merhaba arkadaşlar,siz beni ilk kez okuyorsunuz ama ben yaklaşık bir aydır sizinleyim aslında.tüp bebek tedavisine başladığım günden beri yani.hergün yazdıklarınızı okuyup güç aldım,moralimi düzelttim sayenizde.(zor bir süreçti)ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim.olumsuz sonuç almaktan korktum galiba.yine de hep yanımdaydınız.garip hepinizi tanıyor gibiyim.şimdi mutlu bir anne adayı olarak hepinize merhaba demek istiyorum.İYİ Kİ VARSINIZ..HARİKASINIZ.
Bu arada seybay seninle aynı yerde yaptırdık tüp bebeği,birkaç gün arayla tabi..belki orada karşılaşmış bile olabiliriz.çok sık gittim de bu ara.doktor da süper dimi.cok rahat bir adam,sağolsun.28 in de gidicem tekrar.ultrason için.umarım herşey yolundadır..
:a015:
aktüelcim o yiyemediğin kıymalı pideyi bi gönderiver icabına bakayım evel allah!!!!
merhaba arkadaşlar,siz beni ilk kez okuyorsunuz ama ben yaklaşık bir aydır sizinleyim aslında.tüp bebek tedavisine başladığım günden beri yani.hergün yazdıklarınızı okuyup güç aldım,moralimi düzelttim sayenizde.(zor bir süreçti)ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim.olumsuz sonuç almaktan korktum galiba.yine de hep yanımdaydınız.garip hepinizi tanıyor gibiyim.şimdi mutlu bir anne adayı olarak hepinize merhaba demek istiyorum.İYİ Kİ VARSINIZ..HARİKASINIZ.
Bu arada seybay seninle aynı yerde yaptırdık tüp bebeği,birkaç gün arayla tabi..belki orada karşılaşmış bile olabiliriz.çok sık gittim de bu ara.doktor da süper dimi.cok rahat bir adam,sağolsun.28 in de gidicem tekrar.ultrason için.umarım herşey yolundadır..
:a015:
aaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaa
kız korktum ben senden sanırım seni televizyonda görecez böyle gidişte türkiye ilk 7 kilolu bebek doğuran kadın diye....nazar değmesin afiyet olsun .yarasın.istediğin kıymalı pide olsun.....
anam nestlenin sesi soluğu çıkmıyor..noldu ki..eşi geldi sanırsam..köfte piyaz falan diyordu...bence kesin adam yine uzanmış 2 80 yatıyor bizimki de söylene söylene yapıyordur yemekleri..anam burda enerjisi bitmiyo eşi bence akşam ondan erken yatıyo..bu kızın enerjisine adam bile dayanamıyor..ya nestle canım hani seni bağlamak mı lazım bilmiyom ama biraz otursan , bol bol yatsan şu utlrasonda bir görsen de ondan sonra hareketlere devam etsen kızzzz ben sters oluyom seni bu harekette ya valla serbey ya şunu bir tut.
aktüelcim bi sen mi doğurcan üçüz ..ee senin kadar olmasa da bizim değer de yüksek hani..bende de oluyormuş üçüz ..tek bebekte 7 kilo değil de 3 bebekte 2.şer kilodan bi 6-7 kilo çıkarırız alimallah...
amaaaan yiyim de yarasın!!!Bu zamana kadar tığ gibi tazecik kızdımda ne oldu madalya mı taktılar..yarasın yumoşlarıma..
ay valla olur mu senimn üçüz ama karar verildi bir tanesini alacaklar vazgeçmek çok zor .
neyse yarsında yedikleriniz çıkarken de diyebilencen mi acaba....
kikiki .......
sende istermisin tereyağlı kıymalı pide yaptırı vereyim 2 porsiyon üzeri kaşarrrrrlı
kızlar merhaba. sohbetiniz çok keyifli, keyfinizi kaçırıcam ama ben bugün iğne oldum, dış gebelik teşhisim kesinleşti. hayatımı riske atmamak için daha fazla beklemek istemedi doktor. şmdi bebeğimin yok olmasını bekleyeceğiz. ptesi tekrar test ve muayene var. donmuş transferi için en az 3 ay beklemem gerekiyor. Başka bahara kaldı yani.
Bir süre foruma girmeyeceğim. kendimi toparlayana kadar. bugüne kadar mesajlarınızla yanımda olduğunuz, bana moral verdiğiniz için çok teşekkürler. hamile olan arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum. bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
kızlar merhaba. sohbetiniz çok keyifli, keyfinizi kaçırıcam ama ben bugün iğne oldum, dış gebelik teşhisim kesinleşti. hayatımı riske atmamak için daha fazla beklemek istemedi doktor. şmdi bebeğimin yok olmasını bekleyeceğiz. ptesi tekrar test ve muayene var. donmuş transferi için en az 3 ay beklemem gerekiyor. Başka bahara kaldı yani.
Bir süre foruma girmeyeceğim. kendimi toparlayana kadar. bugüne kadar mesajlarınızla yanımda olduğunuz, bana moral verdiğiniz için çok teşekkürler. hamile olan arkadaşlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum. bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın.
evet canım ilk tüp denemem bu.ama 3 kez aşılama yaptırdım önceden.olmadı.sonra tüp denemeye karar verdik.2 yıldır uğraşıyorum çünkü.benim transfer 2 haziranda yapıldı.4 yumurta alındı sadece .doktor pek umutlu değildi sanırım.dolayısıyla ben de.ama allah işte 12 sinde gittim tahlile sonuç 392 çıktı.uçtuk tabi kocamla.ikiz bile olabilirmiş şahin bey öyle diyor.ama ben biraz korkmuyor değilim hani.28 inde gitcem muayeneye.günler geçmek bilmiyor şimdi.sağlıklılar mı kaç taneler?(4 embriyo transfer edildi de)ben hiçbir şey hissetmiyorum çok yemek ve tuvalete çıkmak dışında.doymuyorum sanki hiç.karşılaşırız kesin devam edersek oraya..bu arada sen bir git,gör bebişlerini arkandan gelcem ben de.çok güzel olacak herşey inşallah.hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?