nestlecim ne kadar güzel şeyler yazmışsın sen anacım :))) keşke senin gibi düşünebilsem bir türlü olumlu düşünemiyorum benim psikolojim o kadar bozukki (eltim bozdu )şimdi benim sonuç negatif çıksa en çok neye üzülecem biliyormusun eltimin ne kadar çok sevineceğine eminim, eltimle 3 ay önce en ufak bir tartışmada bana söylediği lafları ölünceye kadar unutmuyacam söylediği şey SEN O KADAR GAREZ VE KİNLİ BİR İNSANSINKİ ONDAN ALLAH SANA ÇOCUK VERMİYOR demesi üstünede bir beddua etti İNJŞALLAH SENİN HİÇ BİR ZAMAN BEBEĞİN OLMAZ BU DERTLE KALIRSIN dedi şimdi gelde olumlu düşün nestlecim senağlama
arkadaşlar başka bir yerdede sordum ama buraya daha çok giriliyor bu yüzden burdada sormak istedim,transferden sonra merkezden ayrılıncas gideceğiniz yere arabayla giderken oturarak mı gittiniz yoksa yatarak mı?
egecan bende seybayın dediklerine katılıyorum ama ben 3 günü yatarak geçirdim birde duş yapmadım birde hep sulu şeyler yemeye özen gösterdim
Nestlem pazara bir gittin pir gittin..İflahın kesildi anladım ben..Soluk soluğa kaldın....Kızım hamilesin sen..Bu sıcaklara kim dayanırrrr..Öyle evde enerjiksiin ama eve gelinceye kadar gözlerin de pörtlemiştir senin....Atıverdin kanapeye kendini....Dinlen..dinlennn......sana daha çooook ihtiyacımız varrr..
kız ben sizin gibi 4 dönüm bostan yan gel yat osman şeklinde yayılmıyom di mi:))) gittim kendime kirazlar, armutlar, barbunyalar,bezelyeler aldım...valla 8 kilo taşıdım..bi de yokuş çıktım...sonra eczaneden fitilimi aldım, folik asit aldım, magnezyum aldım...tam tekmil geldim eve...valla dayanılacak gibi değil sıcaklar....soğuk duşa girdim güya..5 dakika da kurudum anacım yine...
ohhhhhh yarasın hamişime....kız hem biz hamiş kalıyoz hem de biz pazara çıkıp kendimizi biz besliyoz eşler gelince evde fosu fosur uyuyorlar.adalet bunun neresinde kuzum..bizim de buranın perşembe pazarı..valla ben senin kadar cesur değilim bu sıcakta çıkayım..eşim eşşek kadar bir karpuz almış yan gel yat osman şeklinde cıncıklıyom karpuzları..Haftaya nasipse Çorludan ablam ve yeğenlerİm geliyor.oh be bana da bakan biri olacak sonunda..
kızım senin annen geldi nazlandın işini gördün.. ta ki tedavi başından beri kocamdan başka kimsenin ilgisine mashar olamadım..ee o kadar da hakkım hani..geç olsun ama olsun be canım..
valla sen pazara gittin en azından bi iş yaptın..ben kendime 1 tencere kabak yapmıştım inan olsun şu vakte kadar bitirdim üzerine de sarımsaklı yoğurt.....
bizimki gelince aç anlayacağın.o zaten gelince spora gidicek..amaaan yemiyiversin...nöriyim..
ne yemek mi, ayyyy ben yemek yiyemyom ne diyorsunuz ya, midemde kaynama oluyor.hayal ediyon haaa diyom bunu canun istesin diye yok kıymalı pide aldım yok kokuyo yiyemiyom valla kilo verdim .
dr azda olsa yemeğe çalış ama kendini zorlama dedi.
ya bu pazara bende gittim geçen hafta eşimin işine kadar götürdün azdı ama canım istemedi ne meyve ,ne sebze.ben ne zaman aş erecem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?