Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

24 ü demek süper..kız yaprak dökümünü seyrettim...çattt diye koydu kaynana geline valla...o bitti ben geldim....

nestlem yaprak dökümü modundan çıktın sanıyorum.son reklamdan sonra çevrim içi oldun anacım.benimkide dondurma yiyor şu an..ben mi aşeriyorum o mu anlamadım..benimki oldum olalı boğazına düşkündü zate...

nestle bu vakittt nasıl geçecekkkkkkk....öffffff.....gündüzler çook uzun...

sabah bi fitil öğle bi fitil akşam bi fitil yine de günler geçmiyor!!!!!

valla bana bi sinir geldi..adamı boğmak istiyorum..ayol karı/koca başbaşa kalmışız..annem evine gitmiş bugün..manda gibi yatılır mı ama????üstelik tek kelime etmeden.....valla yalnız bi hamilelik geçiricem anlaşıldı...hani hassastır filan demiyo anacım...eski tas eski hamam evdeki düzen...

kızlarrrrrr
yarın sabah kan tahlilim varrrrrrrrrrrrrrrr
kaç gündür tahlil yaptırmak için kuduruyorum yarın sabah hiç gidesim yok :))))))
ben hamile modunda iyiydim ya tahlil yaptırmasam olmaz mı :)
bu arada kaynana iyi kodu vallaaaaaaa

kız nestle sen 1 temmuzda dra gidicen..sana tahlilden 2 hafta sonra demediler mi...27 28 sinde gitsen olmuyor mu?

kız geccek işte günler bi şekil...hıdrlar bize biz hıdırlara şeklinde oyalayacağız birbirimizi...gebelik bölümünü okudukça sinirlerim bozuldu..amma çok boş gebelik oluyo yahu...kese var içi boş..ne biçim şey bu...ay daraldım ben bu gece....hava 1000 derece ondan sanırım...annem olsa tam deprem havası derdi..kadın rasathane gibi mübarek...

kız nestle sen 1 temmuzda dra gidicen..sana tahlilden 2 hafta sonra demediler mi...27 28 sinde gitsen olmuyor mu?

ne bilim anacım 1 temmuz dedi...7. hafta ultrasonu oluyormuş..hepsini birarada görelim istedi herhal..kese, kalp, bebek.....anacım benim doktorumda hey heyli hastası gibi...hepsini bir görmeden içi rahat etmez onun...

Dr haklı tamam 7 haftada daha netlik kazanır herşey de..sen o zamana kadar nasıl bekliycenn...valla ben tahlilde dr görmedim.sonra beni aradı bişeyler dedi ama telde anlamadım..hemşireleri 2 hafta sonra gelin dedi.nasıl olacak benimki erken mi oluyor..tahliden sonra 14.gün gidicem..

iremecem inşallah yarın pozitif sonucu alırsında esas hamilelik moduna geçersin!!!hayatım sana bol şanslar...

hayatım keseyi görür..sonra da kalp sesi için tekrar çağırır...benim ki total bi avazda 1 temmuzda çağırdıki çok uğraşmasın diye:))) ay bu kocanın kafasına balta atcammmmmmmmmmmmm...horul şekilde uyuyo...eskisini getir yenisini götür kampanyası yok mu bunların yahu.....

ne bilim anacım 1 temmuz dedi...7. hafta ultrasonu oluyormuş..hepsini birarada görelim istedi herhal..kese, kalp, bebek.....anacım benim doktorumda hey heyli hastası gibi...hepsini bir görmeden içi rahat etmez onun...

valla doktor benide testten 3 hafta sonra çağırmıştı. son günlerde kafayı yemiştim zaman geçmek bilmiyo.ama emin ol nestlecim sadece o değil. her kontrolden sonra 3 hafta beklemek ölüm yani. benim de yarın 3. kontrolüm.

menekşecim bi görsek şu keseyi-kalbi..soranlara hamileyim diyorum ama kendi kendime ayol daha ne gördün ki diye kızıyorum sonra...hayali bişi bizim için şu anda....ama katılıyorum 9 ay böyle endişe ve beklemekle geçecek..yol uzun ama sonu pek güzel..katlanılır yani..şikayetçi değilim...sadece çok tez canlyım..ben şimdi ayın 28 i gibi çalarım bunların kapılarını....

iyi akşamlar kızlar süper muhabbet var burda yaa ,nasıl özeniyorum anlatamam size, böyle konulardan bende bigün bahsedicekmiyim acaba günler sizede bizede geçmiyor.ben daha tedaviye bile başlamadım başlayınca kafayı yermiyim acaba nasıl bi duygu şu hamilelik anlatsanıza..

görürsün canım. asıl en önemli kısmı atlattın. değerin iki katına çıkması sağlıklı ve rahim içi gebelik yaşadığın anlamına geliyormuş zaten. bende o dönemde çok araştırdım çünkü acaba dış gebelik ya da boş kese falan var mı diye. benim 3 hafta sonra perşembeye geliyordu o günde doktor yokmuş. 1 gün daha beklemek zorunda kalmıştım sinir olmuştum. ama dedim ya alışcaz bunlara hep beklemekle geçiyor.bak ben şimdi doktor değiştiriyorum yarın gidicem. şimdide çok tedirginim acaba bu doktor iyimi olcak kötü mü diye.:1no2:

kızlar dün akşam ne güzel muhabbet yapmışsınız öyle benim ruh halim şu günlerde çok duygusal haldeyim bilmem neden habire ağlama modundayım benim büyük gün yarın çok heyecanlıyım hayırlısı bakalım bu günde karnım ağrıyo neden acaba

TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900 sonuç...üçüz.....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede

Saykal---1 Haziran....13 Haziran....dinlenmede

Pelly1---2 Haziran----14 Haziran....Dualarımız seninle...

Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede

İremecem---7 Haziran---19 Haziran......hamileeeee....
Test:12.gün...260

Alaren---12 Haziran---22 Haziran

Kedersiz--11 Haziran----23 Haziran

Hulya35--14 Haziran---27 Haziran

Son düzenleme:
arkadaşlar normal şartlarda 6 haftanın içinde gidebilirsiniz dr şu otomatik tarayıcılardan yapın gününüzü ögrenin kalp atışları 6 haftanın ortasında başlıyor. kesenin şekline, içine,ölçüsüne ve kalp atış sayılarına bakılıyor.
bhcg gayet iyi herkesin çok merak edenler gidin günler geçmiyor yoksa....

Aktüel sen tahlilden tam kaç gün sonra keseyi görmeye gittin...

beni tahlilden 9 sonra çağırmıştı drum.fakat biz 12 gün gitdik.kalp atışlarını beklemiyordu dr ama benimkilerin kalbi atmaya başlamıştı.Keselerin şekline inceledi, ölçtü,kalp atışlarını aldı. herhangi bir sorun ile karşılaşmadım .Fakat genetik bir österejene bağlı kan koyulaşması oluyor bende ekstra günlük iğnelere başladık.jel ve diğer ilaçlara devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…