Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

arkadaşlar kan tahlilinizden sonra doktorunuz sizden tekrar kan tahlili istedimi?yoksa ilk kan tahlilinden sonra direkt şu gün gelin mi dedi?

dr göre değişebiliyor ama ilk testen sonra iki gün sonra genelde yine istiyorlar.3-4 tekrara kadar çıkabiliyor.şu zamada gelinde denilebiliniyor.

cok adi bir insanmis eltin...senin yerinde olsam onunla asla konusmazdim....bende bu laflar derin aralar acardi cunku...mutlaka senide yaralamistir ama kavgada dahi soylenecek sey degil...sanirim eltinin cocugu var yada cocuklari...sende neden demedin sana veren Allah bu lafindan sonra belki yarin alir bunun garantisi varmi diye...icine bir ates dusseydi anlardi o zaman...

arkadaşlar başka bir yerdede sordum ama buraya daha çok giriliyor bu yüzden burdada sormak istedim,transferden sonra merkezden ayrılıncas gideceğiniz yere arabayla giderken oturarak mı gittiniz yoksa yatarak mı?

arkadaşlar başka bir yerdede sordum ama buraya daha çok giriliyor bu yüzden burdada sormak istedim,transferden sonra merkezden ayrılıncas gideceğiniz yere arabayla giderken oturarak mı gittiniz yoksa yatarak mı?

sevgili egecan ben kendimden örnek vereyim..transferden sonra hastanede 1-2 saat yatırdılar.sonra eşimle arabayla evimize geldik...yatmadım oturdum tabi..eve geldiğimde de öyle dinlenerek uzandım öyle yatağa da bağlanmadım anlayacağın..hatta transferden sonra 10 dak içinde wc ye gittim hemen..bunlar vajina ağzına koyulmuyor ki canım..rahme yerleştiriliyor..o yüzden için rahat olsun..kendini yormadan hareket edebilirsin..

egecan bende seybayın dediklerine katılıyorum ama ben 3 günü yatarak geçirdim birde duş yapmadım birde hep sulu şeyler yemeye özen gösterdim

Nestlem pazara bir gittin pir gittin..İflahın kesildi anladım ben..Soluk soluğa kaldın....Kızım hamilesin sen..Bu sıcaklara kim dayanırrrr..Öyle evde enerjiksiin ama eve gelinceye kadar gözlerin de pörtlemiştir senin....Atıverdin kanapeye kendini....Dinlen..dinlennn......sana daha çooook ihtiyacımız varrr..

egecan bende seybayın dediklerine katılıyorum ama ben 3 günü yatarak geçirdim birde duş yapmadım birde hep sulu şeyler yemeye özen gösterdim

amaazoncum yarın keseyi görmeye gidiyormuşsun hadi hayırlı haberler alırsın inşallah..Bizleri de haberdar et...Sen tahlilden kaç gün sonra gitmiiş oluyorsun doktora..

kız ben sizin gibi 4 dönüm bostan yan gel yat osman şeklinde yayılmıyom di mi:))) gittim kendime kirazlar, armutlar, barbunyalar,bezelyeler aldım...valla 8 kilo taşıdım..bi de yokuş çıktım...sonra eczaneden fitilimi aldım, folik asit aldım, magnezyum aldım...tam tekmil geldim eve...valla dayanılacak gibi değil sıcaklar....soğuk duşa girdim güya..5 dakika da kurudum anacım yine...

ohhhhhh yarasın hamişime....kız hem biz hamiş kalıyoz hem de biz pazara çıkıp kendimizi biz besliyoz eşler gelince evde fosu fosur uyuyorlar.adalet bunun neresinde kuzum..bizim de buranın perşembe pazarı..valla ben senin kadar cesur değilim bu sıcakta çıkayım..eşim eşşek kadar bir karpuz almış yan gel yat osman şeklinde cıncıklıyom karpuzları..Haftaya nasipse Çorludan ablam ve yeğenlerİm geliyor.oh be bana da bakan biri olacak sonunda..

kız ne bakımı daha????? bitti bizim bakım işimiz...hamileyiz tamam...aldık sonucu işte....ben annemi filan evine gönderdim..kız bu kadar nazenin alıştırmamak lazım..valla pazar işine gelince doğru söyüyosun hayatım....pazar gittim diye yemek yapmadım bende...şimdi bekliyom kocam gelsinde şöyle bi ızgara köfte yemeye götürsün beni...kız valla dikkat etmesem devamlı yiyebilirim...açlık ve kazınma hissi hiç geçmiyo bende...ama kendimi meyve ile filan oyalıyom bütün gün...

kızım senin annen geldi nazlandın işini gördün.. ta ki tedavi başından beri kocamdan başka kimsenin ilgisine mashar olamadım..ee o kadar da hakkım hani..geç olsun ama olsun be canım..

valla sen pazara gittin en azından bi iş yaptın..ben kendime 1 tencere kabak yapmıştım inan olsun şu vakte kadar bitirdim üzerine de sarımsaklı yoğurt.....

bizimki gelince aç anlayacağın.o zaten gelince spora gidicek..amaaan yemiyiversin...nöriyim..

aman kocaların köküne kibrit suyu...çocuğu da yaptık nasıl olsa işimiz kalmadı:)))kız insan yine de adama 1 tabakcık bırakır...hain kadınnnnnnn....valla anacım bende işte meyve ile avutuyom kendimi...sabah kahvaltı eiyom 2 dilim kepek ekmekle...öğleden sonra 1 tabak domatesli makarna/ayran..arada meyve/soda...akşamda köfte/piyaz işte.... ama yani 3 tabak makarna yiyebilirdim öğlen...kız midemiz filanda bulanmıyo bizim...hadi sen zayıfsın valla ben ne halt etcem bilmiyom...kabus oldu şimdi kilolar....

kız nestle hani diyorlar ya hamilelikte kimi yemekleri ister kimilerinden tiksinilir diye...sigara ve kokusundan bile anam ben bu dediğim herbirine aşeriyom..valla normal zamandan daha kuduruk bi hal aldım herbişeyi de istiyor canım..hiç bişeyden de tigsinmiyom..aslında iyi kötü herşeyi koyacaklar hepsine dalacağım ben...
anam anam başta iştahım yoktu ama şu 3-5 gündür öyle iştahlıyım ki seni bulsam seni yerim...

süt olayını napıyom biliyonmu..valla canım çok su istiyor.koyuyom sütü şu büyük cola bardağına bir nefeste dikiyom tepeme..daha kolay oluyor sen de dene...

ohhhh senin evden birazdan hoş kokular gelecek...ıh ıh ıh kız hamileyim ayıp değil mi?

kızlarrrr bu ne muhabbet yahu kıskanıyoruz ama nestle maşallah sana valla süper bir enerjin var nazarım deymesin aman ALLAH neşeni bozmasın inşallah seybaycım 17 gün sonra gitmiş oluyorum kalp atışlarını duymayı çok istiyorum benim başımdan iki boş gebelik geçtiği için biraz tedirginim açıkçası hepimiz hakkında hayırlısı inşallah
sizleri okuyup neşeleniyorum valla muhabbetiniz harika

ne yemek mi, ayyyy ben yemek yiyemyom ne diyorsunuz ya, midemde kaynama oluyor.hayal ediyon haaa diyom bunu canun istesin diye yok kıymalı pide aldım yok kokuyo yiyemiyom valla kilo verdim .
dr azda olsa yemeğe çalış ama kendini zorlama dedi.
ya bu pazara bende gittim geçen hafta eşimin işine kadar götürdün azdı ama canım istemedi ne meyve ,ne sebze.ben ne zaman aş erecem?

merhaba arkadaşlar,siz beni ilk kez okuyorsunuz ama ben yaklaşık bir aydır sizinleyim aslında.tüp bebek tedavisine başladığım günden beri yani.hergün yazdıklarınızı okuyup güç aldım,moralimi düzelttim sayenizde.(zor bir süreçti)ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim.olumsuz sonuç almaktan korktum galiba.yine de hep yanımdaydınız.garip hepinizi tanıyor gibiyim.şimdi mutlu bir anne adayı olarak hepinize merhaba demek istiyorum.İYİ Kİ VARSINIZ..HARİKASINIZ.

Bu arada seybay seninle aynı yerde yaptırdık tüp bebeği,birkaç gün arayla tabi..belki orada karşılaşmış bile olabiliriz.çok sık gittim de bu ara.doktor da süper dimi.cok rahat bir adam,sağolsun.28 in de gidicem tekrar.ultrason için.umarım herşey yolundadır..
:a015:

aktüelcim o yiyemediğin kıymalı pideyi bi gönderiver icabına bakayım evel allah!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…