slm arkadaşlar ben geldim o kadar mutluyum ki yarım saattir mutluluktan ağlıyorum bende bebeğimi gördüm kalp atışını duydum bebeğim demek bile o kadar güzel ki ALLAH herkese yaşatsın nasip etsin isteyen herkese versin o kadar uğraştan sonra rabbime şükür beni sevindirdi o kadar güzel bir duygu ki kelimelerle anlatılmaz inşallah aynı haberi sizlerden de bekliyoruz arkadaşlar bunu bütün kalbimle diliyorum ben ayrıntılı anlatayım 6 haftalık hamileyim 4.8 mm bebeğim vajinal ultrason yapıldı karındanda baktık ama kalp atışını vajinal yoldan duyduk
Yani benim pazartesi günü tekrar yumurtalarıma bakılacak, hemen salı günü gel yumurtalarını toplayacağız diyebilirler mi o zaman ilişki tarihini ona göre ayarlamamız gerekmezmi
bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.
evet diğer arkadaşlar sıra sizde buğün pek bakamadım ama günışığının mutlaka izleyindeki video bir harika uzun sürüyor ama daha biliçli oluyor insan.
dünden beri midem gğrtladımda yaşaıyordum buğün bööööö ledim.İştah sıfır .Diğer gebelikte böyle olmamaıştı.Rüyamda kırmızı bebek şapkaları ve pembe tulumlar aldım.hava felaket burda klimanın altındayım valla .
sizler nasılsınız.
nestltnin değeri çok güzel ,hadi bakalım birdr görelim neşeli annenin neşeli bebeğini kesin gülüyordur.
Teşekkür ederim nur krp
Peki yumurtaların toplanacağı gün 3-4 gün önceden belli oluyor mu yoksa yarın gel yumurtalarını toplayacağız mı diyorlar
ben sormayı unuttum da doktora.
Yani bize bu tüp bebek tedavisi sırasında ilişkiye girin, girmeyin hiçbişey demediler, sizlere deniliyor muydu ki!
Yani benim pazartesi günü tekrar yumurtalarıma bakılacak, hemen salı günü gel yumurtalarını toplayacağız diyebilirler mi o zaman ilişki tarihini ona göre ayarlamamız gerekmezmi
bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.
canım benim bebiş de benim gibi fingirdek olacak:))ee soydur çeker:) hayatım sana çok sevindim..çok özel bir duygu yaşamışsın bugün..allah bize de gösterir inşallah...vajinal ultrason rahatsız etti mi? acı filan? bi de sesi açtılar di mi? duydun yani pıtpıtları....
ya nestle vajinal ulturason niye rahatsız etsin ki her zaman yaptırdığımız şey..içeride bebek olunca ne değişecek ki...
kas yapısı değişiyor...daha fazla kan pompalanıyor...bu nedenle hamilelik döneminde daha sıkıntı verici oluyormuş vajinal ultrason....yaşayana sormak da fayda var bu yüzden...
nestleciğim vajinal ultrason rahatsız etmedi kalp atışı onunla duydum çok güzel inşallah sıra sizlerde artık çok teşekkür ederim iyi dileklerin için (yazdıklaını üzerime alındım canım biraz da inşallah ukalalık yapmıyorum şuanda)[/QUOT
aşkolsun ukalalık olur mu hiç....yaşayanlara danışıyoruz işte..sıramız gelene kadar tecrübe edinmeye çalışıyoruz..çok güzel bir duygu yaşamaışsın bugün..eşin yanında mıydı??? o ne tepki verdi?? ben en çok eşimin tepkisini merak ediyorum kalp atışında....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?