kız nestle ben de sana bişey sorucam...senin şimdi 12.gün 195 ti.19.gün yani 7 gün sonra 3567 oldu.öyle bir mantık yürütrsek ihtimal işte herkesin bir değil ama benim 12.gün 687 idi.7 gün sonra yani 19.gün yani 12000 civarında olma ihtimali var mı..bugün 22.günüm...bi mantık yürürtsene...
bence senin 3 üz..o yüzden 12000 olmas çok nomal olur..benim büyük ihtimalle tekli gebelik işte ortalama 4000 senin 3 üz 12.000 mantıklı görünüyo hayatım
:roflol::roflol::roflol: ay nestle öldürdün beni...hemen ne nasıl mantık yürürtmüşün...12000 i 3 e böl..4000
4000 ile sen de tek bende 3 embriyo ha.....ayyyyy ilahi kızzzz güldürdün beni...
nestle kutlarım hamilelik çok iyi gidiyor,güzel katlanmış değerler,süper valla ,seybay sende dr gibisin valla iyi araştırmacısın,çok güzel anlatmışsın bende anladım canım senide tebrik ediyorum.
canım sağol allahım tamamını görmeyi nasip eder inşallah...sağlıkla sıhhatle doğurmak nasip etsin inşallah..yol daha çok uzun..şubat a çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Benden 5 gün sonra transferin olmuş..benim 29 mayıstı..10 haziran da sonucu aldım.12.gün değerim 687 hayırlısı bakalım..
senin sanırım 10.gün değerin çooook güzel....
12.gün değerin de 2 katı artmışsa valla çok iyi bir değer çıkıyor ortaya...Her ikimizin hakkında hayırlısı inşallah..
Evet şahin bey sıcak birisi ve iyi bir doktor..
Benim tedavimin başlangıç süresinden şu ana kadar herşey yolunda gitti çok şükür..5.gün transferi 3 tane 1.kalite embriyo transfer edildi 4 tane de dondurdum..
ben tahlil günü şahin beyle konuşamadım ameliyattaymış sanırım.sonra telde konuşup tebrik etti..tahlilden 14.gün sonra gel dedi değilmi sana da..ben 24 ünde gidicem nasipse..hayırlı haberler alırız inşallah..evet günler hiiiiç geçmiyor...
HA BU ARADA BEN ACIBADEM DE DEVAM EDİCEM ..ŞAHİN BEY NORMAL MUAYENELERE BAKMIYOR..TÜP BEBEKLE İLGİLENİYOR YA BEN AYLİN HANIMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YA SEN...
aslında o benim 12.gün değerim,12.gün gittim demek istemiştim yani.yine de fene değil ama değil mi değerim?ben kiminle devam edeceğime karar vermedim henüz.Aylin hanımı hiç görmedim.soyadı ne?doğum yapacağım yere göre karar vermek istiyorum.tabi a.badem de olabilir ama biraz pahalı diye duymuştum.senin bir bilgin var mı fiyatlar hakkında? 6 milyardan bahsediliyordu 2 yıl önce de..araştırmak lazım.sen doğumu orada mı yapmayı düşünüyorsun?
slm arkadaşlar ben geldim o kadar mutluyum ki yarım saattir mutluluktan ağlıyorum bende bebeğimi gördüm kalp atışını duydum bebeğim demek bile o kadar güzel ki ALLAH herkese yaşatsın nasip etsin isteyen herkese versin o kadar uğraştan sonra rabbime şükür beni sevindirdi o kadar güzel bir duygu ki kelimelerle anlatılmaz inşallah aynı haberi sizlerden de bekliyoruz arkadaşlar bunu bütün kalbimle diliyorum ben ayrıntılı anlatayım 6 haftalık hamileyim 4.8 mm bebeğim vajinal ultrason yapıldı karındanda baktık ama kalp atışını vajinal yoldan duyduk
slm arkadaşlar ben geldim o kadar mutluyum ki yarım saattir mutluluktan ağlıyorum bende bebeğimi gördüm kalp atışını duydum bebeğim demek bile o kadar güzel ki ALLAH herkese yaşatsın nasip etsin isteyen herkese versin o kadar uğraştan sonra rabbime şükür beni sevindirdi o kadar güzel bir duygu ki kelimelerle anlatılmaz inşallah aynı haberi sizlerden de bekliyoruz arkadaşlar bunu bütün kalbimle diliyorum ben ayrıntılı anlatayım 6 haftalık hamileyim 4.8 mm bebeğim vajinal ultrason yapıldı karındanda baktık ama kalp atışını vajinal yoldan duyduk
Selam arkadaşlar
Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yumurta toplama işleminden kaç gün önce ilişkiye girmek gerekiyor, acaba!
Bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?