Nestlem benim ayın 24 ü 27 si değil tahlilden sonraki 14.gün oluyor.yani 24 haziranda gidicem dr a.
Aktüelcim nestlecim dediklerinize katılıyorum.Ben tahlil sonucunu beklediğim zamandan bu yana hep lahmacun canım çekti.pizza.üstelik transferden hemen sonra eşimle dominos pizzaya gittik ..afiyetle bebişlerimizle birlikte yedik.Daha çok canım sizlerinde dediği gibi et ve kıyma hatta hamur içerikli şeyler çekiyor..Nedendir bilmem.Tahlilde bu yana kaç lahmacun yedim bilmem....
nestlem yaprak dökümü modundan çıktın sanıyorum.son reklamdan sonra çevrim içi oldun anacım.benimkide dondurma yiyor şu an..ben mi aşeriyorum o mu anlamadım..benimki oldum olalı boğazına düşkündü zate...
kız nestle sen 1 temmuzda dra gidicen..sana tahlilden 2 hafta sonra demediler mi...27 28 sinde gitsen olmuyor mu?
kızlarrrrrr
yarın sabah kan tahlilim varrrrrrrrrrrrrrrr
kaç gündür tahlil yaptırmak için kuduruyorum yarın sabah hiç gidesim yok :))))))
ben hamile modunda iyiydim ya tahlil yaptırmasam olmaz mı :)
bu arada kaynana iyi kodu vallaaaaaaa
ne bilim anacım 1 temmuz dedi...7. hafta ultrasonu oluyormuş..hepsini birarada görelim istedi herhal..kese, kalp, bebek.....anacım benim doktorumda hey heyli hastası gibi...hepsini bir görmeden içi rahat etmez onun...
valla doktor benide testten 3 hafta sonra çağırmıştı. son günlerde kafayı yemiştim zaman geçmek bilmiyo.ama emin ol nestlecim sadece o değil. her kontrolden sonra 3 hafta beklemek ölüm yani. benim de yarın 3. kontrolüm.
menekşecim bi görsek şu keseyi-kalbi..soranlara hamileyim diyorum ama kendi kendime ayol daha ne gördün ki diye kızıyorum sonra...hayali bişi bizim için şu anda....ama katılıyorum 9 ay böyle endişe ve beklemekle geçecek..yol uzun ama sonu pek güzel..katlanılır yani..şikayetçi değilim...sadece çok tez canlyım..ben şimdi ayın 28 i gibi çalarım bunların kapılarını....
Aktüel sen tahlilden tam kaç gün sonra keseyi görmeye gittin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?