Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

hoşgeldin aramıza güzel ve mutlu anne sanırım pozitif almışın.birbirimizi tanımasakta aslında bu tüp bebek kader yolunda arkadaş olduk.Ultrson inşallah güzel geçer hayırlı hamişlikler.

aktüelcim o yiyemediğin kıymalı pideyi bi gönderiver icabına bakayım evel allah!!!!

aaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa
kız korktum ben senden sanırım seni televizyonda görecez böyle gidişte türkiye ilk 7 kilolu bebek doğuran kadın diye....nazar değmesin afiyet olsun .yarasın.istediğin kıymalı pide olsun.....

pumpney selam canım ,hamişliğin hayırlı ve sağlıklı olur inşallah allah kucağına almayı da nasip eder inşallah mutlu anne ne güzel,darısı başımıza yaa

canım ya daha önceden neden burdayım diye ses etmedin bana..bak hemen hemen aynı zamanlarda üstelik aynı dr aynı hastaneye gitmişiz...vay be ne güzel...şahin beyin hastasısın yani..sen sonucunu ne zaman öğrendin..sonuçtan 2 hafta sonra mı ulturasona gireceksin yani...ben 10 haziran da öğrendim.24 ünde gideyim diyorum ama erken olurmu ki..sen anlat sen beni az çok okumuşundur..senin tedavinin nedeni ilk denemenmi..senin 12.gün değer nasıl çıktı...anlat anlat..

ya nestle canım hani seni bağlamak mı lazım bilmiyom ama biraz otursan , bol bol yatsan şu utlrasonda bir görsen de ondan sonra hareketlere devam etsen kızzzz ben sters oluyom seni bu harekette ya valla serbey ya şunu bir tut.

aktüelcim bi sen mi doğurcan üçüz ..ee senin kadar olmasa da bizim değer de yüksek hani..bende de oluyormuş üçüz ..tek bebekte 7 kilo değil de 3 bebekte 2.şer kilodan bi 6-7 kilo çıkarırız alimallah...

amaaaan yiyim de yarasın!!!Bu zamana kadar tığ gibi tazecik kızdımda ne oldu madalya mı taktılar..yarasın yumoşlarıma..

anam nestlenin sesi soluğu çıkmıyor..noldu ki..eşi geldi sanırsam..köfte piyaz falan diyordu...bence kesin adam yine uzanmış 2 80 yatıyor bizimki de söylene söylene yapıyordur yemekleri..anam burda enerjisi bitmiyo eşi bence akşam ondan erken yatıyo..bu kızın enerjisine adam bile dayanamıyor..

ay valla olur mu senimn üçüz ama karar verildi bir tanesini alacaklar vazgeçmek çok zor .
neyse yarsında yedikleriniz çıkarken de diyebilencen mi acaba....
kikiki .......

sende istermisin tereyağlı kıymalı pide yaptırı vereyim 2 porsiyon üzeri kaşarrrrrlı

offf offff offff kokusu şimdiden geliverdi..Yanında ayran olsun..EE malum asitli içecekler yasak...

evet canım ilk tüp denemem bu.ama 3 kez aşılama yaptırdım önceden.olmadı.sonra tüp denemeye karar verdik.2 yıldır uğraşıyorum çünkü.benim transfer 2 haziranda yapıldı.4 yumurta alındı sadece .doktor pek umutlu değildi sanırım.dolayısıyla ben de.ama allah işte 12 sinde gittim tahlile sonuç 392 çıktı.uçtuk tabi kocamla.ikiz bile olabilirmiş şahin bey öyle diyor.ama ben biraz korkmuyor değilim hani.28 inde gitcem muayeneye.günler geçmek bilmiyor şimdi.sağlıklılar mı kaç taneler?(4 embriyo transfer edildi de)ben hiçbir şey hissetmiyorum çok yemek ve tuvalete çıkmak dışında.doymuyorum sanki hiç.karşılaşırız kesin devam edersek oraya..bu arada sen bir git,gör bebişlerini arkandan gelcem ben de.çok güzel olacak herşey inşallah.hepimiz için.

kızlar merhaba. sohbetiniz çok keyifli, keyfinizi kaçırıcam ama ben bugün iğne oldum, dış gebelik teşhisim kesinleşti. hayatımı riske atmamak için daha fazla beklemek istemedi doktor. şmdi bebeğimin yok olmasını bekleyeceğiz. ptesi tekrar test ve muayene var. donmuş transferi için en az 3 ay beklemem gerekiyor. Başka bahara kaldı yani.
Bir süre foruma girmeyeceğim. kendimi toparlayana kadar. bugüne kadar mesajlarınızla yanımda olduğunuz, bana moral verdiğiniz için çok teşekkürler. hamile olan arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum. bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.

Canım geçmiş olsun herşeyin hayırlısı üzülme, çok çektin ama sakın seni yıldırmasın bu, malesef dış gebelik çok karşılaşılan bi durum bu tedavide, 3 ay sonra yine dondurulmuşlar için aynı heyecanla hazır ve nazır burdasın başka bahar falan yok tamammı

pellycim hakkında ve hatta hakımızda ne hayırlı ise o olsun arada iyi haberlerini alırsak mutlu oluruz.bak başaracaksın sonunda ve mutluluğu yaşayacak senin geçmiş durumunu yaşayan bir çok insana yardımcı olacaksın .Kendine iyi bak canım.

Benden 5 gün sonra transferin olmuş..benim 29 mayıstı..10 haziran da sonucu aldım.12.gün değerim 687 hayırlısı bakalım..
senin sanırım 10.gün değerin çooook güzel....
12.gün değerin de 2 katı artmışsa valla çok iyi bir değer çıkıyor ortaya...Her ikimizin hakkında hayırlısı inşallah..
Evet şahin bey sıcak birisi ve iyi bir doktor..
Benim tedavimin başlangıç süresinden şu ana kadar herşey yolunda gitti çok şükür..5.gün transferi 3 tane 1.kalite embriyo transfer edildi 4 tane de dondurdum..
ben tahlil günü şahin beyle konuşamadım ameliyattaymış sanırım.sonra telde konuşup tebrik etti..tahlilden 14.gün sonra gel dedi değilmi sana da..ben 24 ünde gidicem nasipse..hayırlı haberler alırız inşallah..evet günler hiiiiç geçmiyor...

HA BU ARADA BEN ACIBADEM DE DEVAM EDİCEM ..ŞAHİN BEY NORMAL MUAYENELERE BAKMIYOR..TÜP BEBEKLE İLGİLENİYOR YA BEN AYLİN HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YA SEN...

Son düzenleme:

sevgili pelly geçmiş olsun demek çok zor ama elimizden başka birşey gelmiyor ,kendini toplayıp iyi olunca yine denersin canım ,iyi haberlerini ara sıra ver bize,allah sana sabırlar versin.K.İ.B.

PELLYCİĞİM RABBİMİN HERKESE BELİRLEDİĞİ BİR ZAMAN VAR....SENİN SAĞ LIĞIN YERİNDE OLSUN DA İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERECEKTİR..
Hayatım çok büyük geçmiş olsun..Geçmiş diyorum bir gün gerçekten geçmiş olacak ve sen heyecanla mutlulukla hayata yeni adımlar atmış olacaksın..Canım gönlünden geçenler bir gün yaşamında gerçek olsun..Kendine sende çok iyi bak..Moralini umudunu hiç kaybetme sabırlı ol..Bir gün mükafatını elbet göreceksin...

pelly1 arkadaşlarımın iyi dileklerine katılıyorum bence en doğru kararı vermişsin inşallah herşey yolunda gider ALLAH yardımcın olsun

pelly cim seni seviyoruzzzzzzzzzzzzz......sende kendine çok iyi bak...özletme kendini tamam mı.....merakta bırakma bizi....herşey güzel olacak.....donmuş yumoşlar var ya çok iş başaracak...lütfen kendini hırpalama olur mu???? biz hep burdayız..yanındayız.....

pelly1 canım çok geçmiş olsun dondurmaların var inşallah onlar sana sımsıkı tutunacak kendine çok iyi bak

pelly geçmiş olsun canım.inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur.allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…