran ilk test günüm.fakat ben dayanamayıp yarın ilk testimi yaptırıcam, meraktan çatlamak üzereyim. nestle 76 enerjini takdir ediyorum, hepimizin hayatında senin gibi bir arkadaşımız olsa sırtımız hiç yere gelmez eminim. allah enerjini daim etsin. bebeklerini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın inşallah, senin mükafatın bence bu.
serbey ,nestle ,amazon ,ayşenur hadi bakalım bebekleri görme sırası sizde, güzel haberlar ile inşallah.
ya benim canım birşey çekmiyor ama kıymalı pide hemde rüyada nestle kızım popo arkada, karın ilerde, gögüslar füze kıymalı pide canım istedi kız ikigündür canım bir istemiyordu .istesem mi benim odun kocadan acaba.?
sağol arkadaşım inşallah bizimde yüzümüz bir gün gülecek ama ben şu an tüm umutlarımı yitirmiş durumdayım çok kötüyüm
canım seybay 27 sinde bende 1 temmuzda...allahım merak ve heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum...kız kaldır kocayı alsın sana şöyle kıymalı/kaşarlı 1,5 pide....sefan olsun..yağları ellerinden aka aka afiyetle yeee....anacım bak gene acıktım...yok beni 6. ayın sonunda limanlara tekne koruması olarak bağlayabilirsiniz...duba deniyor sanırım onlara:))))
evet ,duba deniliyor.yüzen anne duba küçük duba içerde annesi hazırlar onu ,birde bayrak bağlarız.
senin neşen mutlu ediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?