Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Yani benim pazartesi günü tekrar yumurtalarıma bakılacak, hemen salı günü gel yumurtalarını toplayacağız diyebilirler mi o zaman ilişki tarihini ona göre ayarlamamız gerekmezmi
bu işlemi yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.

Amazoncum çoook sevindim.allah gani gani mutluluklar nasip etsin sana,hepimize..ayy sen yazmışsın bey heyecanlandım valla..çooook güzel...allah tamamına erdirsin hayatım...amazon tek bebek sanırım?

tek kese SEYBAYcığım sağolasın iyi dileklerin için şimdi sıra sizlerde benim değerim sizinki kadar değildi biliyorsunuz terar teşekkürler

TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900 sonuç...üçüz.....

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300 ......tek....

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5 ...sonuç...ikiz

Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195----19.gün..3567

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede

Saykal---1 Haziran....13 Haziran....dinlenmede

Pelly1---2 Haziran----14 Haziran.....dinlenmede

Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede

İremecem---7 Haziran---19 Haziran......hamileeeee....
Test:12.gün...260

Alaren---12 Haziran---22 Haziran

Kedersiz--11 Haziran----23 Haziran

Hulya35--14 Haziran---27 Haziran

Son düzenleme:

süper çok güzel umarım herkes yaşar bu mutlu anları.6 hafta 2 günlük demi senin bebek

evet diğer arkadaşlar sıra sizde buğün pek bakamadım ama günışığının mutlaka izleyindeki video bir harika uzun sürüyor ama daha biliçli oluyor insan.
dünden beri midem gğrtladımda yaşaıyordum buğün bööööö ledim.İştah sıfır .Diğer gebelikte böyle olmamaıştı.Rüyamda kırmızı bebek şapkaları ve pembe tulumlar aldım.hava felaket burda klimanın altındayım valla .
sizler nasılsınız.
nestltnin değeri çok güzel ,hadi bakalım birdr görelim neşeli annenin neşeli bebeğini kesin gülüyordur.

genelde son kontrolden bir gün sonra falan çatlatma iğneni olursun...ondan yakalşık 36 saat sonra yumurtaların toplanır.bu zamn 2.5 gün ediyor zaten...yumurtaların boyutu ve e2 test belli eder zaten durumu...son kontrolden sonra perhize başlasanız olur herhalde...senin yumurtaların ve e2 değerin en son kaçtı canım

canım benim bebiş de benim gibi fingirdek olacak:))ee soydur çeker:) hayatım sana çok sevindim..çok özel bir duygu yaşamışsın bugün..allah bize de gösterir inşallah...vajinal ultrason rahatsız etti mi? acı filan? bi de sesi açtılar di mi? duydun yani pıtpıtları....

doktorunu aramalısın kaçak kedi....ezbere bizim söylediklerimizle yol alma...problemini bilmiyoruz sonuçta...eşinde problem varsa belki daha uzun süre perhiz der...mutlaka doktorunu ara ve sor...ne yasak ne değil söylesin mutlaka sana....

bak canım pazartesi yumurtalarının olgun olup olmadığını değerlendirecekler ve eğer olgunlaşmışlarsa doktor tamamdır diyecek ve ertesi gün verdikleri saatte çatlatma iğnesini vurduracaksın.sonra 1 gün ara verilip ertesi gün belirledikleri saatte yumurtalarını toplayacaklar..yarın toplayalım diye bişey söylenmez.Çünkü yumurta toplama işleminden yaklaşık 36 saat önce çatlatma iğnesini vurduracaksın.Buna göre yumurta toplama gününden önceki 3-4 gün içinde eşinin boşalmamış olması lazım..

teşekkür ederim aktuel 6+1 çıktı ultrasonda sen tabiki 3 bebişi birden taşıdığın için miden daha hassas durumun daha zor ama çok güzel tekrar iyi dileklerin için teşekkürler

ya nestle vajinal ulturason niye rahatsız etsin ki her zaman yaptırdığımız şey..içeride bebek olunca ne değişecek ki...

ya nestle vajinal ulturason niye rahatsız etsin ki her zaman yaptırdığımız şey..içeride bebek olunca ne değişecek ki...

kas yapısı değişiyor...daha fazla kan pompalanıyor...bu nedenle hamilelik döneminde daha sıkıntı verici oluyormuş vajinal ultrason....yaşayana sormak da fayda var bu yüzden...

nestleciğim vajinal ultrason rahatsız etmedi kalp atışı onunla duydum çok güzel inşallah sıra sizlerde artık çok teşekkür ederim iyi dileklerin için (yazdıklaını üzerime alındım canım biraz da inşallah ukalalık yapmıyorum şuanda)

HABERLERde bi haber amerikada aynı sınıftan 17 kız aynı adam tarafından hamile kalmışlar..Amaçsa bilinçli bir sosyal çevre oluşturmakmış..Kızlar 18 den küçük adam 24..Vay dünyanın haline!!! Aman allahım..Biz burda eşlerimizden hamile kalalım diye uğraşırken bu ahlaksızlar.dünyaya yeni bir bakış açısı getiriyorlarmış güya!!Allahım bizim örf ve adetlerimizi başımızdan eksik etme..

kas yapısı değişiyor...daha fazla kan pompalanıyor...bu nedenle hamilelik döneminde daha sıkıntı verici oluyormuş vajinal ultrason....yaşayana sormak da fayda var bu yüzden...

amaan nestle bir iki alttan bakacaklar sonra karından allah ondan başka acı vermesin bizlere.....

seybay onun ahlaksızlık olduğunu onlar kabul edemiyorlar yıllar sonra doğurdukları çocuklar birbirleriyle flört ederler umurlarında mı acaba başaksının spermi veya yumurtasıylada hamile kalmak aynı şey bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…