Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kızlar ben bugün dayanamadım bir hcg daha yaptırdım...sonucu 2 saat sonra alacağım...dua edin de iyice yükselmiş olsun...ayrıca doktor kontrolünde göstermek üzere tam idrar, hemogram, t3-t4-tsh, demir, demir bağlama, açlık kan şekeri de yaptırdım....kendimi sağlığa adadım bugün....

günaydın nestlecim....yükselmiştir mutlaka....hiç bi olumsuzluk yok günledir...maaşallah....8 kilo torba taşımış, yokuş çıkmış aamsın sen yaaaaaaa

NESTLE CİM günaydın canım, valahi kıyamam sana sen napıyosun öyle,o kadar sıkıntılara girip zahmetler uğraşlar,stresler tedavi süreci, tamam hasta değilsin hamilesin anladım canım ama 8 kilo yükle yokuş çıkmışsın aaaaaa.. buda fazla kııızzz.bütün yaşadıklarını hiçe saymak gibi valla.yapma canım kilolarca yük taşıma,bebişini düşün hiçdeğilse iyice yerleşi kendini görene dek bari bir 3 ay dikkat et be canım,bak ciddi söylüyorum ha ,dikkate al büyük sözü dinle.. fikrimi söyledim kızma sakın hakkında hayırlısı olsun canım..yerimseniben

günaydın nestlecim....yükselmiştir mutlaka....hiç bi olumsuzluk yok günledir...maaşallah....8 kilo torba taşımış, yokuş çıkmış aamsın sen yaaaaaaa

yarım saat sonra çıkıcam sonuç almak için...insan heyecanlanıyor yine de...65 - 195 -bakalım bu kaç???dua edin kızlarrrrrrr

hayatım doğru söylüyorsun da daha bir türlü hamileymişim gibi hissedemiyorum..gözle bişi görmedik ya daha....18 lik kız sanıyom kendimi..hoppala-zıppala işte....yarım saat sonra alıcam 3. hcg sonucumu bakalım kaç olmuş..12. gün 195 di...2 günde bir 2 katına çıkıyorsa eğer bugünkü sonucun geçen cumadan bugüne 1500-1700 arası filan olması lazım...heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tamam canım, işin rast gitsin inşallah, gelince haberdar et bizi ayy bende heyecanlandım..

kızlarrrrrrr ben geldim..... 10. gün 65......12.gün 195.....19. gün 3567......gebelik sağlıklı birşekilde devam ediyor....kızlar sizce bu sonuç ile kese görünür mü ve kalp atışı duyulur mu????

Nestlemm süperrrr..maşallah maşallah...Allah tamamına erdirsin....valla 2000 lerde kese görünüyor galiba.herhalde bu değerle kalp atışları da duyulur.istersen nette de araştır..

nestle maşallah size bacım çok iyi katlanmış değerin inşallah hep böyle sağlıklı bişekilde devam eder
seybayında dediği gibi kese 2000 lerden sonra görülüyor ama dr lar daha iyi bilir tabi
herşey gönlünce olsun bacım

Nestlemm süperrrr..maşallah maşallah...Allah tamamına erdirsin....valla 2000 lerde kese görünüyor galiba.herhalde bu değerle kalp atışları da duyulur.istersen nette de araştır..

nette bulamadım bişi hayatım....hani diyorum 1 temmuzdan önce gitsem herbişi görmem mümkün mü???bilgisi olan kızlar aydnlatın beni.....

canım sağolasın...valla merak içindeyim işte...kalp de duyulursa bu değerlerle en azından 1 temmuzu beklemem gerekmez...ayın 27 si filan gibi giderim diyorum...1 hafta sonra nerden baksan bu değer 10.000 i filan bulur...

nestlem ben senin için nete bakıyom..
Beta- HCG değeri 1000'e ulaştı-ğı zaman ultrason ile gebelik kesesi görülmeye başlar. Bebeğin ilk kalp atışı 6. gebelik haftasında görülür, bu süre yaklaşık olarak embriyo transferinin 1 ay sonrasıdır.

Vajinal yoldan yapılan ültrasonografi ile son adet tarihinden 5 hafta sonra rahim içinde gebelik kesesi görülebilir. Bunun için koryonik gonadotropin düzeyinin en az 1500 mIU/ml olması gerekir. Hormon düzeyi 5000 mIU/ml düzeyine çıktığında embryo, 15000 mIU/ml düzeyine çıktığında ise kalp atışları görülebilir. Bu yaklaşık 6 haftalık gebeliğe karşılıktır. Karından yapılan ültrasonografide bebeğin kalp atışlarının görülebilmesi için gebeliğin en az 7 haftalık olması gerekir.Erken gebelik döneminde yapılan ültrasonografinin gebelik yaşının belirlenmesi açısından da önemi büyüktür. Daha sonra ültrasonografinin hata payı artacağından, özellikle günü geçen gebelerde kesin gebelik yaşını belirlemek için erken gebelikte yapılmış olan ültrasonografilerden yararlanılır.

Beta-HCG, gebelik oluştuktan yaklaşık 6 gün sonra (gebelik ürünü endometriuma yerleştikten sonraki ilk saatlerde) kana geçmeye başlar. Hassas gebelik testleri, kanda beta HCG’yi henüz adet gecikmesi olmayan bir dönemde, son adet tarihinden sonraki 24. günde saptayabilirler. Beklenen adet geciktiğinde kanda beta HCG oranı yaklaşık 100-600 IU/l’dir. Bu seviye 8-10. haftalar arasında 100.000 IU/l’lik maksimum seviyeye ulaştıktan sonra giderek azalır ve 20. haftadan itibaren gebeliğin sonuna kadar 10.000′lik seviyede kalır

canım çok sağol...doktor haklı..hepsi birarada ancak 1 temmuzda görülebiliyor..şu anda kese görülebiliyor..bir kaç gün sonra embriyo...6. hafta da işte kalp atışı...sağol canım çok makbule geçti...

kız nestle ben de sana bişey sorucam...senin şimdi 12.gün 195 ti.19.gün yani 7 gün sonra 3567 oldu.öyle bir mantık yürütrsek ihtimal işte herkesin bir değil ama benim 12.gün 687 idi.7 gün sonra yani 19.gün 12000 civarında olma ihtimali var mı..bugün 22.günüm...bi mantık yürürtsene...

Son düzenleme:

canım çok sağol...doktor haklı..hepsi birarada ancak 1 temmuzda görülebiliyor..şu anda kese görülebiliyor..bir kaç gün sonra embriyo...6. hafta da işte kalp atışı...sağol canım çok makbule geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…