Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

bence senin 3 üz..o yüzden 12000 olmas çok nomal olur..benim büyük ihtimalle tekli gebelik işte ortalama 4000 senin 3 üz 12.000 mantıklı görünüyo hayatım

nestle kutlarım hamilelik çok iyi gidiyor,güzel katlanmış değerler,süper valla ,seybay sende dr gibisin valla iyi araştırmacısın,çok güzel anlatmışsın bende anladım canım senide tebrik ediyorum.

bi de sen sanırım kese ve embriyoyu göreceksin 24 ünde...kalp atışı için 1 hafta sonra filan tekrar çağırır gibi geliyo...gerçi senin bebişler herkül gibi gelişiyo olabilir...aman nazarım değmesin maşallahhhhhh... bir ihtimal kalp atışı da duyabilirsin

bence senin 3 üz..o yüzden 12000 olmas çok nomal olur..benim büyük ihtimalle tekli gebelik işte ortalama 4000 senin 3 üz 12.000 mantıklı görünüyo hayatım

:roflol::roflol::roflol: ay nestle öldürdün beni...hemen ne nasıl mantık yürürtmüşün...12000 i 3 e böl..4000

4000 ile sen de tek bende 3 embriyo ha.....ayyyyy ilahi kızzzz güldürdün beni...

:roflol::roflol::roflol: ay nestle öldürdün beni...hemen ne nasıl mantık yürürtmüşün...12000 i 3 e böl..4000

4000 ile sen de tek bende 3 embriyo ha.....ayyyyy ilahi kızzzz güldürdün beni...

kız mantık yürüt dedin..mantık=matematik..napayım yani..bence öle...2 den az değil seninki...ama %70 üçüz...görürsün bak..4 gün kaldı şunun şurasında.....

nestle kutlarım hamilelik çok iyi gidiyor,güzel katlanmış değerler,süper valla ,seybay sende dr gibisin valla iyi araştırmacısın,çok güzel anlatmışsın bende anladım canım senide tebrik ediyorum.

canım sağol allahım tamamını görmeyi nasip eder inşallah...sağlıkla sıhhatle doğurmak nasip etsin inşallah..yol daha çok uzun..şubat a çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım sağol allahım tamamını görmeyi nasip eder inşallah...sağlıkla sıhhatle doğurmak nasip etsin inşallah..yol daha çok uzun..şubat a çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amiiinnnn inşallah, geçer geçer neler geçmiyo ki şu hayatta ,hamileyken daha güzel geçer canım ALLAH sağlık versin yeter..:dance:

aslında o benim 12.gün değerim,12.gün gittim demek istemiştim yani.yine de fene değil ama değil mi değerim?ben kiminle devam edeceğime karar vermedim henüz.Aylin hanımı hiç görmedim.soyadı ne?doğum yapacağım yere göre karar vermek istiyorum.tabi a.badem de olabilir ama biraz pahalı diye duymuştum.senin bir bilgin var mı fiyatlar hakkında? 6 milyardan bahsediliyordu 2 yıl önce de..araştırmak lazım.sen doğumu orada mı yapmayı düşünüyorsun?

pumpney slm canım sende şahin beyin hastasımısın ,bende kendisiyle tel de görüştüm çok ilgili davrandı, bende micro deniycem henüz hangi dr karar veremedim. memnunmusun dr dan?

yok canım 12.gün değerinse de çook iyi..allah kat kat arttırsın...acıbademi sordum 8 milyar dediler oha yani de...afedersin..çook pahalı..üçüz müçüz olursa 2,5 tan bebek doğurursan iyidir.bebeklerde pahalıya geliyor acıbademde..benim acıbademde devam etmemin sebebi ben 5 yıllık evliyim..eşim evliliğimizin başından beri bebek bebek diye çok ısrarcıydı.ben inan olsun şu 5-6 aya kadar pek düşünmedim.ama eşim çok istediği için insan bir noktadan sonra erteleyemiyor adam boşayacaktı !!!! neyse işin esprisi bu..
eşim yaklaşık 3 yıl önce acıbadem sigortalı yaptırdı beni..doğum vs..
baktık son aylarda deniyoz çocuk olmuyo.baktım eşimin spermleri yetersiz..biz de microyu acıbademde yaptırdık..tabi parayla..
benim acıbadem sigortada doğum ücretsiz..muayenelerin %25 ini ödemeyeceğiz..bi de labaratuar hizmetlerinin %80 inini..Gerçekten eşim 3 yıl önce yaptırmış olmakla iyi yapmış..Şu an bizi epeyce rahatlatacak.Tedavide bir gün şahin bey kongredeydi.Aylin hanım baktı.genç sıcak bir kadın.80 e geliyor muayenesi..aylin karahasan..bakalım hayırlısı..

kız sigortan var tabi doğuruyon çatır çatır acıbadem de...1 temmuzdan sonra doktor bulmam lazım benim de...benim doç. a yaptırırsam acıbadem de 9500 ytl istediler...uzmana yaptırırsan 7500 ytl...o paraya çocuğu özel okula gönderirim yahu...

kız benim adamın böyle şeylere aklı çalışıyor...gerçi sigortayı yaptırmasının asıl sebebi beni bebeğe ikna etmekti zamanında...dedi ki seni en güzel yerlerde muayene ettiricem..doğum yaptıttırıcam falan fişman.adam 3-5 yıldır beni ikna etmeye çalışırken arada da sigortayı ödüyormuş.baktık ki benim eşin spermleri az adam da çok istiyor..napsın boynunun borcu oldu..
ha biz 2.tahlili yaptırmaya gittiğimizde hastanede sigortanın yetkilisi vardı..dedik ki benim acıbademde sigortam var.bu ne işe yarıyor..kadında anlattı bize..neyse sigorta bayağı işe yarıyormuş..2.tahlili yaptırıyoz ya dedim ki bunu da sigorta öder mi...kadın dedi ki muayenelere başladıktan sonra geçerli..hadi arada 2.tahlili de kaynatayım dedim ama olmadı..
kız çok gene 8 milyar..dediğim gibi üçüz doğursam 2,5 ar milyardan 7,5 eder..valla çocularda pahalıya geliyor.vay körolmayası veletler....

slm arkadaşlar ben geldim o kadar mutluyum ki yarım saattir mutluluktan ağlıyorum bende bebeğimi gördüm kalp atışını duydum bebeğim demek bile o kadar güzel ki ALLAH herkese yaşatsın nasip etsin isteyen herkese versin o kadar uğraştan sonra rabbime şükür beni sevindirdi o kadar güzel bir duygu ki kelimelerle anlatılmaz inşallah aynı haberi sizlerden de bekliyoruz arkadaşlar bunu bütün kalbimle diliyorum ben ayrıntılı anlatayım 6 haftalık hamileyim 4.8 mm bebeğim vajinal ultrason yapıldı karındanda baktık ama kalp atışını vajinal yoldan duyduk

çok sevindim canım,mutlu haberler bizide çooook sevindiriyor.ALLAHkucağına almayıda nasib etsin canım K.İ.B.a.s.

gözlerim doldu okurken...Rabbim tamamına erdirsin...o sesi duymak nasıl bi duygudur kimbilir...dualarına AMİN diyorum...bir gün bende hikayemi anlatırım inşaallah...tebrik ederim canım...hayırlı olsun a.s.

Selam arkadaşlar
Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yumurta toplama işleminden kaç gün önce ilişkiye girmek gerekiyor, acaba!
Bilgisi olan var mı

Selam arkadaşlar
Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yumurta toplama işleminden kaç gün önce ilişkiye girmek gerekiyor, acaba!
Bilgisi olan var mı

yumurtaların toplandığı gün sperm verileceği için 3-4 gün önce girilmesi faydalı herhalde...sonra perhiz süresi başlıyor çünkü

NUR KRP gözlerim doldu okurken...Rabbim tamamına erdirsin...o sesi duymak nasıl bi duygudur kimbilir...dualarına AMİN diyorum...bir gün bende hikayemi anlatırım inşaallah...tebrik ederim canım...hayırlı olsun

canım inşallah büyük ALLAHIM sizleride sevindirsin aynı şeyleri yaşayanlar birbirlerini herkesten daha iyi anlıyor üzüntüyüde sevincide inşallah bir gün senin sevincinide beraber burda paylaşırız RABBİM kısa zamanda senide ve diğer arkadaşlarımızıda sevindirsin AKTUEL forum başlığı yapmıştı bu sözü gerçekten çok doğru sabır sonunda kazanıyor

Teşekkür ederim nur krp
Peki yumurtaların toplanacağı gün 3-4 gün önceden belli oluyor mu yoksa yarın gel yumurtalarını toplayacağız mı diyorlar
ben sormayı unuttum da doktora.
Yani bize bu tüp bebek tedavisi sırasında ilişkiye girin, girmeyin hiçbişey demediler, sizlere deniliyor muydu ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…